Benden 3 yaş küçük bir oğlanla (ben 20 o 17) abla kardeş gibi muhabbet ediyoruz, goygoy, dedikodu falan. Bana resmen abla diyor. Ama bazen de durduk yere çok güzelsin, ben sana kıyamam, fotoğraf at, şunu bunu de tatlıma gidiyor, sen diyince kulaka güzel geliyor, tarzı şeyler diyip iltifat ediyor. Ben de bazen teşekkür ediyorum bazen espiriyle karşılık veriyorum yani hiç oraya gidecek muhabbetlerimiz yok. Bununla ilk konuşmaya başladığımız andan beri kokoş tavırlarımız var. Böyle eğlencesine aşko kuşko konuşmalarımız var o yüzden başta çok şey yapmadım ama bazen düşünüyorum, biraz da rahatsız oluyorum, bu bana y*vşıyor olabilir mi diye çünkü cidden aklım böyle şeyleri düşünmeye varmıyor. Kardeş gibi görüyorum ben.
Daha önce hiç bana yazan erkek veya sevgilim olmadığından da bu hareketleri normal mi yoksa ben mi abartıyorum diye düşünmeden edemiyorum. Sizce ne dönüyor burada?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence yaptıkları çok da ileri giden hareketler değil. Rahataız olduğun şeylerde tersleyebilirsin.
Tersliyorum zaten de duruyor duruyor devam ediyor valla rahatsız oluyorum artık başta çok takmadım hani iltifat edebilir ablasının sonuçta falan ama şimdi acayıp rahatsız oluyorum
17 tam tas traşlı ergense inan çekilmez. Sen de güzel bi kızsan seni düşünerek kendini bile tatmin ediyordur. Sanal olduğunuzu duyduğumda zaten direkt böyle düşündüm. Sabittir.
Ya oha mk o kadarını da yapmaz.
Niçin yapmasın ki? Yapma ihtimali var her zaman. Siz ne zamandır tanışıyorsunuz?
3 haftadır falan
Yav bu çocuk niçin bu kadar önemli onu anlamadım. Kardeşine falan mı ayarlayacaksın? Sanal zaten. Rahatsız oluyosan kaybolsun l*vuk
Ya önemli falan değil ama karakterini falan sevmiştim işte abla kardeş takılırız dedim ayrıca sanal değil benim oturduğum şehirde
Tamam sanal değilse biraz sert abla ayağı yap sen o da haddini bilsin biraz yüz bulmasın. Gel sena bi kahve ısmarlıyım de oturun falan vakit geçer. orada anlarsın zaten. Dediğim gibi, bi erkeğin haddinden fazla güzel kız kankasının olması hiç normal değildir.
Ya o tüm şehirle kanka zaten tanımadığı insan yok yaşlısından bebesine kadar herkesle kanka
O zaman sen biraz evham yapmışın. Lüzumsuz savunmaya geçmişin. Çocuk iyi çocuk dayıların gülü 😀
Abarttım biraz ama anladın sen
Kurşuna dizmek ne ya? Sen erkek arkadaş yapmayacak mısın? Bi çıkıp kahve içmeyecek misiniz? Kurşun işi can sıktı dayı tatsız.
Doğuda işler böyle işler işte o yüzden o kadar strese girdim kral
Ya çok da sen laflarına aldırış etme ergen de geç işte.
İmkan versen ilk fırsatta çakar sana ne kardeşi
WKJEJSKWJWKJSJWKSJKWJWKEJKS
Reis ne yapayım engelleyim mi direkt soğuk mu davranayım off
Engelleme de yazma da
Sevgilin olmasini istemiyorsan, kimseye vermeyeceksen erkeklerle dostça muhabbet etme
Bir erkek bir kızla arkadaş veya kanka olabilmesi için kızın ciddi çirkin olması gerekiyor. Onun harici kanka ayakları falan hikaye. Fıtrat böyle.
@johnpilgrim aynen öyle birader
Hay kafama tüküreyim ben ya. Çocuğa yüz falan da vermedim ki niye böyle oldu anlamıyorum. Ben aramızda yaş farkına ve yazdığım gibi abla kardeş muhabbetinize güvenerek konuştum onunla böyle olacağı aklımın ucundan geçmezdi. Zaten çok kız arkadaşı var hani istese onlara gider anlamadım offf
@johnpilgrim e bunun bir sürü güzel kankası var ama
Onlara da çakıyor olabilir hiç şaşırma duyarsan
Bu çocuk ya biraz ılık ya da şu an iş üzerinde yani ayak yapıyor. İlla birine kaptıracak o kaçınılmaz 😀 ya da dediğim gibi arkadaş biraz ılık olabilir.
@johnpilgrim ılık derken?
Yok ya onlar öyle kızlar değil bu konuda 100 100 eminim
Ilık = yumuşak
Yüzde yüz eminim dediğin çoğu şeyle ilgili yanildigini anlayacaksin zamanla
@Baba-Fingo Bir kez çok emin olduğun bi konuda yanıldığında anlayacak dimi dayı
@johnpilgrim aynen öyle kardeşim
@johnpilgrim ya hepsi tanıdığım kızlar ve öyle değiller bakın namusum üzerine bile yemin ederim ki bu kızlarla arasında böyle şeyler dönmemiştir.
Dönmemiştir ama dönmeyecek anlamına gelmez. Dediğim gibi arkadaş biraz yumuşaksa dönmez. Ayrıca bir erkeğin haddinden fazla güzel kız kankasının olması normal değildir, muhtemelen arkadaş yumuşak.
@johnpilgrim ya reis yumuşaktan kastın ne anlamadım yumuşak insan nasıl oluyor
Yahu biseksüel veya homoseksüel oğlanlardan bahsediyorum reis. Sen de dün mü doğdun yahu 😀
@johnpilgrim e öyle de değil ki dayı
Dayıço sen çocuğu bi kahveye çağır. Çok dert ettin. Belki gerçekten iyi çocuktur.
@johnpilgrim ya ne çağırıcam kahveye doğuda oturuyorum kurşuna mı dizsinler beni. Karakter olarak harbi iyi gibi şu yvsamaları olmasa 10 numara. Neyse sence engelleyim mi ne yağayım başıma dert almakta istemiyorum
Hayir normal degil ama istedim Sana bişiler sormak
Sor
Olmaz burdan merwk ediyorum ama
Öyle garipsinz ki sanki mjatainca adam yiyoruz ya
Ver işte
Ya sie
😂😂😂
ergen diyedir
Yasiyor
Evet yavsiyor
Konusma bida
Kendine dikkat et