Eşim ne yaparsam yapayım daha fazlasını istiyor ve yeterli gelmediği için kavga ediyor, ne yapmalıyım?

Merhabalar arkadaşlar eşim (karım) ne yaparsam yapayım daha fazlasını istiyor ve yeterli gelmediği için kavga ediyor ve bazen aşağılıyor örnek vermek gerekirse;

Ona giydiği bir elbisenin ona yakıştığını, yaptığı yemeğin çok lezzetli olduğunu söylüyorum ama ojelerinin güzel olduğunu neden söylemediğimi söylüyor.

Küçük bir hediye alıyorum ama daha sonrasında bunları sanki hiç yapmıyormuşum gibi konuşuyor.

Durumumuz sıkışık olsa bile birlikte kaçamak tatiller yapıyorum, birlikte alışverişe çıkıyoruz ve istediğini almasını söylüyorum ama bunların hiçbiri yokmuş gibi davranıyor.

ya da hasta olduğu zaman hastaneye gidelim, ilaç alayım, ya da ne iyi gelir diye sorduğumda hiçbir cevap vermeyip daha sonrasında ona ilaç almadığım için onunla ilgilenmediğimi ve kötü biri olduğumu söylüyor.

Tartışma esnasında ona layık olmadığımı ve benim adam olmadığımı nasıl bir insan olduğumu bağırarak söylüyor sakin olmaya çalıştıkça daha da üzerime geliyor.

Ve bunların çok daha fazlası söz konusu bu anlattıklarım neticesinde sizlerin fikri nedir ben neyi yanlış yapıyorum, ya da ne yapmalıyım bu konuda. Yorumlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Seviyor
Sevmiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Eşim ne yaparsam yapayım daha fazlasını istiyor ve yeterli gelmediği için kavga ediyor, ne yapmalıyım?