Güzel bir kıza kendini ispatlamaya çalışmak insana bir şey kazandırır mı? Detayları da okuyup yorum yapabilir misiniz?

Üniversitede okuyorum. Normalde sene başından beri sınıftaki hiç kimseyle samimi değildim, ama sınıfımızda benimle yaşıt biri var ve onun sayesinde önce onunla samimi oldum, sonra onun sayesinde sınıftan 1-2 kişiyle daha konuştum. Bugün ise ders arasında sınıftan 8-10 kişi okulun bahçesinde oturmuştu, ben ve o çocuk da o sırada dışarı çıktık. Çocuk onları görünce oraya gitti, ben de peşinden gittim. Çocuk diğer masalardan 2 tane sandalye çekti ve 1 tanesini bir kızın yanına, diğerini de o sandalyenin yanına indirdi. Sonra kendisi diğer sandalyeye oturdu, ben de kızın yanındaki sandalyeye oturdum. Normalde hiç kimseye o gözle bakmak istemem, ama doğma büyüme Konya'lıyım ve ailem de aşırı derecede dindar, kız erkek ilişkilerinin çok sınırlı olması gerektiğini düşünen insanlar. O yüzden beni de özellikle kızlara karşı aşırı derecede mesafeli yetiştirdiler. Yanına oturduğum kız mini etek, siyah ince külotluçorap giymişti ve ben kızın yanına oturunca kız bir anda kalkıp başta masanın diğer tarafına geçip ayakta sigara içti, sonra orada bir sandalyeye oturdu. Kızın yaptığı şeye pek anlam veremedim, ama kendi kendime benden rahatsız olduğu için öyle yaptığını düşündüm. Ayrıca masadan kalktıktan sonra telefonumun ön kamerasından kendime baktığımda üstümdeki tişörtün yaka kısmının parfümden dolayı sararmış olduğunu, onun haricinde burnumda ise küçük bir kir olduğunu fark ettim. Yurda döndüğümde ilk iş olarak beyaz tişörtlerimin hepsini çamaşır makinesine attım, bugün ise sırf sınıftakilere iyi görünmek için kuaföre gidip saçlarımı kestirdim. Bana öyle davrandığı için başta o kız olmak üzere masadaki herkese kendimi göstermek istiyorum. Sizce bu bana bir şey kazandırır mı?
Güzel bir kıza kendini ispatlamaya çalışmak insana bir şey kazandırır mı? Detayları da okuyup yorum yapabilir misiniz?