Güncellemeler
+1 yıl
Nasıl özür dileyeceğim
Güncellemeler
+1 yıl
Daha önce hiç oturup fazla bir muhabbette girmişliğimiz yok genelde uzağım babama fakat bu adımı atmak zorundayım çünkü büyük bir olay oldu tek babamdan değil diğer aileden de dileyeceğim😞
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ozur dile ailen hala hayattayken yanlarinda ol iyisiyle kotusuyle hayattan koptuklarinda is isten gecmis olacak
Olay ne ki ne yaptin
Annemin kardeşi zihinsel bir hasta anneme küfür ediyordu sürekli çoğu kez duymamazlıktan geliyordu alışmıştık ama bugün yemeğe gittik ve o ise annem hakkında çok ağır küfürler ediyordu yemek yiyemiyordu bile anlıyordum yüzünden en son dayanamayıp sen ne diyorsun dedim dayak attım sinirden gözüm bir şey görmüyordu sesime babam geldi noldu dedi anneme küfür ediyor dedim sonra babam beni ağlamış görünce dayanamadı bu kişiye daldı o da babama daldı herkes ayırmaya çalıştı ayırdılar hala o da küfür ediyordu babam hadi eve gidelim dedi eve gittik babam yanına çağırdı neden öyle yaptın diye bende dayanamadım ağır şeyler söyledi dedim biliyorsun onun durumunu aramızda limoni oldu şimdi dedi bende bir şey diyemedim gittim. Herkes zaten o kişiye sinir oluyor herkes durumun farkında ama yinede orada babamı o duruma sokmak beni çok rahatsız etti fakat benimde elimde değildi işte anneme öyle küfürler edince dayanamadım😞
Kendini suçlu hissetme seninde sabrın taşmış olabilir senin pek Bi suçun yok bence babana mahcup olacağın Bi şey göremedim. Doğrudan babana yönelik bi saygısızlık yok. Sen ne kadar sabretsende gergin bi anın olur o anda o da soverken üst üste gelir patlarsin olur böyle şeyler. Anama sovulse bende sinirlenirim belki aynı şeyleri yaparım. Bence zihinsel engeli olan kardeşini uzak tutsunlar sizden biraz. Her zaman alttan alamazsınız siz de melek değilsiniz insansiniz
Doğru artık çok uğramayız belki oraya ama arayı da açmayız sonuçta anneannemin evi belki bu hastaneye yatırılmasına vesile olur çünkü sürekli reddediyorlardı uyarmamıza rağmen
Arayı açmayın tabi ama dikkatli davransinlar onlarda.
Noldu ki , sarıl özür dile bence
Annemin kardeşi zihinsel bir hasta anneme küfür ediyordu sürekli çoğu kez duymamazlıktan geliyordu alışmıştık ama bugün yemeğe gittik ve o ise annem hakkında çok ağır küfürler ediyordu yemek yiyemiyordu bile anlıyordum yüzünden en son dayanamayıp sen ne diyorsun dedim dayak attım sinirden gözüm bir şey görmüyordu sesime babam geldi noldu dedi anneme küfür ediyor dedim sonra babam beni ağlamış görünce dayanamadı bu kişiye daldı o da babama daldı herkes ayırmaya çalıştı ayırdılar hala o da küfür ediyordu babam hadi eve gidelim dedi eve gittik babam yanına çağırdı neden öyle yaptın diye bende dayanamadım ağır şeyler söyledi dedim biliyorsun onun durumunu aramızda limoni oldu şimdi dedi bende bir şey diyemedim gittim. Herkes zaten o kişiye sinir oluyor herkes durumun farkında ama yinede orada babamı o duruma sokmak beni çok rahatsız etti fakat benimde elimde değildi işte anneme öyle küfürler edince dayanamadım😞
Aslında bilmeden yaptığı için çok bişey söyleyemem , ama sende küfür ettiği için sinirden öyle yapmışsın haklısın yani bide şeyi anlamadım neden kimse bişey söylemedi mi küfür ediyor diye
Herkes uyarıyor oyalamaya çalışıyordu zaten hep böyle yapıyorlar bu durumda ama onun hastalığı ilerlediği için artık kimseyi dinlemiyor susmuyor daha kötü konuşuyordu bilemiyorum belki de bu hastaneye yatırılmasına vesile olur çünkü ailesi reddediyor evet zor kişide inat olunca ama gitse zaten iyileşip gelecek.
Git özür dile affettir kendini
Gururunu kırdım sanırım 😞
Geçer🌹