Yeni evli ve eşi hamile olan bir erkeğin kendi iş ortamında olduğu bir kıza göz dikmesi?

Merhaba arkadaşlar, bir firmada muhasebeci olarak çalışıyorum. 3 tane patronum var. Biri bekar 2 si evli en küçüğü ve en büyüğü evli. Küçük yeni evli ve eşi hamile. 3 ay oldu çalışalı ve adamın hep gözü bende. Açıkçası çok iyi davranıyor ilk geldiğim günden beri. Hatta diğerlerine göre daha cana yakın geldi bana. Tabi ben ilk bilmiyordum evli olduğunu çünkü yüzük falan yoktu. Bir çalışandan duydum. Hep ilgilendi benle. Bir gün evli olduğunu anladığım an baktım artık yüzükle işe gelmeye başladı. Üstüne serseri tarzı gibi sigara içerken hava atarak gözlerini kısıp rahatsız edici bakışlar atıyor. Bazi günler sadece ikimiz kaliyoruz. Kamera olduğu için ortamda yanaşamiyor ve yüz vermiyorum ona soğuk davranıyorum. Ama yalnız yakalamaya çalıştığı anlar oluyor. Halen de öyle ve aynı ortamda çalışıyorum. Üstüne patronum sesimide çıkartamıyorum. bir şey desem işimden ayrılmam gerekiyor. işe de ihtiyacım var. Nasıl davranmam gerekiyor yardımcı olur musunuz

Güncellemeler
+1 yıl
Soru aşk ilişkisi hakkında olacak yanlış seçim olmuş
Yeni evli ve eşi hamile olan bir erkeğin kendi iş ortamında olduğu bir kıza göz dikmesi?