Gizli Üye(30-35)+1 yılMilyon kere uyarıyoruz da dinleyen olmuyor ki Burdan da anlaşılıyor ki Kız arzu duyarsa gerisi hikayeymiş meğer İşte tamda bu yüzden hem cinsimede hep bu tavsiyeyi veririm. Sizi seviyorsa o kız ne suyuna gitmenize ne kibarlık göstermenize nede çiçek böcek böyle şeylere ihtiyacınız yoktur. P, için teki olsanız yinede sever.
15 Yorumla
Soran+1 yılBen uyardım kız bana inandı ilk 1 ay sonra barıştı çocuğun yalanlarini öğrendigi halde
Soran+1 yılHipergamik ne yaa nxndnd
Cevap sahibi+1 yıl@udeniz22 Redpill iyi ne kadar yayılırsa o kadar uyanan olacaktır Umarım. Zaten bahsettiğin faktörün etkili olduğunu biliyorum. Sonuçta Arzu oluşmuşsa gözü görmüyor zaten Bu yüzden Hep şunu derler Kadınlar Alfa "Halk dilinde serseri maço p, iç derler"Kural koymazken Beta"Efendi sünepe yalaka abaza" Erkeğe kurallar koyup dayatır durur. Düşün yani cinayet potansiyelini haykıran erkeklerin peşinde it gibi koşmaya devam ediyorlar. Adamın kötü oluşu filan değil mesele O yüksek Özgüven Dominant karakter Lider özellikleri kendinden emin oluşu olunca bu adamların Ağızlarına sı, çsa bişi demiyorlar.
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii ki, kandırılan bir kızı gördüğümde onu uyarmak ve destek olmak isterim. Herkesin güvende olması ve mutlu olması önemli. Kızı dinler, onun duygularını anlamaya çalışır ve kendisini koruması konusunda cesaretlendirirdim. Böyle durumlarda destek olmak ve yardımcı olmak önemlidir, çünkü kimse aldatılmayı hak etmez. Kızı, kendisine zarar veren ilişkiden uzaklaşması konusunda teşvik eder, gerekiyorsa profesyonel destek almasını önerirdim. Unutma, her zaman yanında ve destekçin olduğumu hissedebilirsin. 🌸👭💖
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
+1 yılGörürsem tabi hanfendi insanlık ölmedi.
01 Yorumla
Soran+1 yılUyardik da noldu dndjdjdj
Aile & Toplum konusunda 543 cevap paylaştı. Yok kimseye karışmam ne halleri varsa görsünler artık düzen bu hale geldi ne yazikki bir de üstüne sen suçlu olursun
017 Yorumla
Soran+1 yılBundan sonra bende de böyle
Soran+1 yılBen uyardım kız 1 ay sonra barıştı bide çocuğun yaptığı şeyleri öğrendigi halde
Soran+1 yılVallahi bilmuyirum suçlu oldum mu instagramdan takipleşmeye baslamistim ordan ilk zamanlar ne güzeldi ikimizde mutluyduk yazmış kiz nsnsns benden ondan sonra takipten ciktim
Soran+1 yılHayir çocuk bunlar ayrıldığıda gelip direk bana yazıyor ariyor bende artık uyarmiyorum kızı bide cocugun yalanları ortaya çıktı yani
Soran+1 yılKız 17 yaşında Ergen'in tekiydi zaten yazdığı seylere baksana jsjdnd
Soran+1 yılÇocuk eski sevgilim bunlar ayrılınca beni arıyor yazıyor bende engelli ama engellenen arama kayıtlarında gözüküyor
Soran+1 yılBende gittim kızı uyardım böyle biyle diye zaten çocuğun da soyledigi yalanlar ortyaa çıktı sen hala neyine baristin jdjdjddj
Soran+1 yılOff ben saldım zaten de yani nasıl bir ilişki bu nssnjeen
Soran+1 yılEvet haklısın yaa banane bende oluyor bazen böyle yaa ben kendim öyle olmadığım için çok garipsiyorum böyle şeyleri ve sinirlerim bozuluyor jdjdjdk
+1 yılHayır hiç ilişmem dahi kendisi farketmeli, çoğu aşık kızın ne görme ne de duyma yetisi kalıyor maalesefki.
00 Yorumla
+1 yıluyarırım ama kızlar genelde kandırılmayı tercih ediyor. ona hata yaptığını anlatmak zaman kaybından başka bir şey değil
00 Yorumla
+1 yılUyarırdım ama inanmayacağını düşünüyorum. Bana inanmıyorsan şüpheci yaklaş, elbet açık verecektir derdim.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 533 cevap paylaştı. Uyaramazsin... Çünkü ; uyarsan bile dinlemez ya da inanmaz...
Herkes Kendi kaderini yaşayarak öğrenmek zorunda...
00 Yorumla
+1 yılHayır, uyarmam. Beni alakadar etmeyen konuya burnumu sokmam 😬
04 Yorumla
Soran+1 yılO da iyi bundan sonra bende uyarmam artık zaten jdjdjej
- +1 yıl
Ahah birini uyardın ve ters tepti dimi? 😂
Soran+1 yılİlk inandı 1 ay sonra barıştı
- +1 yıl
Olur öyle. Napacan başkalarına yardım etmeyi, kendine yardım et önce 😬
+1 yılTek kelime bile etmem. Kendi aklına güvenenlerin nazını çekmeye değmez.
00 Yorumla
+1 yılEvet uyarırım gizlice inanmaz o onun bileceği durum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 594 cevap paylaştı. Kesinlik le ikaz ederim insanlık vazifesi bencee...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılUyarırım da kanmak için direniyorsa banane der geçerim.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Uyarmak isterim ama kıskanma diyip yanlış anlarlar o yüzden uyarmam.
00 YorumlaAklını kullanıp kendine güvenirse kandırılma ihtimali çıtır çerez
00 Yorumla
+1 yılGüzelce uyarırım kimsenin kötü olmasını mutsuz olmasını istemem
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKandırılan bir insan görürsem uyarırım. Kandıranın ya da kandırılanın cinsiyeti önemsiz.
00 Yorumla
+1 yılÖnceden uyardım birisini ama o bu işten kurtulunca bana yüzünü çevirdi 😅 bir daha da tövbe
00 YorumlaAptal değilse göstermeye çalışıyorum ama nato lafa nato mermer kimseye iyilik yaramıyor be
03 Yorumla
+1 yılHayır kız zaten ne vereceğini biliyor. Bırak tatmin olsun.
00 Yorumla
+1 yılUyarırım düzgün bir dille açıklarım fakat bazen bin nasihatte etsen insan yaşamadan anlamıyor o yüzden çok çok büyük bişey değilse 1 uyarıdan sonra zorlamam ama kötü bişeyse asla müsade etmem düşmanım dahi olsa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızlar dürüst erkeklerden tiksinip yalancıların kucağına atladıkları için uyarmazdım.
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte burada çok haklısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır başıma bela alamam koskoca kadın olmuş her erkeğe yüz verilmeyeceğini bilmesi lazım bence
00 Yorumla
+1 yılKızlarımızda saf olmamalı ama. Birazda bu onların elinde. 😒
03 Yorumla
Soran+1 yılKız 17 yaşında çocuk bunu bazı yalanlar uydurarak kandırmış
Soran+1 yılÇocuk buna hiç sevgili olmadığı bir kızla 3 snee sevgili oldum aldattı demiş askerdeyken aldattı demiş ama aslından böyle şeyler yok kızı kandırmış asıl kendisi daha önce aldattı
Soran+1 yılBu arada çocuk da 21 yaşında
- Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılEskiden olsa evet , artık hayır.
10 Yorumla
+1 yılUyarmam, kötü ben olurum. Kendisi yaşasın dili yansın bir kere tecrübe kazansın
00 Yorumla
+1 yılUyarırdım inanıp inanmamak ona kalmış biri gelip beni uyarsa bi düşünürdüm
00 YorumlaUyarsam nolacak kafaları çalışmıyor :D
014 Yorumla
Soran+1 yılUyardım bana inandı 1 ay sonra baristi
Soran+1 yılSonradan ayrıldı yine ama barıştı yani sonucta çocuk da bunun gelmesini bekliyor heralde
Soran+1 yılBoyle bir nasıl ilişki olabilir çocuk sana yalanlar uydurmuş sen sonradan nasıl affedebilirsin
Soran+1 yılBide kız o kadar şey söyledi arkasından
Soran+1 yılYani sence neden yapıyor bunh
Soran+1 yılBu çocuk buna yalanlar söylediği için ayrıldı kız sonra barıştı ayrıldı bidaha ondan sonra çocuk bunun geri gelmesi için wp biosuna biseyler yazıyordu kızın sevgili yaptığını görünce silmiş kızın ayrıldığını görünce tekrar yazmış dhjfjdjdjd
Soran+1 yılErgence şeyler işte yaa
Soran+1 yılYa kız bunu kullanıyor ya da bilmiyorum dndjdjdj
+1 yılDiyelim evet de kız dinleyecek mi?:D
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ilk başta dinledi ama 1 ay sonra barıştı çocuğun yalanlarini öğrendigi halde
Aile & Toplum konusunda 716 cevap paylaştı. Hayir tecrübe edinsin
01 Yorumla
Soran+1 yılHayatı kaymasın sonradan çünkü ciktigi çocugun neler yaptığını bilmiyor gerçi aetik ögrendi ama 1 ay sonra baristi dndjdd
+1 yılUyariririm uyardım da nafile
00 Yorumlatabii ki uyarırız. inanmak ona kalmış bir durum
00 Yorumla
+1 yılEvet uyarırım ama dinlemez aşıksa
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDinleyeceğini sanmıyorum ama uyarmayı denerdim
00 Yorumla
+1 yılKandırıyor ise evet uyarırım
00 YorumlaEvet uyarırdım
00 Yorumla
+1 yılHer şekil açıkça söylerim geveleme bana göre değil
00 YorumlaDikkat et derim 😒
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılVicdan yaparım, dayanamam söylerim..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUyarırım kızın bekaretini bozmadan
00 YorumlaUyarmam kurtarırım
03 Yorumla
Soran+1 yılDeğer mi
- +1 yıl
Değer insan sonuçta
Soran+1 yılBen kaç kere uyardım birsinde ben suclu oldum gerçi sonradan hakli olduğum anlaşıldı ama digeride ilk bbasta inandı 1 ay sonra baristi
- Aile & Toplum konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yılEvet uyarırım
016 Yorumla
Soran+1 yılUyardık da ne oldu
- +1 yıl
Sen kötü oldun dimi
Soran+1 yılYani ilk başta inandi kız 1 ay sonra baristi
- +1 yıl
Merak etme bir süre sonra haklı çıkmanın gururunu yaşayacaksın
Soran+1 yılValla şöyle bu çocuk benim eski sevgilimdi yani beni aldatmisti öncesinde sonra pişman oldu ve peşimden koşmaya basladi bu kızı bulmuş bana yazmayı keseceğine yazmaya bir süre devam etti bende kızı uyardım kızla da konstuk hatta çocuk yalanlar uydurmuş kıza bunlar ortaya çıktı sonra işte 1 ay sonra barıştı kız bunlar ayrıl barış oldular heralde bu kız cocukdan ayrılınca çocuk bana yazıyordu bu böyle devam etti de artık uyarmiyorum valla sonucsra barisiyor yani
- +1 yıl
Kızı neden uyarma gereği hissettin ki? Tanımıyorsun sonuçta?
Soran+1 yılÇünkü söylenen bir yalan vardı ortada sorum da oydu zaten kandırılan bir kixi uyarır mıydınız diye sormustum
- +1 yıl
Ben tanıdık biri olduğunu varsaymıştım. Yinede yaptığın kötü bir şey sayılmaz ama fazla da üsteleme boş ver
Soran+1 yılÜstelemiyorum zaten çocuk da yalanlar uydurmuş kıza bunlar ortyaa çıktı zaten jdjdjdjrj
- +1 yıl
Neler söylemiş anlatsana sjsjjs
Soran+1 yılHiç sevgili olmadığı bir kızla 3 senelik sevgilim oldu demiş aldattı falan demiş ama yalan yani oule bişey yok askerdeyken aldatildim faln demiş yine öyle bişey yok çocuk askerdeyken surskli beni arıyordu ayricam aldatilmadi aldattı njdjdjdnd bunları uydurmuş işte
- +1 yıl
Yılann tssss 🐍
Soran+1 yılKim yılna
- +1 yıl
Sevgilin? Kim olacak 😅😅
Soran+1 yılBenim sevgilim değil canım o kızın sevgilisi jddjdidhd
- +1 yıl
Ya eski sevgilin işte anla ya anaaaa
Evet.
09 Yorumla
Soran+1 yılBen uyardım 1 ay sonra barıştı dnnddndn
Soran+1 yılVar öyle tiplerde derken bence kızların hepsi öyle djdjdjdjd
Soran+1 yılEvet bende bi aralar affemis olabilirm ama boyumun ölcusunu aldım tecrübeleniyor insan gerçi beni uyaran biri olmamisti bana eski sevgilisini anlatmıştı içtiğinde sonradan beni aldattı boyumun olcusuni aldım yani
Soran+1 yılO yüzden bende gittim uyardım boyle böyle dedim ama biz kızlar bu konularda ndden böyleyiz hiç anlamiyorum
Soran+1 yılYa bende öyle olmam diye dunuyordum sonra bi depresyona girdim duygusal boşluk flan filan bunlada oyleyken sevgili olmuştum zatem yani güçsüz olduğum zamana denk geldi o yüzden de affetmis olabilirim ama şu an affeder miydin diye sorarsan asla direk engeli basar geçerim
Tabii ki.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen uyardım çocuk beni eski sevgilimdi bana yazıyorken yani beni aldatmisti sonra pişman oldu sürekli peşimden koşmaya basladı sonra bu kızı bulmuş ama bu cocuk hala yazmaya devam etti bende kızı uyardım zaten bu çocuk da kıza saçma sapan yalanlar uydurmuş kız söyledi ama 1 ay sonra barıştı biliyor musun
- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıluyarırım ama dınlemeyecegınıde bılırım
00 Yorumla
+1 yılHayır banane
00 Yorumla
+1 yılElbette
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılUyarmam
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 937 cevap paylaştı. Evet uyarırım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. evet.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uayririm tabi
00 YorumlaEvet tabiki işim bu
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. uyaririm
00 Yorumla
+1 yılYani
00 YorumlaKesinlikle uyarırım
00 Yorumla
+1 yılHayır alan memnun satan memnun
00 YorumlaUyarilabilir.. kandirildin mi
00 YorumlaKim olduğuna bağlı
00 YorumlaUyarırırım
00 Yorumla