Birini yakin görüyorsun derdini anlatiyorsun... güzel destek veriyor yaninda oluyor. sonra bir gün hoop karsina cikiyor bu dert. yüzüne vuruluyor.. bir arkadasimla yine ayni olay sonucu darildik. bu kiz benim bir akrabamin ogluyla tanistirildi sonra olmadi ayrildilar. Kiz bundan haber almak icin benle yakinlasti sonradan anliyorum tabi simdi dank ediyor.. neyse bende o dönem biriyle gorustum olmadi.. gecen durup dururken bu konu acilinca karsima gecip güldü o nasil kahkaha.. icim acidi. bende sen bir sürü olumsuzluk yasarken ben karsina gecip gulmedim dedim. ya yok sacmaliyorsun ben ona gulmedim vs demeye basladi... sonra amann yapma benle arkadaşlık cok umrumda dedi.. yine üzüldum kalbim kirildi.. simdi korkuyorum bu ciktigim kisi bizim mahallede calisiyor. herkese yayar mi falan diye...
Cevabın nedir?
canım benim o söylemese bile bütün mahalle biliyordur sen rahat ol mahallede camkuşu ablalar teyzeler olur onlarla bir sohbet et saan mahallede olan biten herşeyi anlatsın bu başıma geldi çünkü şok oldum ıraklı bir abla vardı bugün rat geldim onların camı altında oturuyorum çat pat türkçe biliyor sene 2006 savaştan çıkıp gelmişlerdi naber uğur dedi abla ismimi nerden biliyon dedim bana mahallede kim ölmüş kim kalmış kim kimin nyi kimin sevgilisi adan zeye anllattı sen rahat ol bilenler susuyodur o kızı takma bile :)))
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
gorende vatana ıhanet ettın yetımın hakkını yedın masum bırını oldurdun falan sanır, takma gec.. hayat ne yazıkkı boyle ınsanlarla dolu yapılacak sey hayatından uzaklastırmak ve bır daha aynı keyfı ona yasatmamak olmalı.. dost arkadas akraba her ne ıse onun adı vazıfesı senın yanında olup omuz vermek karsına gecıp alay etmek degıl..
41 Yorumla
Soran+1 yılResmem karsima gecip güldü.. o nasil kahkaha.. yazik..
Ben de kaybettim kendimi bir ara bu konu yüzünden. Bir arkadaş (vatandaş bile olmamalı ya, neyse.) vardı. Bıraktı işte. 3 yıl kendi karanlığımda kaldım. Boşa giden 3 yıl. Buraya yazmamış olabilirim olayı,(olayları) ama zaten yaşamadan bilinmez. merak edene anlatıyorum. ibret alınsın diye :A
00 Yorumla
Bazı insanlar vardır onlarla dost kalabilmek için daima sizi geçmelerine müsaade etmeniz gerekir, eğer dostlarınızı geçecek olursanız, artık kendinize başka düşman istemeyin.
İskender Pala / İki Darbe Arasında11 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar dogru..
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
100Cevap
+1 yılarkadaş da dost da böyle kazanılır böyle kaybedilir. insanlar ilk önce mesafeli yaklaşır. mesafeyi ilk kapatan yelkenleri indirmiş demektir. karşındaki de kolayca kullanır. aslında mesafeni bozmasan derdini ailenle paylaşsan. arkadaşınla sadece ciddi konuları konuşsan o zamanla senin dostun olur. bu dengede gidersen onu kaybetmezsin. ailenden başka kimseye içini dökmemelisin. insanlar hakkında herşeyi bilmek zorunda değil. korkularını acılarını öğrendiği zaman insan köpekleşir. saldırır. mesafeli olman korksan da belli etmemen anlamına gelir.
10 Yorumlagerçekten arkadaşlık diye bişey yoktur arkadaşlık yoktur bikere... çıkar vardır maddi de manevide... genelde arkadaşlıklar manevi düzen üzerine kurulur... soruyu soranın bile çıkar içinde olduğunu anlayabilirsiniz...''güzel destek veriyor'' ... o çıktığın kişi kansızsa seninle yattığı bile soyler adam gibi adamsa korkmana gerek yok...
01 Yorumla
Soran+1 yılO birsey demez ko aramizda birsey gecmedi.. iyi bir adam o
+1 yılArkadaşlık kuracağın insanları daha iyi seçmelisin şu zamanda herkes bencil herkes çıkarcı, seninle yakınlaşmaya çalışan herkese bir şüpheyle yaklaş ve yeni tanıştığın insanlara asla böyle dertlerinden bahsetme. Biraz yayabilir belki ama boşver yaysa ne olacak rezil olabileceğin bir konu değil bırak o kendi karektersizliğini yaysın insanlara
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen.. konu basit bir konu.. onunda sirlari var ayrica bende..
- +1 yıl
Boşver sen onun yaptığı karektersizliği yapma ondan farkın kalmaz. Sadece çok ileri giderse sen de ona bunu hatırlat ve gözünü korkut
+1 yılDost kazigi diye birsey yok bence. Sen kendi kendine bu benim dostum diyorsun sonra o kisiden kazik yiyorsun. Oysa o kisinin pisligin teki oldugunu baskalarina yaptiklarindan goruyorsun... yani adam ya da kadin zaten hep yaptigini yapiyor sadece :) Dost kazik atmaz. Iddialiyim. Cunku eskiden bende dostlarim dedigim kisilerden cok kazik yedim. Simdi saglam kafayla dusununce gercek dostlarimin bana asla kazik atmadigini goruyorum.
10 Yorumla
+1 yılKızlarda sürekli olan konu bu zaten. Ben o yüzden eski kız arkadaşıma hep öneride bulunurdum. Herşeyini kızlara anlatma diye, çünkü kızlar günün birinde menfaati uğruna kullanıyor, beni dinlemedi başına çok şey geldi. Bazı kız arkadaşlarım oldu benimle samimi olan, onlara da öneriyordum sürekli, kızlara birşeyinizi anlatmayın diye. burdan yine seslenmiş olayım herşey herkese anlatılmaz ne kadar samimi olsan da.. eğer karı kılıklı bir erkek yoksa erkeğe anlat.
10 Yorumla
+1 yılne kadar samimiyet kurar ve değer verirsen o kadar üzülürsün. annem çok kazık yedi ve artık benim bu sözlerimi daha iyi anlıyor ve samimiyet kurmayı da kesti. samimiyet kurmayın değer verin ama hak ettiği kadar. fazlasını verirseniz daha fazla üzülürsünüz, malesef herkes kazık atma peşinde.
00 Yorumlabir sırrın swendeyken sır senin esirin olur birine dediysen sen sırrının esiri olursun korkma yayar falan diye allahın bildiğini kuldan saklıcak deyilsin hem eskiler dserki bir ömür geçircegin insanı yorulana dek arıcaksın elbetki birileriyle görüşeceksin taki doğru insanı bulana dek ama her yüzüne gülene sana yakın davranana dostum deme dostum dicegin insanlarıda daima küçük teslere tabi tut
00 Yorumla1) Sırrını sakla senin esirin olsun , eğer açığa çıkarırsan sen onun esiri olursun
2) sırrını söyleme dostuna , dostununda dostu vardır oda söyler dostuna
atalar boşuna dememişler elbette bir bildikleri varmış en güvendiğin insana söylersin bir gün düşman olursun sırrını açıklar rezil olursun
3) dostluğa yer bırakacak kadar düşman, Düşmanlığa yer bırakacak kadarda dost ol11 Yorumla
Soran+1 yılInsan sandik iste. meğersem icten ice kiskaniyormus..
Nerde dost hani?
Daha dun başıma geldi 9yıldır dost dediğim insanın arkamdan çevirdiği işi öğrenince yıkıldım resmen. hersey bir yana iş yaptığı kişiler benim arkadaşım sanki bana soylemiceklerdi. o yüzden tırnağın varsa başını kaşı diye boşa dememişler.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa ole herkezi dost bilmemek gerikir uyank olcan her zaman heleki kizlara hic guven olmuyo abi simdi nolcak biliyon mu senin ona verdigin sirlarin hepsini bir baskalarna anlaticak oyuzden dikkat etmelisin ben kendi 10 yllk arkadasma bile daha yeni yeni guveniyorum
10 Yorumla
+1 yıl2 kadının arasındaki dostluğa hiç inanmıyorum. Çok ince düşündüğünüz için karşınızdaki kişinin açığını buluyorsunuz. birbirinize herşeyinizi anlatıyorsunuz !!!(bu önemliydi o yüzden 3 tane ünlem koydum) son olarak elbet bir yerde kıskançlık ve çekememezlik yaşıyorsunuz.
00 YorumlaDost dost diye nicesine sarıldım
Benim sadık yarim karatopraktır
Beyhude dolandım, boşa yoruldum
Benim sadık yarim karatopraktır!
dostunu iyi seç belki yüz tane arkadaşın olabilir ama bir tane dostun olmaz.
Karatoprak gibi sadık bir dost bul kendine
benim çok arkadaşım var ama bir dostum var o da çok uzaklarda
insanlara dost gözüyle bakıp kendin hakkında bilgi verme.
ve o arkadaşa da güven olmaz tüm bildiklerini herkese söyleyebilir... başın daha çok ağrır bu gidişle :D00 Yorumlawww.kizlarsoruyor.com/.../a9920-sizce-de-kisa-degil-mi bu bana ait istersen bir oku :)
00 Yorumla
+1 yılGerçekten iyi insalar var ama bunlar az maalesef. Güvenilecek insanlarda markette satılmıyor ki gidip alasın , böyle insanları gore gore güvensiz oluyorsun işte. Umarım gerçek arkadaşlar cikar karsina
10 YorumlaKardeşim. Bu. Dunyanin insanları hepsi menfaat olmuş onun için arkadaşlarıni ve cevreni iyi sec kardeşim kiminle konusacagini iyi bil kime sır verdiğini iyi bil kardeşim
00 Yorumlane kadar kötü biri sanki sen ayırdın onları hiç korkma ama eger olurda yayarsa git döv güçlü olun ya korkmayın size kötülük etmelerine izin vermeyin bu hayatta herkese güvenme
00 Yorumladikkatli seçmeli.
kan bağı ile de bir alakası yok diye düşünüyorum. ama kendi akrabalarıma baktığımda genelde kuzenlerimin ağzı sıkıdır diyebiliyorum.00 Yorumla
+1 yılBen 15 yıllık çocukluk arkadaşımdan dostum dedtm kişiden okadar büyük bir darbe aldim ki. Simdi kimseye guvenim yok. sadeec guvenir gbu oluyrm geciyo hemen
00 Yorumlakimseye güven olmuyo. hani hep derler ya 10 tane arkadaş olucağına 1 tane dost olsun diye. o lafı çıkaranın elini öpmek lazım. hiç bunlar içinde kendini üzmene değmez inan ki.
00 Yorumlagüvenebileceğin insanları kendin seçmelisin. çocuk değiliz hal ve hareketlerinden anlamamak imkansız bir insanın kişiliğini karakterini. mevlanın bir sözü vardır bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir. yani birine güvenmeden önce nasıl biri olduğunu anlamaya çalısırsanız arkanızdan ne biri iş çevirir nede güveninizi boşa çıkarır. Herşey sizde bitiyor başkalarında suç arayacağınızda önce kendinize bir bakın derim
00 Yorumla
+1 yılBu sana bir ders olsun sakin kimseye hicbirsey anlatma dost dedigimiz eninde sonunda ihanet eder o kuz zaten dostun degilmis bosver gitsin uzulmeye deymez. Yeni arkasaslarin olur.
00 YorumlaCanım benim büyük ihtimalle yaşın ufak ve hayatına insan kabul ederken seçiçi değilsin. Nasıl seçiçi olucam dersen de tam da bu yollardan, bu dertlerden geçerek seçici olacaksın derim. İyi tecrübeler sana, çok üzme kendini.
00 Yorumla
+1 yılSırrın senin esirindir , söylersen sen sırrının esiri olursun.
Derdinizi kimseye anlatmayın , Çoğunun umurunda olmaz , Geri kalansa memnun olur.
Sırrını verme dostuna , dostun söyler dostuna.02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin.. yaptim bir hata.. gerci bir kere bulustuk adamla yani gizli birsey yok.. ama iste kötü niyetli insanlarin neler uyduracagi bello olmaz
- +1 yıl
Çamur at , izi kalsın. Bir daha en yakınına bile sakın hiç bir şeyini anlatma ne güzel demiş Mevlana : Bana bir ben lazım bir de beni anlayan , beni bir ben anlarım , birde beni yaradan.
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. haklisin gercek arkdaslik gercek dost yoktur elbe t kazik sirtindan vurmussalar bile elbet arkdandan bisiler cevirmislerdir zaten sen soylersin onlar soyleyemez onlardaki i korkaklik anca insanin sirtindan vurmaktir kazik atmaktir
00 YorumlaHer insana , bir çok derdini ve sıkıntı anlatma.
Yararlı olduğunu düşünüyorsun fakat, farkında olmadan senin hayatından bir şeyler çalıp gidiyorlar yavaş yavaş. Şekil A'dan görüldüğü gibi.00 Yorumla
+1 yılKorkarsan başına gelir. Üstelersen dahada yayılır. En güzeli korkmadan yaşamak dedikoduları üstelememek. Dedikodu oldummu hiç sallama bak nası kesiliyo :D İnsanlar acı cekenleri görünce zevk alıyor artık
00 YorumlaBen insan ilişkilerinde de MS. 320 lerde ortaya çıkmış olan savaş fikirlerinin insan ilişkilerine uyarlandığını ve bu ilkelere uyanların asla kimse tarafından incitilemeyeceğini okudum denedim ve mutluyum.
00 Yorumlasen buna arkadaş dostmu diyorsun bu resmen senden alıp dalga geciyor sen buna neden üzülüyorsun selamı sabahı kes bence dost dedigin nelerisaklar neleri
14 Yorumla
Soran+1 yılKestim zaten.. ama kimle arkadas olsam bunu yapiyor..
Soran+1 yılInsanlar igrenc cidden
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kadının en buyuk dusmanı yine bir kadındır. açık ve net.
bu kadar duygusal yogunluk ile yasayan bır ınsan; kıskanclık, kibir, beğenilme, karşıdakını aşağılama gibi bir suru sebepten sırınızı açığa çıkarabilir. bayanlar alınmasın ellerinde de değil ama böyleler.00 Yorumla- 01 Yorumla
Soran+1 yılBu ne ya
Onada gülecekler merak etme çok iyi anlıyorum seni. Kaleme bile verme sırrını gider kağıda yazar demişler boşver herşey Tecrübe sıkma canını
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. hep insanlara fazla değer vermenden oluyordur bunlar. kimseye surat murat asma, kötü de davranma ama değer işini sakın abartma.
00 YorumlaKotuyu dusunup kotuyu cagirma, arkadasligini kes o kisiyle. O yayarsa sen de yayarsin, icini ferah tut umarim bir sorun olmaz
00 YorumlaGİzli çıkıyorsan ve oda bunu biliyorsa, Buna rağmen bir kişiye dahi söylerse karaktersizin biridir demektir. O zaman senden hoşlandığı için değil skor için çıkıyor derim ben.
02 Yorumla
Soran+1 yılSen okudugunu anlamiyorsun galiba... ben arkadasin yaymasindan korkuyorum o adamin degil. ne skoru aptal aptal konusma.
Bu ülkede bile hırsızlık yapanların nerde olduğu belli. Ve bunu ülkenin yarısından fazlası destekliyor. Sen hala dost kazığı diyorsun. İnsan mı kaldı memlekette?
02 Yorumla
Soran+1 yılNereye bagladin:)))
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aman takıldığın şeye bak yayarsa o onun ayıbıdır kafama takma böyle şeyleri her şeyi oluruna bırak düşünürsen sıkıntı çekersin düşünmekten çıldırırsın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 811 cevap paylaştı. https://www.youtube.com/watch?v=rvUoEyWQdg8sanırım böyle.
00 YorumlaHayatımda 4 tane eleman var kendi ailemi bile emanet ederim kendi kız arkadaşımı bile emanet eder asker gibi başında nöbet tutacak 4-5 tane dostlarım var benim. Müthiş bir duygu
10 Yorumla
+1 yılbenim basima geldi buna bnzer neyse arkadaslik hele de bu devirde kalmadi bisi istiorsn karsilikli oluor en basiti bu hayirlisi ama sunu bilki arkadaslik olmus. s
00 YorumlaBu hayatta alabileceğin en büyük darbeler en yakinlarindan gelir. Çünkü onlar senin bile fark edemediğin zayıflıklarını bilirler.. Ve her seferinde o noktalardan vururlar seni...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılBir söz vardı düşen yılana sarılır tarzı bir şeydi, üzgünüm google açmaya üşendim şu an :) fakat bu da o misal. Hayatta annesi babası bile kazık atan insanlar varken, sen bana dost kazığı diyorsun sence bu mantıklı mı?
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 304 cevap paylaştı. aynisi bendede var , yayarsa yaysin bosver ya, cok sikintida kalirsan su oglanin altina yatmayi isteyip arayi bulmam icin bana yaklasti bendearayi yapmayinca pislik cikariyo gibi seyler soyle at uzerinden
00 YorumlaDost kazığı diye birşey yok. Gerçek dost kazık atmaz.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. " Sırrını dostuna söylersen, o da dostuna söyler " .. ;-)
00 Yorumla
+1 yıloha roman mı yazdın anlamadım uzun şeyleri okuyamıom canım sıkılıo mümkünse bir özet gecermisin
00 YorumlaGüven duygusu çok lüx, herkesin mayasında yok maalesef.
00 Yorumla
+1 yılyeni öğrendin kimseye güvenme, hani bir laf varya babama güvendim diye başlayan ondan dolayı dünya düzeni böyle napacan
00 Yorumlavala benim bir arkadaş var çok dost olmasakta şimdiye kadar dost dediklerimden iyi vala.. fazla dostlanmamak gerek demekki :D
00 Yorumla
+1 yılGerçek arkadaşlık var ama bize denk gelmiyor. İnsana düşmanı değil de en yakını daha çok zarar veriyor. Ben de aynı durumdayım.
00 Yorumla
+1 yılBunu sakın unutma arkadaşlarınla güler, dostlarınla ağlarsın...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 691 cevap paylaştı. Herkese yaysa neyi yayacak yaysa ne olacak? Sen boyle zayif olursan kirarlarda bozarlarda gulerlerde. Yapma biraz guclu ol
00 Yorumla
+1 yılo dost felan değil sen onu dost sanmıssın benımde arkadaşlarım var hiç biri bu kadar mal değil , cıkar için yaklastıgıda cok acık Allah kurtarmıs onune bak
00 Yorumla
+1 yılVar ama satılık insanlardan uzak duracaksın. PAra karşılığında bile seni satmayacak bir kız için ya da bir erkek için seni satmayacak harbi harbi mert insanlar vardır ama bulabilirsen ;)
00 Yorumlaİyi insanlar var da denk gelmek zor.. Üzüldüm senin adına:( Yayacağını sanmıyorum.. onu umursamadan hayatına devam edeceksin
11 Yorumla
Soran+1 yılOyle yapicam artik
Yok arkadaş bu devirde öyle birşey geçmişte kaldi o tarz şeyler dostluk arkadaşlık simdi her kez çıkar ilişkisi icersinde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 gün önce en yakın dedgim (!) insan öyle bir laf etti ki hiç ummagim bir şeyi pat diye yüzüme vurdu kazigin babasını yedim çok iyi anlarım seni bırak yaysin insanlar bir GN konuşur iki gün konuşur önemsiz hiç kimseyi takma
00 Yorumlabir insan sorguda işkence bile olsa nasıl konuşmaz biliyor musun?
yalnızca bilmiyorsa konuşmaz!!!01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
+1 yılBenim birtane dostum var baska yok @anl0037 insanlar cok tuhaf kendi cikarlari icin ugrasiyorlar yazik bu insanlara
10 Yorumla
+1 yılDost ayrı arkadaş ayrı dost asla yanlış yapmaz yanlış yaptıysa karakterinde bir şey vardır ona da dost denmez
00 Yorumla
+1 yıldert kmseye anlatılmamalı ki yarın yüzüne vurulmasın dediğin gibi.
kapıyı açık bırakırsan eve % 99 hırsız girecek o eve.
açık ve noksan olmamak lazım ki bu hayatta sağlıklı bir ömrün olsun00 Yorumla- Devamını Gör (73)
Devamını Gör(118)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası