Yaşadığımız ailede bıktıran durumlar var mı?

Merhaba. Öncelikle Hayırlı Ramazanlar dilerim. Ben 4 kişilik bir ailede 3 kişinin narsist olduğu bir evde yaşamaktayım. Annemle kız kardeşime bir hastalığımı anlatsam şuram ağrıyor desem kız kardeşim çok komiksin diyor. Annemde gülüyor. Bunda gülünecek ne var diyorum. Kendimin çocuk gibi ciddiyete alınmadığını düşünüyorum. Babam devreye giriyor. Sende çok alıngansın diyor. Ev işlerini dört dörtlük yapan bir kızım.8 Mart Dünya Kadınlar Gününde bir Cafeye gidip eğleneyim dedim. Sabahtan evin işlerini yaptım. Neyse evden çıktım. Bir Annem Bir Babam arıyor. Geri döndüm Babam niye telefonu açmıyorsun dedi. Bende çantaya atmıştım. Duymadım dedim. Mazeretin hazır diyor bana. Neyse o gün gündüz eğlendim. Akşam oldu salonda oturuyorum. Babam bana ben sana demedim mi koltukların örtüsünü ser diye dedi. Geçende de sermemişsin zaten bundan sonra bende senin istediklerini yapmayacağım dedi. Beni tehdit ediyor. Beynim döndü arkadaşlar. Çok kötü sinir oldum. Annemde yanımda oturmuş bana ters ters bakıyor. O gece sabah 5 e kadar uyuyamadım. Kendimi tutamadım birkaç kez ağladım. Ve gerçekten sinir enkazına döndü duygularım. Sabah kalktım. Babam bana günaydın diyor. Bende dedim ki sadece ben oturmuyorum o örtülerde dedim. Bir de beni tehdit ediyorsun dedim. Ben senden hiçbir şey istemiyorum dedim. Bir beklentim yok dedim. Gelen ısırıyor beni giden ısırıyor artık yeter dedim. Annem yine bana sindirici bakış atıyor arkadaşlar. Yıllardır yapmadıklarını bırakmadılar. Gerçekten bir iş sahibi olup kurtulmak istiyorum. Ramazan geldiğine sevinemiyorum çünkü onlarla beraber olmak istemiyorum. Öldü içimdeki tüm duygular. Anne Baba ve kardeşten nefret ediyorum.

Yaşadığımız ailede bıktıran durumlar var mı?