AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
İşte aradığım soru bilgilerim işe yarasın
Teşekkür ederim. Şimdi bir erkek vardı aramız bozuktu bana engelini kaldırıyorum mesaj at dedi ben de atmadım sonra atmayinca beni tekrar engellemiş fotoğrafı da herkese açık yani herkes fotoğrafımı görüyor sen goremiyorsun tarzli bir şey mi yapıyor? Engelini kaldirmadim havasi falan. Bir de böyle ergenimsi düşünceleri var zaten
Siz harbi ergen misiniz 🤣 bilgilerim ziyan oluyor
O ergen sizce ne yapmaya çalışıyor? Yani tam anlatamadim
Çok canım bir plan yapıyor kendini naza çekiyor 🤣🤣🤣
Ahahahaha evet bana şöyle geldi herkes fotomu görüyor sen görmüyorsun havası tekrar engelledim bak açmadım
Kızlar bile yapmaz bunu 🤣 Kesin erkek mi bu
Evet erkek önceden de şöyle yaptı bir kız tutmuş kiskandirma oyunu yaptılar falan bana şaşırmadım o yüzden
Siz ortaokula filan gitmiyorsunuz değil mi 🤣
Ahah maalesef yok aaa ben bir şey yapmadım ki 😂 kendisi yapıyor bu hallerini bildiğim için bence amacı şu yani senin engelini hiç açmadım kaldirmadim olayı herkese fotosunu acmis ki bak engelini açmadım havası
İyide amacı ne evcilik mi oynayacak 🤣
Öyle yapıyor işte. Yani ben senin engelini açmadım. Herkese de fotosunu açıyor bak hala engellisi havasi
İyide sen hala niye muhatap oluyorsun onu anlamadım hadi o canım sana ne oluyor 🤣
Muhatap olmuyorum ki 😂 sadece sordum sizce de öyle değil mi
Komik bence çocukluğunu yaşayamamış yazık biri elinden tutup parka götürse kumla oynasa açılır
Çocukluğunu yaşamadığını nerden anladınız
😲 Yaa dalga geçiyorum üff
Hahaha neyse ya bana yapmak istediği şey şu değil mi işte engelini kaldirmadim havasi. Herkese açık profili çünkü ama bana kapalı
🤣 Yaa lütfen beni bulaştırma
Ya nie
🤣 Ben evcilik oynayacak yaşta değilim direk diktir git derim
Orayı geçtim 28 yaşında kızla. gelip. kiskandirma oyunu kurması falan çok saçma.
Oha ciddi mi. 28 sin
O 28 yani yapan kişi ve herkesin içinde samimi hallere giriyor falan kiskandirma oyunu sjsksk kıskandırinca ne olacak yani
Yazık kız sana üzüldüm kimlerle muhabbet içindesin 🤣
Saçma değil mi kıskandırinca bir de gelip. tepkime bakıyor yani ne yapabilirim ki ben
Ben boğarım öyle adamı 🤣 oda senle mi yaşıt
O 28 ben 25 aynen ya bir de herkesin içinde kızla iç içe gelip benim peşimde dolaniyor
🤣 Kusacam anlatma ne olur hayallerim yıkıldı
Ya ne oldu
Çok ergence be
Orası öyle de kıskandırinca ne düşünüyor yani
Senin kollarına atlamanı 🤣
Ne diyecem yani hesap. mi soracam çünkü hiç tepki vermeyince şoka girdi peşimden ayrılmıyor
😀 Onu hayal dünyası değişik
Acaba ne hayal etti n:D
Sence nw olabilir 🤣🤣
Bilmem tahmin et jsjs
Ben hiç anlamam 🤣 daha yeni ergen oldum
Elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Teşekkür ederim. Şimdi bir erkek vardı aramız bozuktu bana engelini kaldırıyorum mesaj at dedi ben de atmadım sonra atmayinca beni tekrar engellemiş fotoğrafı da herkese açık yani herkes fotoğrafımı görüyor sen goremiyorsun tarzli bir şey mi yapıyor? Engelini kaldirmadim havasi falan
Şöyle bir tavsiyede bulunayım size ben en iyisi zorlanan hiçbir şey güzel değil dir bunu bilin, çünkü sevginin içinde böyle şeyler yoktur emin olun, öyle bir insana verebileceğiniz en güzel ders bence hayatınızdan onu çıkarmak olur. Onun gibi enerji sömüren insanlar sadece sizin ruhumuza zarar verir
Ya orası öyle zaten de sizce yapmak istediği şey nedir?
Yapmak istediği şey seni kendine bağımlı yapmak, bu bensiz yapamazsın diyor, sen beni benim seni istediğimden fazla istiyorsun diyo. Aklı sıra kendini yükseltme çabası
Evet cidden öyle. Sanki herkes fotoğrafımı görüyor sen görmüyorsun havası yani bence bu
boş ver ya öyle insanları herkes birgün kaybettiğini arar ama mutlaka arar eminim buna. Yerinde olsam tamamen silerim numarasını yoluma bakarım çünkü emin ol değmiyor ya gerçekten değmiyor
Numarası yok zaten. Herkes birgün kaybettigini arar demekle ne demek istediniz.
Yani şu demek insan bişey ona yakınken onun anlamını bilmez, ama gün gelir o elinin tersiyle itti hiç şeyi avucunun içi ile ister. Emin ol buna, o seni mumla arayacak
Aradı zaten şımardı sonra ben kendimi geri çekince resmen bir yalvarmadigi kaldı
Aslında onun dilini biliyor sunuz doğru zamanda kendinizi geri çekmek her daim size kazandıracak bunu bilin. Tamamen uzakklaşın ondan bence. Bi söz vardı " Kafana çivi bile bakmayı düşündüm! Ama seni görmezden geleceğim" emin olun çok işinize yarayacak bu
Konu nedir
Teşekkür ederim. Şimdi bir erkek vardı aramız bozuktu bana engelini kaldırıyorum mesaj at dedi ben de atmadım sonra atmayinca beni tekrar engellemiş fotoğrafı da herkese açık yani herkes fotoğrafımı görüyor sen goremiyorsun tarzli bir şey mi yapıyor? Engelini kaldirmadim havasi falan. Bir de böyle ergenimsi düşünceleri var zaten
Bana her iki tutumda ergence geldi
Engeli kaldırıp tekrar engelledim seni havası saçma değil mi bir de başka numaradan baktım onlara fotosu gözüküyor bana gözükmüyor
Saçma
Öyle mi yapıyor.
Tabi buyur
buyur