Yaşamına son verme!!!💕
Dünya'nın varoluşundan beri sonsuz olasılık arasından senin yaratılışın imkânsız olasılıkken yaratıldın , neden? Çünkü Allah seni seviyor, sen biriciksin, özelsin ve çok değerlisin...🌸
Herkesin tekâmülü biricik ve özel, yani herkesin hayat yolculuğu bambaşka bu yüzden kendini senden daha iyiler ve kötüler ile mukayese etme!!!🙂
Hayatta milyarlarca fırsat vardır sen yeter ki iyi ol ve görebil onları lâkin sen iyi olmadan onları asla göremezsin... Yani önce sen...💎
Hayatına anlam katacak şeylerin ille de herkesçe kabul edilebilir şeyler olmasına gerek yok yani şu an içinde bulunduğun cüzi şartlar ve koşullara göre anlamını yarat, hayat hikâyeni oluşturmak için gönül bahçenin güzel bir temizliğine başla önce.. Temizle, tara, ek , dik, sula ve her gün düzenli bakımını yap...🌾🏵️🌷🌻🌻🌻
Kapitalist modern sistem tüketim çılgınlığı empoze edilerek oluşturuldu. Hep daha çok, hep kıyas üzerine, böylelikle insanlar mutsuzlaşıp depresifleşecek ve böylelikle üstte olanlar daha çok yönetip daha çok ezebilecek... Yem olma!!!👀
"Gerçek sevgi" , "doğru ve sağlam bilgi", "anlamlı çalışma" yaşamın temel kaynaklarıdır ve yaşamı bunların yönetmesi gerekir.
Mücadele et, hayatın rayından çıkmış olabilir ama sen kan ve terle büyük bir cesaretle büyük bir azim ve kararlılıkla "kurtulmam gerekiyor ve bunun için her şey yoluna bir şekilde girmeli "diyip fiziksel gücünün de üzerinde olan "yüreğinin gücüyle" kalk ve başar!! Zaten bu kadar sıkıntılı bir hayatı iyileştirmek anlamlı olabilirdi unutma!!!
Milyarlarca hücren tıpkı düzenli asker orduları gibi birlikler halinde senin beyninden gelen komutu dinliyor onlara olumsuz telkin vermeye devam edecek misin hâlâ?🥲🥲🥲🥲🥲🥲
Dinle , ne seni geri çekiyor? At onları üzerinden, işle ve şekillendir kendini böylelikle göreceksin ki değerin artacak ve olman gereken ışığı ışıl ışıl✨✨✨ yansıtıyor hâle gelmişsin işte bu noktada ve şimdi de şükür hâlinde ol hep...🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Sevgilerimle, umarım idrak edersin yazdıklarımı 💐.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYahu abi bu yaşta neyin tribi bu? Bak benim tanıdığım biri vardı, tam 30 yaşında bir karar aldı ve subay olmak için çabalamaya başladı. 32 olmadan sınavlara girdi ve kazandı. şu an görev yapıyor diye biliyorum. Hiç bir şey için geç değil. Çabalamaya özen göstermezsen, kimse de seni durduk yere pohpohlamaz. Kendi hayatının efendisi ol.
139 Yorumla
Soran+1 yılBen iş hayatına geç kalmadım zaten hem derdim iş olsa bile o her türlü bulunur. Ben öpüşmemiş sevişmemiş temiz bir kız için çok geç kaldım (belki de belirtmedim ama okumuş bir kız) çalıştığım yerde de çoğu erkek kızlar genelde evli nişanlı ya da ilişkisi olmuş oluyor. Yani 25 - 35 yaşlarında olup ta bunları yaşamayan kız mı var?
- +1 yıl
O tarz kızları bulmak için, doğru yerde aradığın önemli. Benim çevremde böyle kızlar var. Ama öyle herkesle konuşmazlar. Ki zaten sürekli uyarırım, kimseye tamamen güvenmeyin diye. Çevre araştırması yapmak gerekli.
Soran+1 yılDoğru yer derken? Çevrende öyle kızların olduğunu söylüyorsun ama ne kadar gerçekçi olabilir ki?
- +1 yıl
Kızlar benim arkadaşım gibiler ve ben onların ablası sayılırım. Sürekli bir konu olduğunda bana danışırlar. Doğru yer olarak, aile ya da birileri çevre soruşturması yapsa, rahat bulabilirsin.
Soran+1 yılİnşallah ya ben sana bunu sorunca sandım ki yobaz ortadoğu zihniyetli diyeceksin sandım zaten öyle biri olsam eline erkek eli değmemiş olmasını isterdim herhalde ne bileyim? Kendim öpüşmüş sevişmiş olsam karşımdakinin böyle biri olmasını umursamam bile.
Soran+1 yılE kızlar kaç yaşında yaş kriterine dikkat ettin mi 25 - 35 demiştim ama? Anladığım kadarıyla senden küçük kaç yaşında ki bunlar?
Soran+1 yılOkumuş ta demişim hem
- +1 yıl
şu an üniversite öğrencileri. Biri 18, biri 20, biri 21, biri 23 yaşında falan. şu an odakları okullarında. Bu ortadoğu zihniyeti değil. Bu toplumsal bir durum. İster geçmişin olsun, ister olmasın. Her erkek temiz geçmiş ister. Bu güdüsel bir durum.
Soran+1 yıl25 yaşında olup ta yaşamayan kalmadı herhalde
Soran+1 yılYa da üstü
Soran+1 yılGeçmişim yok diye de bazen kendimi ezik mal gibi hissediyorum.
- +1 yıl
25 yaş üstü olup, bekar olan çoğu kızların bir geçmişi olabilir. Ama kesin bir şey değil. Ailenle bu konuyu konuş, onlar senin için araştırsın
Soran+1 yılE bu yüzden de evde kalacağım korkusuyla (toplum tabusu anla işte) kızlar yalandan sevgi gösteriyor ya da geçmişi hakkında yalan söylüyor. Hayır erkek tarafı da benim gibi değil ki? Kendi her hatayı pisliği yaparken eline erkek eli değmemiş kız istiyor. İşte olan kurunun yanında yanan yaşa oluyor.
Evlilik niye bu kadar önemli anlamıyorum maddiyat için sahte sevgi göstereceksen hiç sevme çok daha iyi.- +1 yıl
Evde kalacağım korkusuyla tedavi olup, hayatında ki insana yalan söyleyenler var. Ve sırf evlenmek için yalan söyleyenler de var. Ama bazıları yargılanmamak için, kötü sözler duymamak için ve başına kötü bir şey gelmemesi adına da yalana başvurabilir. Bakir bir erkeğin, bakire kızla evlenmek istemesi tamamen olması gereken bir durum. Aksi iddaa edilemez. Uygun olanda bu. Bu tarz olayların artmasının sebebi, tamamen feminizm felsefesinin çoğalmasıyla alakalı. Ve geçmiş tarihlerde kadınların haksız yere öldürülmesi, eve hapis edilmesi, cinselliğin tabu halinde olması, cinsellik ve insan biyolojisinin üzerinde durulmaması yani bilgi eksikliği, kadınların hunharca şiddete maruz kalması, kadının toplumda önemli yere sahip olmaması, kız çocuğu olduğunda toplum tarafından utanç verici bir şey olarak görülmesi, kız çocuğunun dışlanması, kız çocuğunun ailesinden ve en önemlisi babasından sevgi görmemesi, bozuk aile yapısı, anne ve babanın ayrı olması sebebiyle aile ortamının öneminin değeri bilinmemesi, gelenek görenek adı altında her yükümlülüğün kadına yüklenmesi, kadın tacize ya da tecavüze uğrasa suçlu kabul edilmesi ve susturulması, kadını korkutarak ondan güç elde edilmesi, kadının değeri bilinmemesi vb. gibi durumlar yüzünden kadınlar şahlandı ve günümüz çarpık ilişkileri ortaya çıktı. Bir insanı korkutarak onu senelerce susturamazsınız. Burada öğrenilmesi gereken durum, okul öncesi aile eğitimidir. Bu yüzden kadınlar yine mutsuz ama güçlü olmaya çalışıyor. Haklarını aramak için toplumsal düzen ve aile kavramı bozuluyor. Ancak insanın biyolojik ve iç güdüsel durumları göz ardı edilerek, doğru olanı yaptıklarını sanılıyor. Düzgün bir kızı bile, böyle durumda ki kadınlar özgürlük adı altında aklına girip, ahlakını bozabiliyor. Böyle olunmasının sebebi kadınlar değil; kadın ve erkeklerdir.
Soran+1 yılBu söze imzamı atarım. Böyle düşünen bir kız görmek beni çok mutlu etti. Zamanla bu toplum düzelir mi dersin. Senin gibi düşünenlerin sayısı artmalı bence.
- +1 yıl
Kadınlar bilinçli oldukça, değerini bilip de kimseye kendini kullandırtmadığı sürece toplum düzelir. Er bozulursa aile bozulur, kadın bozulursa toplum bozulur demişler. Boşuna dememiş atalarımız. Çarpık ilişkiler çoğaldıkça, insanlar bir yerde hata yaptıklarını görecekler. Bunun için endişe duyma. Bir müsibet, bin nasihatten yeğdir. Toplum bozulsun, toplum çürük olan yapıyı savunsun. Toplum böyle yapsın ki, nerede yanlış yaptıklarını görsünler. Acı bizim gelişimimiz için çok önemlidir. Her şey toz pembe olmayacak ama mutlaka insanlar kendine çeki düzen verecek. Her şeye ulaştıkları an, aslında önemli olan insanın koruması gerektiği değerler olduğunu görecekler.
- +1 yıl
Yazılanları iyi oku.
Soran+1 yıl@wwttrr tabi canım doğrudur. Herkes zaten yoğurdu ekşiyse bile ekşi der haklısın. Geç o ayakları.
Soran+1 yıl@asteriatitan peki kızlar ilişkilerinde bakir birini mi ister? Yani bizdeki gibi onlarda da böyle ilişkisinin geçmiş ilişkisini kıskanma var mıdır? Bir de evlilik öncesi ilk ilişkisini yaşayan misal ilk kez öpüşen erkeklerin genellikle öpüşmede tecrübeli olan kızlarla mı öpüşüyor? Sonuçta sen kız ortamında olduğun için belki biliyorsundur.
- +1 yıl
Bakire kızlar, bakir erkek istiyor. Ve onlarda tıpkı erkekler kadar geçmişe takıntılı. Tecrübeyi genellikle tecrübeli birinden kazanıyorlar evet
Soran+1 yılÖzel değilse senin daha önce ilişkin oldu mu bir şeyler yaşadın mı? Bu konuda bayağı bir aydınlandım sayende.
Soran+1 yılYanılmıyorsam senden hayata dair öğrenecek çok şeyim var. Teşekkürler🙏🏻.
- +1 yıl
Bunu hayatıma alacağım bilsin benim için yeterli. Onu dışında paylaşmak istemiyorum. Teşekkürler
Soran+1 yılO açıdan demedim ilişkiler konusunda beni aydınlattığın için dedim bu kız demek yaşamış ki tecrübeli o bakımdan sormuştum yani
- +1 yıl
Estağfurullah. Her şeyi analiz edip, hatalardan ders çıkarmak diyelim. İnsanların yanlış yola sürüklenmesini istemem.
Soran+1 yılYazdıklarını okurken şuna da dikkat ettim😂 öpüşmeden bahsetmişim sen bakire bakir demişsin.
Öpüşmüş kişinin bakire/ bakir olmadığını mı düşünürsün?
Soran+1 yılE tabi fikrine saygı duyuyorum sadece dikkat edince sormak istedim.
- +1 yıl
Bak açık konuşayım, çünkü çoğu insan yanlış biliyor. Bakir/Bakire demek el değmemiş anlamını taşır. Temiz, saf, pak anlamında kullanılır. Bu bakir/bakire olmama durumu kızlık zarının yırtılması ya da penisin deliğe girmesinden ibaret değildir. Ve ayrıca en ince detay; gönlüne hiç kimse girmemiş anlamını taşır.
- +1 yıl
Aynen belki de sırf bi yüzden kızlık zarını sağlam bırakıp geriye kalan her şeyi yapıyorlar (anal oral sevişme vs.) ki o zamana kadar cinsel doyumu da belirleyen hormon bitmiş oluyor.
Soran+1 yıl@yardimistiyorummm Katılıyorum.
Soran+1 yıl@asteriatitan hala aktif misin sana bir şey daha sormak istiyorum. Tabi senin için de uygun olursa.
- +1 yıl
Tabii sor
Soran+1 yılBu güzel kızlar hep yalnızdır sözünün doğruluk payı ne kadar? Hep böyle aşina oldum ama?
Soran+1 yılCevaplamadın ya hani soru seni çok mu aştı öyleyse eğer en azından bunu cevaplamayacağını belirtseydin iyiydi.
- +1 yıl
Çalışıyorum, yoğun insanım. Ancak okuyabildim. Güzel kızlar yalnız değildir, güzel kızlar sürekli güzelliğinden övüldüğü için etrafında ki kalabalıkta yalnız hisseder. Marilyn Monroe da buna bir örnek.
Soran+1 yılAnladım şimdi çalıştığını bilmiyordum kb hem okuyup çalışıyorsun herhalde. Yalnız sürekli övüldüğü için kalabalıkta yanlız hisseder den kastını pek anlayamadım.
Herkes meyillendiğinden kafasına uyan birini bulana kadar kendini erkeklerden izole mi eder🤷🏻♂️?- +1 yıl
Kişiden kişiye değişir. Ailesine bağlı ve anne babası ayrı olmayan, ailesinden sevgi görmüş çok güzel biri sevdiğini bekler. Herkesle samimi olmaz. Zaten güzelliğinin farkında olduğu için ilgi arayışında değildir. Nasıl yaşam tarzına bağlı olduğuyla alakalı
Gizli Üye(18-24)+1 yıl20 yaşındayım aynı durumdayım. Kısmetimiz mi kapalı bilemiyorum. Okul hayatımda hep çok başarılıydım. İki yıldır istediğim bölüme yerleşemedim. Bu yıl da olmayacak gibi duruyo. Sınıf arkadaşlarımın hepsi tıp 2. sınıf öğrencisi ben daha yks çalışıyorum. Aşktan yana yüzümüz zaten hiç gülmedi.
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Ben de hayata çok geç kaldım her konuda geride kaldım 35 yaşına geldim hâlâ işsizim bekarım asosyalim gençliğimi de hiç yaşayamadım kendimi eksik yetersiz güçsüz hissediyorum hayatın dışında kaldım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBence vaz geçme.
10 Yorumla 25 çok gençsin neden böyle bir moda girdin ki? Emin ol diğerleri de uğraşıyordur bişeyler başarmak için burası Türkiye şartlar zor. güzelce bir abdest al namazını kıl odanı topla eline bir kağıt kalem al tam olarak ne istediğini bul ve bunun için yapman gerekenleri a dan zye yaz. Ve çok düşünme harekete geç muhakkak Allah bir kapı açacaktır
123 Yorumla
Soran+1 yılAllah a şükür şimdilik hayattayım teşekkürler yazdığın için.
Soran+1 yıl18 - 23 desen belki genç olabilirdim ama artık 25 yaşındayım çok ta genç değilim bence ha diyelim ki gencim. Hayatımda kariyer kişisel gelişim vs. maddi konularda geç olmayabilir belki ancak hayatımda aradığım aşkı bulmak için bence çok geç kaldım. Benim derdim evlilik değil farklı yere çekilmesin ancak öpülmemiş öpüşmemiş bir kız için gerçekten çok geç kaldım. Bu sebeple artık ümidimi de yitirdim. Hayattan bir beklentim de kalmadı.
Soran+1 yılNe iş atacağım ya? Doğu tarafını da az çok biliyorum peki doğuda üni okuyup batıda yaşayanlar? Ya da memleketi batı tarafı olanlar? Batıda üni okuyup doğulu olanlar için de aynı şeyi söylemek biraz zor zaten orada genellikle bekaretini vermek için okuyorlar.
Senin memleket doğu tarafları mı?
Soran+1 yılAnnem önce kariyerin diyor da bakmamak için kırk takla atıyor. Memleket nere senin?
Soran+1 yılPeki aradığım bir kız için ne yapmam gerekiyor özelden cevaplarsan sevinirim.
Soran+1 yılSen gel özele gerçekten herkes içinde anlatamıyorum özelden anlatayım
Soran+1 yılTamam anlatıyorum yav öf illa cesaretimi toplamam gerekecek ya özel hayata saygı yok.
Neyse daha hayatında hiç dudaktan bile öpüşmemiş bir kız arıyorum. Anladın mı hayatındaki ilk erkek olamayacağım belli bari bu konuda ilkini yaşayacağı bir kız istiyorum.
Soran+1 yılBuradan çıkacağını sanmıyorum da öyle kızların olduğu konusunda bence kafa buluyorsun bana inandırıcı gelmedi özele gelsen birkaç soru daha sorabilir miyim? Ben bunu aslında sizler için istiyorum.
Soran+1 yılE üniversitede neden aramayım? Okumuş kızlardan yok mudur? Ev kızları kaldı mı bu memlekette.
Soran+1 yılTemiz bile olsam temiz bir kız gelecek mi ki?
Üniversitede neden aramayım?
Bunların cevabını da öğrenmek istiyorum cevap vermiyorsun ama
Soran+1 yılPeygamberimiz de Hz. Aişe ile çocuk yaşta evlendi ona ne demeli?
Üniversitede neden aramayım?
Bunların cevabını da öğrenmek istiyorum cevap vermiyorsun hala?
Soran+1 yılTürkiye de ev kızı mı kaldı zaten herkes çalışıyor.
+1 yılHiçbirseye geç kalmadın kafandaki bu şartlamayı kaldır at bir kenara. Yeteneklerini keşfedip üzerine yoğunlaşırsan geç kalmadan istediklerini başarabilirsin ama ötelersen asıl o zaman en büyük hataları beraberinde getirirsin. Bol bol olumlama meditasyonları yap youtubeda bir çok örnekleri var
14 Yorumla
Soran+1 yılBenim tek derdim yeteneklerim kariyerim değil onları bir şekilde hallederim de benim tek derdim ilişkiler konusunda geç kalmış olmam zamanı geriye de alamıyorum. İstediğim ilişkiye sahip olmam samanlıkta iğne aramaktan çok daha zor. Misal ben ilişkimde hiç öpüşmemiş bir kız istiyorum ama çok zor gibi ya? Şöyle 18 - 19 yaşında ben kız işlerine girişseydim işim çok kolay olurdu belki ama şimdi im - kan - sız.
Zaten boyum da çok kısa (178 cm) kızlara bakıyorum sevgilisine filan hepsi 185 - 190 cm iri heybeli erkeklere pas veriyor tipim de b*k çuvalı gibi. Neyse ben kendimle barışık biriyim de işte kızlara yetersiz geliyorum buna rağmen de nasılsa artık erkekler beni sırf erkek olduğum için tehdit olarak görüyor.
Soran+1 yılBilemedin pandemi zamanlarında 20 - 21 yaşlarında açılmaya başlasaydım daha kolay olurdu benim işim hepsi benim suçum.
Soran+1 yılBu saatten sonra sadece uygun bir fırsatta yaşamıma son vermek istiyorum. Nefes aldığım her süreci mahvediyorsam neden yaşıyorum ki? Yaşayacaksam güzel yaşayayım.
- +1 yıl
bu tür düşüncelere kapılma bak illa hayatında bir kızın olması gerekmez vücut şeklin yoksa spora başlayalabilrisn bir süre sonra sevebilirisn tipin yoksa dermatolag var ama kendini bu şekilde eleştirerek bir yere zaten varamassın evet hayat çok zor belki seni tam olarak anlayamıyorum ama az da olsa anlıyorum bende yaşıyorum ve düşün ben kızım ve kilolu bir kız olmak nasıl bir his bilemessin o yüzden kendini nasıl veya ne halde olursan sev hayatına biraz geç başlamış olabilirsin ama bundan sonra mutlu olmayacağın anlamına gelmez seni tanımıyorum nasıl birisin fakat çok kırılmışşsın onu anlıyorum ama ciddyim bunu yenebilirsin insanları umursama diyeceğim ama biliyorum umursamamakda kolay değil tek diyebileciğim hayatında sevgilin yok diye güzel bir yüzün ya da fiziğin yok diye kendine bu şekilde eziyet etme...
Rabbin sana bir yasam sunmus ve bu yasamda inisler cikislar olucak basarilida olucaksin basarisizda onun icin fazla takilma omur dedigimiz sey kisacik baskalarini ornek alip kendini asagilara cekme eksik gorme onlar oyle olabilmek icin ya da basarili olabilmek icin kimbilir ne bedeller odediler ne acilar yasadilar bilinmez herkesin sinavi ayri hikayeside aciyi kaldirma seklide siz yasaminiza bakin kendinize ve yasami kacirmayin oyle insanlar var basaridan basariya kosuyo ama hayati yasamayi kaciriyor
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır başarıdan başarıya koşanlardan benim kastım şudur. Misal geçmişte yere para düştü ben o parayı almadım hırsızlık diye ne oldu başkası aldı kaçırdım o parayı anladın mı? Senin için misal verdim bak? Ayrıca başarıdan başarıya koşanlar hayatı da eş zamanlı yürütebiliyor? Ben onu bile beceremiyorum.
- Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeni 18 yaşına alsak ne olacak sanki? Geç kaldım, o bu diyerek yine ayni noktaya geleceksin. Bir sey yapacak olsan şimdi de yaparsın ne alaka yani. Şark kurnazi dediklerin yakinip bos boş oturmak yerine calisan cabalayan insanlar. Elbette oturandan farklari olacak. Sen onlarin yaptigini yaptin da mi olmadi? Adamlar ellerindeki malzemeyle yemek yapmışlar sen malzemeye bakıp benim yemek niye olmadi diyorsun, o hesap.
15 Yorumla
Soran+1 yılEn azından daha bilinçli olurum da 18 yaşına geri dönünce yapmam gerekeni yapmış olurum.
Soran+1 yılEvet şimdi aklım yerinde yine yaparım ama yaşım artık geçti tek (ki en büyük engel) engel yaş ve değişen şartlar.
- +1 yıl
Bir bok yapmazdin.
Soran+1 yılÇok peşin hükümlü olmalısın
- +1 yıl
Bahanelere siginan insanin kafa yapisi bellidir, bir sey yapma niyetinde degildir.
sayılarla uğraşmayı bırakıp gerçek hayata karışın bence yaş sadece beynin uydurduğu bahaneden ibaret. 45-50 yaşında dil öğrenip yurt dışında iş kurma hayalleri olan tanıdıklarım var çevremde onları görünce ben de kendime kızıyorum herkesin yaptığı şeyleri yapıp herkesin gittiği yoldan gitmek zorunda değiliz bu hayata bir kere geliyoruz ne istiyorsak ne ile mutluysak onları yapmalıyız
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin yaşamı kendine göre bir saatte ilerliyor gerçekten kimi insan 40 yaşında hayallerine kavuşup 80 yaşında ölüyor, kimi insan 18 yaşında istediği hayatı yaşayıp 30 yaşında ölüyor. Ama bu kadar kolay pes edilseydi kimse istediği hayatı yaşayamazdı.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOf saçmalama herkesin hayatı dört dörtlük değil ve hiçbir şey için de geç kalınmış değil benimde yasitlarim üniversiteye gidecek bu yıl bende anca seneye belki ama üzülmek çare değil benimde hayatımda çok fazla sorun var ama şunu bil ki bir gün hersey çözüme ulaşır her şey artık düzelir hayat böyle çok sıkıntılı yıllar geçirebilirsin ama bunun mutlaka çok iyi bir karşılığı olur ümitsizliğe kapılma ve çok kötü durumdaysan da psikolojik destek al rahatlatır seni
10 Yorumla
+1 yılHangi açıdan geç kaldın iş mi aşk işleri mi? Sosyalleş oku çalış çabala yasın hala ufak zaten endişe etme
128 Yorumla
Soran+1 yılSenin yaşın daha ufak bücürük😂😂. Başından salmak için 25 yaşına gelmiş birine ufak diyor.
Aşk işlerine geç kalmadım aradığım gibi bir aşkı bulmaya çok geç kaldım.- +1 yıl
Yaşım 21 neyin kafasındasın? Sanki 35-40 yaşında gibi konuşuyorsun. O komik.
- +1 yıl
Ne çok geçi ya dünkü bebeyiz daha 25 nedir?
Soran+1 yılStaj yapacağım yerde aradığım gibi bir kadın yok doğru düzgün. Zaten şimdiki şartlarda aradığım gibi bir kız bulmam imkansız. Çok geç işte.
- +1 yıl
Nasıl biri arıyorsun tam olarak?
- +1 yıl
Senin zaten 20-23 civarı bi kız bulman lazım. 30 çok fazla olur bence.
Soran+1 yılÖzele kaçar biraz nasıl söyleyim?
- +1 yıl
Silerim yorumumu merak etme yaz simdilik
Soran+1 yılTamam cesaretimi toplayıp buradan söyleceğim sen de haklısın kimseye güven olmuyor.
Ben sevdiğim kızın ilkim olmasını istiyorum ilk öpüşmesini benle yaşasın istiyorum misal anlatabildim mi? Yani daha önce öpüşmüş biri bile öpüşmemiş bir kız isterken benim öpüşmemiş olup böyle birini istemem normal olsa gerek öyle değil mi?
Ancak denk gelecek mi bilemiyorum.- +1 yıl
Evet istemen normal sen de temizmişsin. Ama şöyle düşün sana yalan konuşsa önceden öpüşmedim diye, nasıl anlayacaksın ki gerçeği? Ve öpüşmemiş kız inan bana abartmıyorum %5 bile yoktur. Kapalı olanlar da yapıyor her şeyi. Hiç öpüşmemişler evden dişari cikmayan muhafazakar (!) ailelerin kızları oluyor. Şimdi sana soruyorum böyle kapalı tutucu aile yormaz mı seni?
Soran+1 yılSen öpüşmediysen vardır umut ya
Soran+1 yılHem kaç yıldır böyle bu toplum? Kaç yaşında ilk öpüşmesini yaşıyor bu kızlar?
Ben artık görücü usulüne bile güven duymuyorum zaten. Hala bu taş kafa bekâret vajinadan ibaret zihniyeti var toplumumuzda bu kadar basit mi bence böyle olmamalı.
Soran+1 yılHem bak ben temizim dememle mi temiz olduğumu tayin ediyorsun ya yalan söylediysem sana nasıl anlayacaksın gerçeği? Hiç düşündün mü bunu?
Kandıracak olan havada karada kandırır bence.- +1 yıl
Ben öpüşmeyi yaşadım birden fazla kişiyle hem de. Toplumumuzda cinsellik tabu. Hep böyleydi bu toplum, böyle de gidecek. Sadece iyice işler çığrından çıktı tiktok vs sayesinde. Sana kısaca şöyle diyeyim, öpüşmemişe denk gelmek aşırı zor imkansıza yakın, geldiğini düşünsen de seni kaybetmemek için yalan söyler çoğu. Hemcinslerimi tanıyorum.
- +1 yıl
Evet anlayamam güvenmekten başka çare yok karşındakine. İstese ömür boyu gizler senden.
Soran+1 yılİşte hangi yılda çığırından çıktı? Pandemiden sonra sence pandemi öncesi böyle şeyler var mıydı?
Soran+1 yılHem tecrübeli biriyle öpüştün diyelim o kıza nasıl yeterli geleceksin?
İlk öpüştüğün kişi daha önce hiç öpüşmüş mü?
Soran+1 yılHayatındaki erkeği kaybetmemek kızlar için neden bu kadar önemli neden kızlarımızda evlenemem kaygısı var?
Soran+1 yılSen ne okuyorsun 5 yıllık filan diyorsun ama?
- +1 yıl
Hep vardı pandemiden önce de 150 yıl önce de. Evet öpüsmüstü önceden. Kaygı var cunku evde kalmıs damgası yemek istemiyoz. 5 senelik psikoloji okuyorum.
Soran+1 yılHazırlık dahildir o zaman öyle değil mi?
Soran+1 yılValla ben yerinizde olsaydım millete göre yaşamazdım işi akışına bırakırdım özellikle de evlilik konusunda evleneceğim kişiyle de geçmişimle ilgili konular açılırsa açıkça söylerdim beğenmiyorsan çek git derdim.
Seviyorsa zaten anlayışla karşılar bence.
Soran+1 yılSen zaten evde kalacağım kaygısından evleniyorsan evde kal ki kimsenin duygularıyla oynama.
- +1 yıl
Hazırlık dahil beş sene evet. Katılıyorum beğenmeyen gidebilir seven anlayışlı olur. Evde kalma korkusuyla evlenen cogunlukla beğenmeden evleniyo asık olmadan oyle de evlilik olmaz bence
Soran+1 yılE daha az önce evde kalmış damgası yemekten korkuyordun🤠? Halbuki kanını değiştirme derdinde de değildim görüşümü belirtmiştim.
- +1 yıl
Ben evde kalmış damgası yemekten korkmuyorum genel olarak kızlarda böyle bir korku var diyorum
- +1 yıl
Ben sevmediğim insanla evlenmem ki
Soran+1 yılHala aktifsen sana bir şey soracağım.
İlk öpüşmesini senle yaşayan biri hiç hayatına girdi mi? Yoksa öpüştüğün kişilerin ilki değil miydin?
+1 yıl25 yaş geç bir yaş değilki. Başkaları ile kıyaslarsan ilerleyemezsin. Neyde geç kaldığını düşünüyorsun ki
161 Yorumla
Soran+1 yılValla ilişkiler konusunda zaten geç kaldım aradığım ilişkiyi bulmak bence yoktan var yaratmak gibi bir durum o yüzden ümidimi kestim. Çevremdeki herkesin ilişkisi olmuş ilişkim olsa bile şimdi ben ona yetersiz geleceğim için aklı öncesinde kalacak belki. Ekmek teknem yok kendi paramı kazanamıyorum. Malım mülküm yok hiçbiri bana ait değil.
- +1 yıl
Yaşın gerçekten çok genç. Bende mesela 23 yaşındayım. Çevremdeki yaşıtlarım evlendi, çocuğu bile oldu. İstedikleri hızlı bir şeklide oluyor gibi geliyor bana. Bana hep bir engel. Asgarî ücret bile olsa bir yere gir çalış, zamanla önüne bir şeyler çıkacaktır. Üniversite okumadıysan, okuduysan bile işkurdan, üniversitelerin duyuru kısmından falan işçi alımları oluyor. En azından devlette işe girmiş olursun. Memur alımları ile ilgili hesaplar var Instagram da onları takip et. İlişki de doğru zamanda karşına biri çıkacaktır. İnançlıysan eğer Allah a bırak kendini. Ben öyle yapıyorum. En azından içim rahat oluyor
Soran+1 yılİş dersen zaten bu sene mezun oldum stajyerim ama para alamıyorum staj yerini bile zor buldum.
Aradığım ilişki olması önemli ilişki bir şekilde bulunur. Yaşıtlarımdan bırak evli mutlu çocukluyu başta kızlar olmak üzere ilişkisi olmayan hatta olmamış yok zaten. Hayır kızlarla ne zaman konuşmak istesem çevremde ya alay konusu oluyorum ya da tehdit görülüyorum.
Ig de memur alan yerler neresi?- +1 yıl
"memurhaberajansıbilgilendirme" instagramdaki hesap. Daha yeni mezun olduysan gerçekten dert etme. Çevrene de inan aldanma. Her şeyin bir vakti zamanı var. Sadece sabırlı olmak gerekiyor. Karşına senin için en güzeli çıkacaktır. Yarış içine sokarsan kendini yıpranırsın. Alay konusu olma sebebin ne özel değilse?
- +1 yıl
Sadece "memurhaberajansı" imiş fazladan yazmıştım
Soran+1 yılKeşke sebebini biliyor olsaydım bir de kızlara kolay kolay açılamam açılsam bile yürüyen taraf değilim.
- +1 yıl
Arkadaşların dalga geçiyorsa onları umursama, anlatma bir şey bilmelerine gerek yok. Açılmaya çalıştığın kızlar dalga geçiyorsa neden olabilir bilmiyorum. Kendine güvenmediğin için konuşmakta zorluk çekiyorsundur. Psikiyatriye gitmen iyi olabilir. Geçen senelerde bende gitmiştim çekingen olduğum için. Sosyal bir insan değilim. İlaç kullanmak iyi geldi. Bir sene kullandım. Kafandaki olumsuz düşünceleri giderdiği için daha normal hareket etmeni sağlıyor. Başta duygusuz gibi oluyorsun ama ilerleyen aylarda normale dönüyor.
Soran+1 yılİlaçlar ne bileyim kalıcı etki etmiyor ya yoksa kullandım ben de biliyorum.
E ilişkin hiç olmadı mı senin?
Soran+1 yılNe bileyim sosyal değilim deyince sormak istedim
- +1 yıl
Olmadı. Hafif bir ilaç galiba lustral kullandım. Sadece dediğim gibi duygusuz gibiydim. Deprem olduğu sırada yeni bir ayı bitirmiştim mesela insan film izlerken bile duygusallaşır, insan değil gibi hissetmiştim kendimi robot gibi izliyordum haberleri.
Soran+1 yılHadi be ben tranko buskas abizol gibi antipsikotik ilaçlardan kullandım zamanında şimdi etki etmeyince bıraktım kullanmayı kendim iyi kötü önledim
- +1 yıl
O ilaçları bilmiyorum bir şey diyemem. İyi gelmedi mi onlar?
Soran+1 yılKullanmayı bıraktığında etki etmiyor nedense sadece günlük kullanınca günlük etki ediyor anlatabildim mi bir de bağımlılık yapmıyor ne yapacaksın?
Soran+1 yılİş ilaçlarda da değil bizde başlıyor iraden varsa iyileşmeye iyileşiyorsun
Soran+1 yılSenin okul var mı ne okuyorsun çalışıyor musun ya da?
- +1 yıl
İlaç kullandığın sürede doğru ile yanlış davranışı daha kolay ayırt edebiliyorsun. Kendinin normal halini gördüğün için, ilacı bıraktıktan sonra da ilaç kullandığın süredeki gibi davranmaya gayret etmek gerekiyor tabi. Anormal bir öfke ve ağlama isteği vardı sürekli. Pandemi de sürekli odamdaydım. Ondan dolayı zaten sosyal olmayan ben iyice iletişimsiz bir hal almıştım. İlaç bu anormal halimi gidertti. Tabi yine zaman zaman öfkelebiliyorum ama bu beni rahatsız edecek düzeyde değil artık.
- +1 yıl
Okul bitti fizik tedavi teknikeriyim. Kpss ye çalışıyorum
- +1 yıl
Buradan biriyle arkadaş olmak istemiyorum. :) soracağın bir şey olursa sorabilirsin ama
Soran+1 yılTeşekkürler sen de sorabilirsin.
E 5 kişiyi takip ediyorsun sanki ama?- +1 yıl
KS nin kişileri galiba. Onlar hep vardı kendiliğinden.
Soran+1 yıl👍🏻
- +1 yıl
KS sosyal, KS video, KS bence, kızlar soruyor diye 4 hesap var kendiliğinden dediğim. 5. Si başka biriymiş sildim onu :D yeni fark ettim
Soran+1 yılBaşka biri kim?
Soran+1 yılFenomen mi guru mu kim? Bence yalan söylüyorsun senin ilişkin var.
Soran+1 yılEee şimdi neden nutkun kesildi ilişkim var dedin de ben bir kelime mi söyledim?
Soran+1 yılYa bak en nefret ettiğim şey üzülmeyim kırılmayım diye yalan söylenmesi kandırılıp aldatılması. Doğruları söylemek acı dahi olsa yalan kadar canımı yakmaz.
- +1 yıl
Sevgilim var onu soruyorsan. Ama buradan değil. Hesabı da uzun aradan sonra bugün açtım daha. Beş kişi vardı. Biri tanımadığım bir erkekti. Sen diyince kişilerime baktım sadece o zaman fark ettim. Seni de bilgilendirmek istedim. Burada yorumlarda konuştuğum birini neden inandırmaya çalışayım ki?
Soran+1 yılE daha az önce ilişkim olmadı diyordun hala yalan söylüyorsun bak
- +1 yıl
İlişkim olmadı diye nerede söyledim. Sosyal biri değilim dedim. Sevgilim yok demedim
- +1 yıl
Ben ilacın yan etkisi için olmadı dedim. O yanlış anlaşılmış
Soran+1 yılEee
İlaçlar ne bileyim kalıcı etki etmiyor ya yoksa kullandım ben de biliyorum.
E ilişkin hiç olmadı mı senin?
Diye sordum
Olmadı. Hafif bir ilaç galiba lustral kullandım. Sadece dediğim gibi duygusuz gibiydim. Deprem olduğu sırada yeni bir ayı bitirmiştim mesela insan film izlerken bile duygusallaşır, insan değil gibi hissetmiştim kendimi robot gibi izliyordum haberleri.
Diye cevapladın hani? Dediğini unutuyor musun?
Soran+1 yılYüzyüze ilişki sanırım yani yüzyüze karşılaşmış olmalısınız.
- +1 yıl
Unutmadım. Az önce yazdım şimdi okumuşsundur. İlacın yan etkisi olmadı mı diye sordun zannettim. Yanlış okumuşum. İlişkin olmadı mı sorusunu görmedim. Dikkat etmedim galiba. İlaca yönelik konuştum yani
- +1 yıl
İnternet üzerinden tanıştık ama yüz yüze de görüştük çok kez.
Soran+1 yılYüzyüze ilişki sanırım ya da yüzyüze karşılaşmış olmalısınız.
Soran+1 yılPeki özele kaçmazsa sormak istiyorum hiç ilişkinde bir şeyler yaşadın mı?
- +1 yıl
Yaşamadım. Dindar birisi sayılırım.
Soran+1 yılÖpüşme de mi olmadı sevgilisi olan genellikle bir şeyler paylaşıyor çünkü.
- +1 yıl
3.5 senedir beraberiz. İlk sene bu konu hiç açıkladı. İkinci sene bir kaç kez öptü evet. Kısa bir şeydi zaten. Ben sonradan dine daha çok yöneldim. O yüzden uzak durdum. O da ısrarcı olmadı.
Soran+1 yılBirkaç kez öptü derken dudağından kısaca öptü yani
- +1 yıl
Hiç açıkladı = hiç açılmadı olacak
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılE yani🤷🏻♂️ sevgilisi olan muhakkak dudağından öpülüyor. Zaten sevgilisi olup ta böyle şeyler yaşamayan hatta hiç sevgilisi olmayan kalmamıştır sanmıyorum.
- +1 yıl
Kalmıştır bence. En yakın arkadaşımlarımdan birinin hiç sevgilisi olmadı mesela. Kişi nasılsa öyle biri çıkar karşısına bence. Sevgilim ile aynı olduğumuzu düşünüyorum en azından.
Soran+1 yılSevgilin de şanslı bence. İlk öpüşmen onunla oldu.
- +1 yıl
Yüz yüze ilk onunla sevgili oldum ama lisedeyken iki ay biriyle sevgili olmuştum. İnternet üzerinden yine. Bunu ona da söyledim. Onun da sevdiği biri olmuş ama sevgili olmamış. İlk sevgilisi benim. Bende şanslıyım 😄
Soran+1 yılYa ben hayatıma girecek insanın geçmişini umursamayı 18 yaşına gelince bıraktım geçmişi değiştiremeyiz sonuçta.
Soran+1 yılİlk öpüşmen lisede mi oldu yine?
- +1 yıl
Açıkçası bende umursamıyorum. Zinaya girmiş biri bile olsa eğer tövbe ettiyse o temizdir artık zaten. Görüşler bir olduktan sonra geçmiş gerçekten geçmişte kaldıysa sorun olmamalı
- +1 yıl
Hayır 20 -21 arasında
- +1 yıl
Böyle soru cevap gideceksen mesaj atabilirsin.
Soran+1 yılSevgilin tepki vermesin bir de😊
- +1 yıl
Sevgilim KS kullandığımı bilmiyorki. Başta da dediğim gibi sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin mesajdan.
- +1 yıl
Bilmiyor dedim diye mi yazmamaya karar verdin 😂 oradan bakınca sevgilisini aldatacak biri gibi mi duruyorum diyesim geldi de sende haklısın kime nasıl güvenilsin dimi
Soran+1 yılTeşekkür ederim eksik olma müsait oldukça sen de bana sorabilirsin
- +1 yıl
Gizlisin mesaj atılmıyor sana
Soran+1 yılTabi doğru diyorsun. Aldatacak gibi durmuyorsundur herhalde.
Soran+1 yılİnşallah hayatıma girecek kız da senin gibi sevgilisine sadık dürüst biri olur. En önemlisi aslında bu ama çalışacağım yerlerin erkeklerle dolu bir yer doğru düzgün kız olmaması muhtemel hayatıma kız girse bile layık olduğum birinin olması mümkün değil gibi görünüyor ya bilemiyorum.
Mesela öpüşmemiş biri için öpüşmemiş birinin denk gelme ihtimali ne kadar? Bence imkansız o yüzden ben dikkat etmiyorum artık.
Soran+1 yılEğer bir nokta görüyorsan mesaj atabilirsin demek oluyor bu😊
- +1 yıl
İnançlı birisiysen Allah a güven. Her şeyi bilen o. Sana ne iyi gelecek bilen o. Karşına çıkacak kişiyi bilen de o. Allah ı tanımak için de Kur'an okuman lazım. Mealden anlayarak oku. Kısa surelerden başla açıklamalarını oku. Böyle böyle pekişecektir. Mehmet Okuyan on uygulaması var onu indir. Onda kısa açıklamalar da var hem. Bazı görüşlerini doğru bulmuyorum ama güzel anlatıyor
Soran+1 yılSen mesaja dönmedin görmedin herhalde
Gizli Üye(36-45)+1 yıl34ten bildiriyorum. Hiçbir şey için geç kalmadın. Senin yaşında şimdiki aklım olsaydı keşke. Her şey yeniden başlar. 25 büyük bir yaş değil saçmalama.
28 Yorumla- +1 yıl
34 müsün
Cevap sahibi+1 yıl@Benzersiz_zevkler evet
- +1 yıl
Pişman mısın evli veya bekar olmaya çoğu şeyi yasamadigin icin
Soran+1 yıl@Benzersiz_zevkler yaşadı mı yaşamadı mı onu bile bilmiyoruz olum
Soran+1 yılSen de kötümser bakma be abla inşallah hakkında hayırlısı olur ne diyelim?
Soran+1 yılBenim de çıkmaza düşmüş bazı sorunlarım var ama hayırlısı deyip susuyorum şimdilik
Cevap sahibi+1 yılBen kötümser bakmıyorum 😀 sen kalkıp yaşamıma son vermek falan istiyorum deyince yaşinın hiçbir şey için geç olmadığını söyledim. Her insan geriye dönüp baktığında keşke şu zamanlar şöyle düşünmeseydim der. İyi forumlar size 🙋♀️🙋♀️
Soran+1 yılYani abla ister istemez bir ümitsizliğe kapılırsan dayanamayacağın güçte ama hayatının her alanını işgal ederse ne yapacaksın? Yaşamına son vereceksin belki hayat güzel dünya güzel ama bazı insan müsveddeleri hayatı çekilmez hale getiriyor.
+1 yılHerkesin farklı zamanlaması var bazı insanlar mesela 30 yaşında başarılı oluyorlar
21 Yorumla
Soran+1 yılSen kaç yaşında başarılı oldun?
+1 yılbaşarısız erkeği hayatında hiç bişey yapamamış erkeği kimse sevmez diyim sana
17 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacağım şimdi o zaman? Nasıl yeniden başlayıp ta bir şeyleri başaracağım şimdi?
Soran+1 yılHem anne baba da mı sevmez hiç?
- +1 yıl
kimse sevmez bi erkek ne kadar başarılıysa o kadar sevilir eğer işsiz güçsüz berduş gece gündüz evde telefonda baba oarası anne harçlığı yiyiyorsa o adamdan bi şey beklenmez
Soran+1 yılE mecbur işsiz güçsüz durumdayım. Bu yaz kpss düşünüyorum ya
- +1 yıl
kpss düşünme başla çalışmaya artık sınava az kaldı
Soran+1 yılYoksa staj yapıyorum
Soran+1 yılYetişir mi ki kpss konuları sıfırdan başlayacağım
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı şekil yaş 23 bir şey yapmaya da hevesim yok ama yapmam gerektiğinin farkındayım öyle saçma slk bi durum
241 Yorumla
Soran+1 yılSorma ben ne istediğimi biliyorum ama ne yapmam gerektiğini bile bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılNe istiyorsun?
Soran+1 yılÖpüşmemiş bir kız bulma konusunda geç kaldım sanırım. Yani bunu istiyorum ama yapmam gerekeni hala bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılProblem bu mu 😅 ben de kariyer falan sandım. Bulursun niye bulamayasın
Cevap sahibi+1 yılSen biriyle öpüştün mü peki
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılE yani okulum bitti mezun oldum çalıştığım yerde kız çok az varsa bile kimileri evli kimileri ilişkisi var anladın?
Soran+1 yılAma ne yapmalıyım nasıl bulacağım o da var?
Cevap sahibi+1 yılGörücü usulü de tanışabilirsin ailene haber yolluyorsun ya da çevrende güvendiğin bir arkadaşa aracı oluyorlar evlilik düşünen kişileri bir araya getiriyorlar kafede misal bulup tanışıyorsunuz ilk görüşmede için ısındıysa 3-5 görüşme daha yapıp karar alınıyor kafaya yatarsa devam ediyorsun yatmazsa uzatmadan yolları ayırıyorsun bu şekilde
Cevap sahibi+1 yılKardeşim bu kafayla evlenme mümkünse ne bu telaş ne bu korku? Evlendiğin kadını sevdiğin için evlen yalnız bakire diye değil ayrıca kendini korumuşsun Allah da inşallah karşına kendini korumuş birini çıkarır bu kadar panik yapma
Soran+1 yılEn son yorumunu silersen sana zahmet iyi olur ya
Cevap sahibi+1 yılBen kendi yorumumu silemiyorum ki ayrıca gizlisin niye bu kadar kastın
Cevap sahibi+1 yılSen benim yorumu komple kaldır en iyisi kenarıdaki üç noktadan
Soran+1 yılBenim yorumumdu ya neyse kalsın madem abazanlar her pisliği yapıp bakire arayanlar dadansın istemiyordum bu yüzden.
Soran+1 yılBu özelliği daha fazla kullanamazsınız dediğinden kaldıramıyorum maalesef.
Cevap sahibi+1 yılTamam hangi yorumu sileyim?
Cevap sahibi+1 yılDur ben silicem şimdi
Soran+1 yılKariyer pek sorun değil bir yolunu bulurum zaten
Soran+1 yılE sen biriyle öpüştün mü peki?
Cevap sahibi+1 yılErkekle öpüşmedim çocukken kız kankamla öpüşmüştük o kadar
Soran+1 yılEn azından kader ortağım var. E hiç mi erkek arkadaşın olmadı?
Soran+1 yılDoğru söyle bak
Cevap sahibi+1 yılOldu ama reelde olmak istemedim çünkü yakınlaşmak istemiyorum dersem absürt kaçar diye çocukken bundan dolayı olmamıştım sanaldan sevgilim oldu yani
Soran+1 yılO zaman yollarımızı birleştirip mi denesek? Ne diyorsun?
Soran+1 yılHani beraber gelişelim beraber güçlenelim birbirimize yararımız olsun.
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum biraz pinpirikli biri gibisin ve tek etken senin için bekaretse tanışmayalım, evet bakireyim ama bundan önce bana sevip değer verdiği için benimle birlikte olan adamı isterim
Cevap sahibi+1 yılSen de daha sevme odaklı bak derim hayata falan
Soran+1 yılTek etken değil tabiki sadece orantı bekliyorum. Pinpirikli de değilim sadece yanlış anlaşıldı karakterimle bir tutmadı.
Cevap sahibi+1 yılAnladım bu siteden çok nadir çıkar aradığımız şekilde insan reelde tanışmak daha mantıklı
Soran+1 yılTamam işte yine kafamız aynı sevgiye de önem veriyorsun başka bir kız olsa gözün doysun dedirtecek cinsten olurdu.
Soran+1 yılYav sana sadece birlikte hareket edelim diyorum senden benimle ilişkin olmasını beklemiyorum
Cevap sahibi+1 yılCv ni aşağıya bi çıkar ben düşüneyim 😅😂 burcunu da ekle ama lütfen
Soran+1 yılPeki ya sen insanları burcuna göre mi seçersin?
Cevap sahibi+1 yılBirlikte nasıl hareket edeceğiz anlamadım ki? Napacağımkız mı bulacağım sana
Soran+1 yılSenin burcun ne?
Cevap sahibi+1 yılBoğa
Soran+1 yılNe kız bulması ya😂. Kişisel gelişim işte demedin mi bir şey yapmam gerekiyor ama yapmaya hevesim yok diye tek çubuk olunca bizi kıran büken çok oluyor bir de demet olarak deneyelim
Soran+1 yılBalık
Cevap sahibi+1 yılSağ ol
Soran+1 yılNasıl sağol ya neden reddettin ya? Sen de çok ön yargılısın burçlara göre insanların karakteri mi belli olur? Belki de seninle yol ortağı olmak o kadar da iyi fikir değil.
Soran+1 yılSonuçta seni bekaretinden seçmedim. Amacımız yaşadığımız sıkıntılar ortak diye seçmiştim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılOdadan disari cikmak istemeyerek basaramaman cok normal degil mi? Firsatlar ayağina gelmez sen gidersin. Cabalamayana ekmek yok maalesef.
23 Yorumla
Soran+1 yılZamanında odamdan dışarı çıktım da ne oldu? Başaramadım da odama kapandım.
Cevap sahibi+1 yılBaşarana kadar...
- +1 yıl
zamanında başaramamış olman şimdi başaramayacağın anlamına gelmez deneyerek yapacaksın sen başta vazgeçtiysen o zaman bitmiştir iş o yüzden kalk ve başar..
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılEmin ol herkes kendi hayatını yaşarken kendini daha iyileriyle kıyaslıyor ve ne kadar kötü olduğunu kendine söylüyor. Hiçbir zaman hiçbir şey için geç kalmazsın. Herkesin hayatının akışı çok başka.
10 Yorumla
+1 yılbence ortamdaki her kezle ilişkini bitir yeni bir hayata başla sosyal medya hesaplarını yenile hatta mümkünse şehir ya da ev değiştir hem eğlenceli olur hemde bağımsız olursun kalıteli arkadaşlar edin ve kendini bir daha eleştirme bende başaramıyorum bazı şeleri ama başa çıkmaya çalışıyorum sende yapabilirsin
10 Yorumla25-30 yaş insanın olgunlaşma çağı hiçbir şey için geri kalmadın. Bu dönem insan daha mantıklı düşünüyor ve hayatını inşa etmeye başlıyor
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYa 20 ler hiçbir şeye kaldı sayılmaz gerçekten öyle. En güzel yaşındasın. Odanda geçirme o yaşını da.
10 Yorumla Ben de 23 oldum. Aynı düşüncelere sahibim. Aynı hayata sahibim. Ne ehliyetim var ne üniversite gittim, geleceğim yok umudum yok. Birşeyler yapmak için motivem ve hevesim de yok
11 Yorumla
Soran+1 yılYav tek derdim kariyer değil kariyer benim için bir şekilde hallolur. Sizin derdiniz bunun yanında bence çok basit bir dert. Benim derdim kız da değil kız eninde sonunda bulunur benim tek derdim öpüşmemiş sevişmemiş temiz bir kız. Bunun için çok geç kaldım (belki de belirtmedim ama okumuş bir kız) çalıştığım yerde de çoğu erkek kızlar genelde evli nişanlı ya da ilişkisi olmuş oluyor. Yani 25 - 35 yaşlarında olup ta bunları yaşamayan kız mı var?
- Aile & Toplum konusunda 852 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin zamanı kendıne. Kıme göre geç kaldın ki. Yaşın 30 olduğunda artık geç 25 olsam neyse dıyeceksın.
10 Yorumla
+1 yılOdadan cikmamissinki tabi geç kaldini düşünürsün Bi hayata atıl kurdu kuzuyu gör disarda bu nasıl saçma düşünce yaa
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de 25 yaşına geldim. Hala bir baltaya sap olamadım. Moralim bozuluyor yaşlar geçiyor
13 Yorumla
Soran+1 yılBenim için konu sadece baltaya sap olup olamamak mı? Yani hepiniz benden çok daha şanslı iken dalga geçercesine böyle demeniz moralimi bozdu.
Cevap sahibi+1 yılNiye dalga geçeyim ya herkesin hayatında bir şey var. Sen beni diğer ergenlerle karıştırdın heralde
Soran+1 yılE senin ilişkin de mi olmadı ya da ilişkin yok mu şu an?
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAynı durumdayım 19 yaşındayim bu sene 20 olacam kumardan 70 bini geçik borç var ailem bilmiyor 1 ay daha ödemezsem haciz gelecek marmaraya felan atlamayı düşünüyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılYaşın çok küçük madem bu yaşında kumlarla ne işin var?
- +1 yıl
Kanka ben çalışamıyorum ve bu yaşta iş bulmakta acayip zorluk çekiyorum okul felan okumadım cahil biriyim bide diksiyon felan da düzgün olmayınca anca amelelik işlerine alım yapıyorlar ki amelelik için bile şartları var yani anlican berbat durumdayım mecbur biryerden para bulmam rahatlamam gerekiyordu daha çok battık şu an intiar felan düşünüyorum biraz zamanım olsa ödeyeceğim ama 3 ay doldu dolacak yapacak bişi yok
Soran+1 yılAllah yardımcın olsun ne diyeyim yani iş hayatı ne yazık ki aşırı acımasız.
- +1 yıl
Kanka sessiz sedasız bir insanım hep eziyorlar her işi kitliyorlar kavga felan olmasın aram bozulmasin diye bişi demiyorum sıkıntılı bir durum çıkıyorum uzun süre çalışamıyorum bu yüzden borcu ödemek de hayal aileme zaten daha önceden de büyük finansal zararlar verdim o yüzden intha r en mantıklısı gibi duruyor ya da evden kaçıp başka yerde yaşamak çünkü haciz geldiğinde ortamda bulunmak istemiyorum
Soran+1 yılKanka yabancı dilin de mi yok iltica etsen yurtdışına?
Soran+1 yılOrada çalış para kazan dön yurtdışına lakin Almanya ya yerleş derim orada da Türk çok senin için daha kolay olur diye düşünüyorum.
Akışına bırak ve dua et herşeyin hayırlısı olması için
10 Yorumla
+1 yılNeye gec kaldigini düsünüyorsun?
25 yasinda bu nasil bir karamsarlik10 YorumlaYaş 22 meslek taksici Ama sektör degiştircem
On lisans mezunuyum
25 yasınında ne tavsiye verirsin
Aile evinden kaçacagım119 Yorumla
Soran+1 yılLisans oku
Soran+1 yılYa da alanında iş bulursan çalış
Soran+1 yılDükkanda çalış o zaman
Soran+1 yılÜmidini yitirme diyeyim ne diyelim. Durumun yine benden iyi yaşın küçük. Ben ne yapayım?
Soran+1 yılStajyerim zaten şu an derdim sadece kariyer değil derdim çok daha fazlası.
Soran+1 yılŞimdi sana nasıl anlatayım anlatsam olur destan
Soran+1 yılEn başında boyum çok kısa senin boyun kaç?
Soran+1 yılOlum senin daha ne ki şükret haline
Soran+1 yıl178 cm boy da benim
+1 yılDemekki dürüst sün benim gibi hızlı yol kat etmediğine göre
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir bilemiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi konuda geride kaldığını düşünüyorsun ki
10 YorumlaNe istediğini bilsen ve ona göre adımlar atsan senin için en hayırlısı olur. 25 genç bir yaş şimdi vazgeçerse ömrünün sonuna kadar pişman olursun
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence sen çok fazla saçmaladın Ne geç kalması 😂
21 Yorumla
Soran+1 yılNe geç kalması diye sordun ya yanıt olarak özelden yazdım haberin olsun
Ben 18 yaşındayım ama ben de bittim
21 Yorumla
Soran+1 yılSeni ben 25 yaşında göreceğim o zaman geç kalmış olacaksın 18 yaşındasın işte daha ne kendine yatırım yapmaya harca
+1 yılYaşamak için başarılı olmak şart mı 😒
22 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya🤦🏻♂️? Konu yaşamak mı?
- +1 yıl
Ölüm çözüm değil
+1 yılNe işle uğraşıyorsun evlilik için geç kaldığını mı düşünüyorsun
00 Yorumla
+1 yılHerkes kendi zamanında yaşar bunu sakın unutma ve kimseyle yarışma sadece kendinle yarış
00 Yorumla
+1 yılBende senin gibiyim
Dik başlı
Dos doğru olduğum için hep ezildim01 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum bende nasıl oluyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılDertleşmek istersen konusabiliriz gerçekten dinlerim
01 Yorumla
Soran+1 yılDertleşiriz de gizlisin ayrıca fake olup olmadığını bilmiyorum bile.
Gizli Üye(25-29)+1 yılToplu yapacaz bir kaç kişi ile tren raylarına kafayı koyuyoz gerisini düşünme ve 1 sny de biter
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı yaşta ve aynı durumdayız işsiz misin
11 Yorumla
Soran+1 yılPek sayılmaz.
+1 yılHepsi geçer merak etme
10 Yorumla
+1 yıl25 sin daha geç değil bebesin 😄
10 Yorumla
+1 yılewet , oluyo bazen öyle
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. İnşallah istediğin olur
11 Yorumla
Soran+1 yılİstediğim değil hakkımı alayım o bile yeter. Cümleten amin🤲🏻
Nereye kaçıcan
14 Yorumla
Soran+1 yılCehennemin dibine
Soran+1 yılCennete kaçmayım mı?
+1 yılavrupaya git
13 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka Avrupa? Yazmak için mi yazdın😒?
- +1 yıl
neyse takıl
Soran+1 yılAvrupa ne alaka anlamadım sen onu söyle bi
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes debeleniyor çabalıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende, iş sanırım tren rayında bitiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de aynı hep odada yat kalk uyan yat
10 Yorumla
+1 yılGençsin kalmadın bence
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. O zaman evde 31 çekmeye devam
00 Yorumla
+1 yılBence sen adamsın
11 Yorumla
Soran+1 yılAdam olduğum kanısına nasıl vardın hayırdır?
Gizli Üye(25-29)+1 yılKader
10 Yorumla
+1 yılDışarı çıkmak isteyip çıkamayanlarda var.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sabirli ol
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne