Hayırsız kocam ve vadı kaynanam?

Biz bir yıldır evliyiz. Ben çalışıyorum eşim evde yatıyor düğünde takılan takılarla ve maaşımla geçiniyoruz o altınlarda bitmek üzere ben işteyken kocam eve arkadaşlarını getirir ben varken de getirir yer içer s*carlar ben işten gelip bir de ev temizlerim onlara yemek yaptırır bana. bu durum artık canıma tak etti ve kocamı anne babasına şikayet etmeye karar verdim çünkü beni dinlemiyor yalvardım yapma dedim istemiyorum dedim dinlemiyor. Anasına gittim herseyi anlattım çok yorulduğumu bu yaptığı şeyin yanlış olduğunu evimde rahat hareket edemediğimi oğlunun işe gitmediğini herşeyi anlattım. Kadın bana bir çıkıştı onlar benim oğlumun kardeşi gibiler senin de kardeşlerin sayılır hizmet edeceksin evini temiz tutacaksın vs. Oğluma bakmıyorsun yemek yapmıyorsun ona kıyafet almıyorsun üstüne gidiyorsun canını sıkıyorsun daha neler neler dedi. Ve durum tam tersi. Yani asıl kocam benim canımı sıkıyor kocam istemediğim şeyleri yapıyor. Evlendik evleneli kocam bana bir tane çorap almadı. Ki o bana bakmak zorunda çünkü ben kadınım. O beni geçindirmek zorunda o eve para getirmek zorunda. Ben ordan çıktım tutamadım kendimi hüngür hüngür ağladım. Kalbimden de Allahım yanına koymasın bin pişman ol dedim kaynanama. Kocama da eve gelip anlattım böyle böyle dedi annen. Sen beni dinlemedin belki onları dinlersin umuduyla gittim dedim. O da bana bağırdı çağırdı sonra namaza gittim seccadenin üstünde oturdum ağladım. Boşanamam arkadaşlar. Babamın evine dönemem tekrardan beni öldürmekten beter ederler biliyorum. Ben napacagım nereye gideceğim. Aldığım maaş asgari ücretten 5 bin fazla. Müdürlük yapıyorum bk da. Beş yıldır kahrını çekiyorum yani ayrılsam kendime ev tutsam desem o maaş yetmez napcam bilmiyorum bana lütfen bir akıl verin
Hayırsız kocam ve vadı kaynanam?