Aile & Toplum Sürekli evde durmak sıkıcı değil mi? ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İşten çıktım üç hafta kafa dinleyim dedim çok sıkıcı nasıl duruyorsunuz evde? Sürekli evde durmak sıkıcı değil mi? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. Sıkıcı evet 1 0 Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Dikkat et valla kafa dinleyeyim derken manyak olursun 😅 1 1 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl İşe girdim kafam rahat pazartesi başlıyorum 😅 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Evde yaptığın belirli etkinlikler varsa sıkıcık bitiyor 2 0 Yorumla
RuzgarinSirri Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Sürekli evde olmak çok kötü gibi görünebilir ama nasıl vakit geçirmek önemli oluyor, ben evde vakit geçirmeyi seviyorum 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Içte sıkıcı değil 😒😒 1 13 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Bana göre sıkıcı Yamaal +1 yıl Yoo ben eğleniyorum ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Nasıl eğleniyorsun Yamaal +1 yıl Roman yazarak ya da güzel sözler varsa onları tercüme ediyorum Bazen de resim çizerim Kışa hikaye de yazarım Kitap ya da roman okurum Anneme yardım ederim Ve gün biter 😃😃 ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Kimin romanı bu senin hayatın mı😅 Yamaal +1 yıl 😂😂😂😂hayır kurgusal ama kedi adımı kulanıyorum ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Kurgusal roman olmaz roman gerçek hikayedir 😅 Yamaal +1 yıl Içinde gerçekte var zaten 😃😃😃 ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl %51 gerçek payı varsa olur Yamaal +1 yıl Ve ayrıca romanlar hem kurgusal hemde gerçek olabilir 😉😉 ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Olabilir belki birisinin hayatına denk gelebilir Yamaal +1 yıl 😃🤗🤗 ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl 🪻🪻🪻
Alfamsı_Tuçiş Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Evde dursam kafayı yerim herhalde 1 1 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Bende işe girdim pazartesi başlayacağım durulmaz evde Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Evde iş bitmiyor ki sıkılalım. 1 5 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Senin yapacak işin var benim yok sıkıcı geçiyor MuhteşemGüneş +1 yıl Aslında evde herkese göre mutlaka bir iş olur. 🤷♀️ ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Olurda ben bilmiyorum 14 yaşından itibaren gece gündüz çalışıyorum ev işleri bana göre değil MuhteşemGüneş +1 yıl Haklısın evdeki bütün işler kadınlara göre. ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Yapan erkeklerde vardır ben beceremiyorum
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evde oturanlar keyfinden oturmuyordur eminim 2 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Değil 1 1 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Banane sıkıcı işte Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Değil 1 5 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Öyle öyle Yorumla Lila_rüzgar12 +1 yıl Yok sıkıcı değil kitap oku müzik dinle yemek yap ders çalış sıkıcı değil Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Müzik dinlerim sadece gerisini yapamam Yorumla Lila_rüzgar12 +1 yıl Niye Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Bilmiyorum çünkü Yorumla
NeganLucille Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 528 cevap paylaştı. Çok sıkıcı 1 1 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Ben çıkıyorum şimdi Beylikdüzü'ne gidiyorum Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sıkıcı ama mecbur 1 1 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl İdare edin Yorumla
Damla03530 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Yani tabi ki sıkıcı 1 3 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Gez dolaş Yorumla Damla03530 +1 yıl Ben genel olarak söyledim kendim için değil Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl O zaman hepiniz çıkın gezin Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evde durulmaz hasta oluyor insan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sıkıcı evet
Dikkat et valla kafa dinleyeyim derken manyak olursun 😅
İşe girdim kafam rahat pazartesi başlıyorum 😅
Evde yaptığın belirli etkinlikler varsa sıkıcık bitiyor
Sürekli evde olmak çok kötü gibi görünebilir ama nasıl vakit geçirmek önemli oluyor, ben evde vakit geçirmeyi seviyorum
Içte sıkıcı değil 😒😒
Bana göre sıkıcı
Yoo ben eğleniyorum
Nasıl eğleniyorsun
Roman yazarak ya da güzel sözler varsa onları tercüme ediyorum
Bazen de resim çizerim
Kışa hikaye de yazarım
Kitap ya da roman okurum
Anneme yardım ederim
Ve gün biter 😃😃
Kimin romanı bu senin hayatın mı😅
😂😂😂😂hayır kurgusal ama kedi adımı kulanıyorum
Kurgusal roman olmaz roman gerçek hikayedir 😅
Içinde gerçekte var zaten 😃😃😃
%51 gerçek payı varsa olur
Ve ayrıca romanlar hem kurgusal hemde gerçek olabilir 😉😉
Olabilir belki birisinin hayatına denk gelebilir
😃🤗🤗
🪻🪻🪻
Evde dursam kafayı yerim herhalde
Bende işe girdim pazartesi başlayacağım durulmaz evde
Evde iş bitmiyor ki sıkılalım.
Senin yapacak işin var benim yok sıkıcı geçiyor
Aslında evde herkese göre mutlaka bir iş olur. 🤷♀️
Olurda ben bilmiyorum 14 yaşından itibaren gece gündüz çalışıyorum ev işleri bana göre değil
Haklısın evdeki bütün işler kadınlara göre.
Yapan erkeklerde vardır ben beceremiyorum
Evde oturanlar keyfinden oturmuyordur eminim
Değil
Banane sıkıcı işte
Değil
Öyle öyle
Yok sıkıcı değil kitap oku müzik dinle yemek yap ders çalış sıkıcı değil
Müzik dinlerim sadece gerisini yapamam
Niye
Bilmiyorum çünkü
Çok sıkıcı
Ben çıkıyorum şimdi Beylikdüzü'ne gidiyorum