Babamla annem benden özür diliyor sizce affetmeli miyim?

Babam devamlı annem aldatırdı hatırladığım kadarı annem sınır krizler geçirdi babam hep birşeyler fırlatirdi hareket ederdi babamda devamlı annem döverdi annemde alta kalmazdi babam vururdu ikisi birbirin manyak ben bunlar yaşarken çocuktum neyse boşandılar beni ananem ve dedem bırakdılar 7 yaşındayken babam çocukken annesi babası ölmüş trafik kazasında o yüzden ananem melek gibi bir kadındır annem devamlı beni arardı ama babam maalesef hiç aramazdi devamlı içiyor muş neyse ikisi evlendi çocuklar var ikisi de annem geldi tanıştırdı çocuklar ama babam hic gelmedi şimdi 20 yaşındayım sadece bana 15 yaşında telofon almıştı ve 18 ehliyetim alınca adamlar arabam teslim etmişti ama bana yaptıklar tek iyilik beni ananem ve dedem birakmak olmaktı sağolsun bana anne ve baba gibi oldular ben okula dedem göturürdu herşeyim var ama anne ve baba sevgisi yok içimde neyse dayilarim çocuklar kardeş gibi büyüdük babam olucak adam ananem gile koca bir ev almıştı bana baksınlar diye neyse şimdi annem ve babam eşler dün kapıma geldi özür dilemeye ama yüzler kapıyı kapatım babam kapımda 2 saat oturdu açmadım ananem dedem çok zorladı ama açmadım ikisi yüzler görmek ıstemedigim söyledim bana bu pazar yemeğe gitmek istediler söyledi bekleyecekler söyledi büyük bir miras birakacagin söyledi babam ama hala içim kırgın onlar

Babamla annem benden özür diliyor sizce affetmeli miyim?