Ailemin dini dayatmaları beni satanizme itiyor?

sosyal medyada dolaşırken nisa 34 suresinde şiddet ayetlerini gördüm sonra araştırdım bunun gibi bir sürü ayet varmış sonra dinden soğudum instagramda ateist arkadaşlarım falan vardı onlarla konuşuyordum telefonu açık bırakmışım uyurken yanlışlıkla o gün anneannemde kalmıştım dayım ben uyurken telefonumu karıştırmış sonra sabah babama haber etmiş kızın dinsiz demiş sadece onalr biliyor ama bu bile yetti babam o gün bu gündür beni zorla dine dayatmaya çalıştı şiddet uyguladı arada olaydan baya geçiyor 2020'de olmuştu islama geri döndüğümü müslüman olduğumu sanıyor ama yaşattıklarını unutmadım beni dövdü ateist tohumu dedi bana hatta evde annem yokken yaptı hep kinimi içimde saklıyorum dayımdan ve babamdan nefret ediyorum artık birde dayım içki içip zina yaptığı halde millete din taslayan birisi nefret ediyorum ondan bu günlerde satanizmi araştırıyorum sanırım satanist olacağım allahtanda nefret ediyorum artık yakında satanist olduğumu ve hiç birşeyi unutmadığımı ona söyleyeceğim o zaman şaşıp kalacak.

Ailemin dini dayatmaları beni satanizme itiyor?