+1 yılOlayı ben de bugün öğrendim. Siteyi gezerken denk geldi. Yazıklar olsun bu adama.
Ben şuna inanıyorum hem bu olay özelinde hem de genel olarak... Her ne yapıyorsa bir ahlak ve karakter yoksunluğundan çok bir nefret histerisi içinde yapıyor.
Bedensel engelli olmasının yanında ağır bir psikolojik bir travma yaşıyor. Bu durumun hem kendisi, hem ailevi olarak hem de dış kaynaklı bir altyapısı var.
Sitede yapılan birtakım paylaşımları içerlemiş olduğunu düşünüyorum. Yanlış anlamayın sizi kastetmiyorum. Bazı arkadaşların, Volkan'ı gerekli gereksiz her konuda fırçaladığını ve hakaret ettiğini görüyordum bazı zamanlarda ve bunu oldukça içerliyordu.
Gerek aile içerisinde gerek sitede karşılaştığı ya da yaşadığı birtakım olumsuz olaylar onu daha çok yalnızlığa itip önce savunmacı daha sonra da saldırgan bir psikolojiye taşıdı.
Sadece bugün için söylemiyorum. Çok çok uzun süredir derin ve öğrenilmiş bir çaresizliğin pençesinde kıvrandığını düşünüyorum. Özellikle aile içerisinde uğradığını düşündüğü negatif ayrımcılıktan muzdarip..
Her ne olursa olsun bu yaptığı şey savunulamaz, aklanamaz. Ama artık tamamen bunalmış, tükenmiş durumda.
Ben de kendisine en sert tepkiyi gösterdim. Ama nacizane görüşüm şudur. Fiziksel olarak aciz, karakter olarak da zayıf ve toksik kişiyle uğraştırmazdım devletin adlı kolluğunu. Allah'a havale ederdim. Rabbim onu ıslah etsin. Islahı kabil değilse de bildiği gibi yapsın.
Şunu söylemek istiyorum. Şu anda yaptıkları için hem pişmanlık hem korku içinde. Hukuksal süreç en az 1 yıl sürer. İstinaf, itiraz o bu derken 1 yılı da geçer. Hatta bazı olaylarda takipsizlik veriyorlarmış
Son olarak şunu belirteyim. Bir şekilde mahkeme açılsa bile bedensel engelli olduğu için en fazla para cezası alır. Kendi parası da yok. Anasına babasına yazık. Onlar koyacak elini taşın altına.
Şu Ramazan ayının hatırına derim ki; büyüklük sizde kalsın. Gelsin bütün sitenin huzurunda sizden özür dileyen bir BENCE yayınlasın ve ardından bir daha bu siteye dönmemek üzere hesabını kapatsın. Eğer sözünü tutmazsa adli sürece yine gidin.
Dediğim gibi yaşadığı sadece bir bedensel engellilik değil Volkan bir ruhsal engelli aynı zamanda. Belki adli tıp, cezai ehliyeti olmadığına kanıt getirecek bilemiyorum ama...
Mübarek Ramazan ayındayız. Affetmek, sizi insanların gözünde de Allah'ın gözünde de daha çok yüceltecektir.
Söyleyeceklerim bundan ibarettir. Her şeyin hayırlısı olsun. Ama dediğim gibi kendisiyle irtibat kurayım. Buraya tıpış tıpış gelip herkesin huzurunda sizden özür dileyip hesabını bir daha hiçbir açmamak üzerine kapatması ve bu meselenin burada noktalanması daha makul olur diye düşünüyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler @Bi'Bot
En İyi Cevaplar
Yanındayım senin , bunlar delil sayılır
75 Yorumla
Soran+1 yılNe atcam antepliyiz 😂
Soran+1 yılCidden bukadarini beklememistim
Yazıklar olsun başka söz bulamıyorum bugün bize yarın başka hemcinsime yapılacak eminim tüm site görsün bu şahsın gerçek yüzünü Özel durumuna üzüldüm başımıza neler geldi.
128 Yorumla- +1 yıl
İnşallah hakettigini bulur cezasını da çeker 🙏 bunlar insanlıktan nasibini almamış hayv@n geldiler h@yv@n gidicekler terbiyesiz ahlak yoksunu varlıklar
- +1 yıl
@r_engarenkyollar hiçbir kadın böyle bir hakareti ve tacizi haketmiyor bizim suçumuz onun engeline üzülüp insan sanmamız. Desteğin çok teşekkür ediyorum 🧡
Soran+1 yılKesinlikle canlar.
- +1 yıl
Sizlerin adına çok üzgünüm.. Umarım gerekli adli cezayı alır.. İnsanlıktan nasibini almamış mahlukat..
Soran+1 yıl@TatlıKızzzz34 ne zoruma gidiyor biliyormusun, herkes dislarken ben ona destek oldum iyi niyetle yaklaştım, hayata pozitif baksın diye, sonuç , bu kadarını beklemiyordum, yani bide hem asıl hesaptan adam gibi gelip sonra sahte hesaptan bu şekilde düşmanca ahlaksizca yapması inan zoruma gitti ya, düşman sanda adam gibi düşman ol dansöz gibi oynak olmayacak sin
- +1 yıl
@fesfs bu aralar bana da sürekli takip isteği atıyor geri çekiyor tekrar yeniden atıyordu.. Gizliden birkaç kez sorularıma geldi.. Bir sıkıntı olduğunu tahmin ediyordum ama bu kadarını inan düşünmemiştim.. Karaktersiz Allah ıslah etsin inşallah..
- +1 yıl
İnsanlara acımamak gerekiyor canım.. Çok üzüldüm sizin adınıza.. Umarım bir daha siteye geri gelemez..
+1 yılEvet konu hakkında bilgim var, senin duruşunu tebrik ediyorum 👏❤️
Cesaretini ve farkındalığını kutluyorum, çok geçmiş olsun 🌸31 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim, gurur duydum 🌸
Tebriklerimi tekrar kabul et bu konuda farkındalık ve cesaret yaratan mücadelen hepimizin hayrına oldu gerçekten 👏❤️👏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılUmarım cezası neyse çeker.
40 Yorumla
+1 yılBen konudan bagimsizim ama bu kişinin volkan adlı kişi olduğunu anlamak zor olmadı. İyi rolü yapıp taciz ve sextinge yöneltmeye çalışması ve kendi eski hesaplarında da fizik tedavi gördüğü bir arkadaşını da sevdiği ve zorlayarak sexting yaptırdığı ve sevdiği kız bu yüzden onla kus diye o halde bile soru sordu çok garip evet herkesin içinde bir sevme duygu olur ama bu çığır açmış ve dedin gibi fake hesaplardan böyle taciz şeyleri yapıyormuş bana bir kaç kişi sordu ben dedim bunun olma ihtimali vardır. İşin özeti bu kadar ileriye gideceği zaten belliydi. Psikolojisi bozuk olabilir herkesin bozuk ama bunları yaparken de düşünmek lazım ki sana yazdığı yazılar da samimi gelmedi. Eğer pismansa ya da haklısın fazla bir şey demek istemiyorum gereğini yap derdi bu kadar dil dokmezdi.
Diğer bir hususta burada ben bir kaç kişiye buna dikkat edin dediğimde niye öyle diyorsun adam sadece uzun görüş yapıp eic kasıyor diyorlardı. Diyordum ben bunu uzun zamandır tanıyorum. Sessiz sakin kişiden korkacaksiniz vs neyse işin özeti hakkında hayırlısı olsun...20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba arkadaşlar,
Tüm yazdığınız yorumları gördüm okudum sonuna kadar da sizlere hak veriyorum. Benim kendimi savunacak bir gücüm de yok hakkım da yok, ben sadece dürüst bir şekilde bazı şeyleri itiraf etmek istedim elbette bu yaptığım şeyleri haklı çıkarmaz.
Zor bir hayatım var aile içi dışı hep evde olmak zorunda kalmak bunun yanında değersiz hissetmek kısacası psikolojisi bozuk biriyim, son zamanlarda böyle oldum önceden böyle değildim. Ama neden bu kadar hatalar yaptım bilmiyorum.
Bana değer veren beni anlayan sohbetini esirgemeyen @fesfs büyük bir kusur işledim kendisinden hepinizin içinde özür dilerim affetmez biliyorum yaptığım şeyin affedilir yanı yok. Ama sadece ondan değil sizlerden ve bütün kadınlardan özür dilerim. Ben sadece dürüst bir şekilde söylemek istedim. İki gündür uyku uyumuyorum yediğim içtiğim hiç bir şeyden zevk almıyorum merak etmeyin ettiğiniz bütün beddualar beni buluyor.
Bu satırları kendimi acındırmak için yazmıyorum ama yaptığım hatanın yenilir içilir bir yanı olmazsa da hepinizden özür dilerim. Tek isteğim bu affedilir bir şey olmazsa da benim yerime kendinizi koyun, evet engelli olmak bunları yapmayı meşru kılmaz. Ama 32 yaşındayım hayatım boyunca öyle sizler gibi istediğimi yapmak gezmek biriyle buluşmak gibi bir imkanım olmadı, çocukluk döneminden beri hep zorluk yeri geldiği zaman adam yerine konmadım hiçbir insan böyle olmak istemez psikolojim bozuldu ve ne yaptığımı bilmedim. Sizlerin de belki mükemmel hayatı yok ama bir anlık gaflet ile yaptım. Senden de herkesin içinde özür dilerim @fesfs
Kalbinizi kırdığım için gerçekten pişmanım. Sözlerim ve davranışlarımın size yaptığımın farkındayım ve sizi üzdüğüm için içtenlikle özür dilerim. Siz de benim ne kadar üzgün olduğumu anlamanızı istiyorum. Bugün fikret kardeşim olmasaydı canıma kıymayı bile düşündüm dolayısıyla tüm kadınlardan özür dilerim...
Merak etmeyin gidiyorum buradan beni anlamanızı beklemiyorum.
10 Yorumla
+1 yılSitenin başına bela oldu bu Volkan. Kaç kişi şikayet ediyor bunu. Çoğu kişi ile sorunu var. Ailevi problemlerini buradan anlatıyor veya değişik sorular soruyor. Hesap kapatıp tekrar açıp aynı soruları tekrar soruyor. Bıktırdın artık bizi volkan. Diğer hesaplarını da kapat gelme daha buraya.
911 Yorumla- +1 yıl
@oɿƚꙅɘɒm amin
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Adı Volkan diye biliyorum devamlı hemen hemen her gün farklı hesaplar açıp beni de rahatsız etti kendisi. Ruh hastasının teki! bende uzun bir süre kurtulamadım bundan. Devamlı farklı hesaplar açarak beni de rahatsız etti. Hiç bir özel muhabbetim olmadığı halde. Terbiyesiz herif.. Bi defolup gitmiyor siteden.
51 YorumlaŞok oldum.. Gerçekten hiç ummadığım bir kişiden hayret verici bir olay.. Tüm kalbi duygularımla geçmiş olsun diyorum. İstemeniz hâlinde şirketimin iki avukatı da sizinle bu davada tek bir kuruş almadan mücadele edebilecektir. Bilginiz olsun.
81 Yorumla
+1 yılBu kişinin hesabı defalarca kapandı yeniden siteye geri geldi.. Bu üye ile ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünüyordum ama bu kadarını tahmin etmemiştim.. Israrla sürekli takip isteği gönderen biri.. Çok yazık ya.. Diyecek o kadar çok şey varken yazıklar olsun diyorum.. Çok geçmiş olsun.. Gerekli hukuki işlem yapılır umarım..
50 Yorumla
+1 yılBen ettim sen etme diyen kim varsa yaptıklarının sonuçlarını önceden kestiremeyecek kadar aciz, bir yaptırımla karşılaşınca da böyle ağlayan tipler oluyor zaten. Ben kendime derdim sapık diye, ben melekmişim mq. Geçmişler olsun hoca en iyisini yapmışsın 💐
30 Yorumla
u +1 yılOlaylar olaylar, bence uğraşmaya değmez. Psikolojik problemleri var onun. Özel durumunu kullanıyor, ajitasyon yapıyor. Siber suçlardan çok kişi mahkemeye başvuruyor buna sıra gelene kadar ohoo..
327 Yorumla
Soran+1 yılSen diğer linkleri gorsen 😍
- +1 yıl
Gördüm, benim soruma da gizliden öyle bir görsel atıldı. Bence siteye dönerse, anında kızlarsoruyor ekibine yönlendirelim. Bir gelir, iki gelir sonra bir daha gelmez umarım.
Soran+1 yılBadindirmam onu daha buralar da.
- +1 yıl
Herkes birbirine söylesin ona karşı barikat oluşturalım tabiri caizse.
Soran+1 yılYani soruyu paylasin
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Ne bileyim biriyle yorumlaşmışım atar gider yapıyordu :D
- +1 yıl
Yok garip olan bazı üyeler cidden sorunlular
Soran+1 yıl🤣🤣🤣kahkaha attim
- +1 yıl
😂 bazıları da özelde bu şekil valla ya, sapık pislikler
Soran+1 yılReelde ya da evdekine birsey diyemeyenler burada milletin karı kızına ahkam kesiyorlar işte
- +1 yıl
@fesfs o üyeleri bir bilsen :D ne kadar kaliteli insan rolündeler djdj bazı kadın üyeler de az değil ha foto istemiyorsun normal sohbet esnasında pat foto geliyor 😃 herkes bir alem
- +1 yıl
- +1 yıl
Ben derim, savcılığa ben giderim ha :D soluğu onlar alır. Gitmişken başka işleri varsa onları da hallederler 😂
Soran+1 yılAhaha He bende buyum diye atan var , napim güzelsin yavrum deyip kucagimdami hoplatiyim mk
Soran+1 yılErkekler doyuramamis ben mi doyurucummmm uy antepli konustum sjsj
- +1 yıl
Ahahaha şimdi de ben kahkaha attım 😂
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBen zamanında burada çoğu insanı uyarmaya çalıştım.
Herkes bana yok o öyle biri değil, o öyle bir şeyi asla yapmaz iftira atıyosun bilmem ne diyerek bana tavır alıp Ağzıma s. çtılar neredeyse.
Arkadaşlar ben 8 yıldır sitedeyim. Kimin ne olduğunu çok da iyi biliyorum boş yere konuşmadık bu güne kadar. Sağlık olsun ne diyelim.
Soruna gelince hemen sonuçlanmaz ama eninde sonunda sonuca ulaşır.
20 Yorumla
+1 yılYıllar önce bi erkek arkadaşımın trol fake kız hesabına yazmıştı işte engelliyim sexting yapalım falan diye çocuk da bana attı baya güldük dalga geçtik falan sitede paylaşımlarını gördükçe anladım nasıl biri olduğunu uzak durdum ben ama muhatap olmuş insanlara geçmiş olsun ruh sağlığı yerinde değil belli
10 Yorumla
+1 yılHayır, ortalama 1 2 ay icinde şikayet eetiginiz kişiye kagıt gider karakoldan cagrilmasi icin. Sahıs gitmezse polis adrese gider ifadesini alir. Savcilik gerek görürse şahısı cagirir adliyede ifadesini alir. Suc teskil eden bir unsura rastlarsa ya da kanaat getirse savci sorusturma acar. Sürec öyle devam eder.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
u +1 yılVay be siteye bak her türlü kavim var sapigindan tut delisine kadar bu deli benim sorularda da gizli yazıyordu hakaret vari hareketlet hayatını kararttırim bunun
40 Yorumla
+1 yılKız kardesim avukat çiçeğim sonuçlanir dedi.. Benim elimde de var bir sürü ekran görüntüsü. İstesem açarım burada kadınlara ya*şayan o hayv*na. Biraz daha sabrediyorum bakalım napacak diye bekliyorum.
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılKaç kere takip attı hatırlamıyorum. Bunda birşeyler var diyordum.. Hislerimde yanılmamışım demek ki.
21 Yorumla
Soran+1 yıl😂
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSonuçlanabilir. Umarım layıkını bulur. Zamanında bana da seni seviyorum bana şans ver sen beni engelimden dolayısıyla sevmiyorsın diye acitasyon yapıyordu.. Bir daha gelmez umarım
50 Yorumla Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. 1.5 yıl önce instagramdan tehdit küfür hakaret mesajları almıştım. Ekran görüntüsünü alip Bakırköy cumhuriyet Başsavcıliğina gidip yazdırıp savcılıkta nöbetçi savcıya çıktım ifademi verdim ama hala bir sonuç çıkmadı. Seninki hızlı ilerlermi bilmiyorum ama. Bu göz korkutma değil bir gerçektir. Yaşandı
217 Yorumla- +1 yıl
Bu kim olay ne?
- +1 yıl
Numara verdi mi? Bı ara biri bana sürekli numara atıyordu
- +1 yıl
Kel miydi
- +1 yıl
Mrniko TC nerden biliyor?
- +1 yıl
Boş biri demek ki kimseyle muhatap olmayın Bence boş verin
- +1 yıl
Bunların derdi dalga geçmek mi. Niko boş ver muhatap olma bunlarla ruh hastası
bizim ülkede savcılar hakimler görevini düzgün yapmıyor burada devlet suçlu oluyor mahkemeye versen suçsuz derler salarlar şikayetçi olsan bir seferlik affet derler şikayetçi ol tabiki ama dogrusu sonuç çıkmaz gibi böylelerini koruyorlar besliyorlar
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMevzu ne bilmiyorum ama taciz ve sapıklık varsa direkt bunları ifşa etmek en iyisi başkalarının da başına gelmesinin önüne geçecektir ama gel gör ki yönetim buna izin vermiyor.
Açıklama da çok saçma resmen dalga geçmiş. Gidersin hesabımı kapat butonuna basarsın hesabını kapatirsin. Hesap kapanması için bu bahsettiğin şeyler yapılmaz.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu kişinin en eski hesaplardan süre gelen hep bu tarz vakaları çoktu zaten kimin ne olduğunu biliyoruz da kimseyi uyaramıyoruz maalesef. Uyarınca bu sefer biz yanlış anlaşılıyoruz.
Umarım çabuk sonuçlanır dava
20 Yorumla
+1 yılMerhaba. Benim Volkan arkadaşım olur. Hatta sosyal medyadan da takipleşiyoruz. Şu ana kadar yanlış bir şeyini görmedim ta ki bu paylasıma kadar. Çok şaşkınım.
Tam olarak olay nedir bana özelden anlatır mısın ben mesaj atamıyorum bilmek istiyorum.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılİnşallah hakettiğini Bulur 🙏 hiç bir suç cezasız kalmamalı kimse kimsenin iyi niyetini suistimal etme hakkına sahip değil bir şey yapıyorsan sonunu da düşüneceksin...
36 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Üncelikle geçmiş oyşun. Aylay ünce şiteden biy üye akıdaşım beni uyarmıştı o kişinin iyi biri oymadığını sülemişti o uyarı şonyaşı ona meşafe koymuştum gerçekten dediği gibi biyi çıktı
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Bu nedir ya. Mübarek ayı bahane ediyor bir de. İnşAllah dava sonuçlanır da şu şahıs hak ettiğini bulur.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılKonuyu gerçekten anlamadım yorumlara baktım
haftada bir hesap kapatmasının sebebi buymuş demek ki
Güçlü bir kadın olan sizden yanına kalmamasını rica ediyorum
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılKonuya yabancı olduğum için bilmiyorum. Tam olarak neler olmuş ki? Biri özet geçebilir mi?
12 Yorumla
Soran+1 yılBurdan bir üye.
Fake hesapla bayan lara p. orno foto ile görsel sözlü taciz ile rahatsızlık veriyordu, en son bana da yapınca ben bildim onun olduğunu hem asıl hesaptan efendi rolü hemde fake hesaptan saldiri yapıyordu aynı anda sonunda ben patlattim.- +1 yıl
Öncelikle özet geçtiğin için teşekkür ederim. Onun yaptığı şeyler ise gerçekten çok iğrençmiş ve kabul edilemez. Hukuki süreci başlatmak ile de çok iyi yaptın. Bu gibi durumlarda peşini bırakmamak lazım.
+1 yılşu an son çırpınışları bu.. kim haklı kim haksız kim delikanlı sorusu bile sorulamaz
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. bunun kaçıncı vukuati bu ya rahat durmuyor çocuk
20 Yorumlaİnanamıyorum ya bir de iyi niyetle yaklaştım bu şahısa. Olaylardan asla haberim yoktu. Çok şaşkınım gerçekten. Umarım hak ettiğini bulur
20 Yorumla
+1 yılCinsel taciz suctur o yüzden sonuçlanır , bunu hafife almayın ve ne gerekiyorsa yapın. Durmadan hesap açıp kapatan birisi yani ne beklenir ki?
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayNoldu canım merak ettim sonuclandi mi dava?
Ben de bu ara benzer bir durum yaşıyorum da, sitede arattığımda bu paylaşım çıktı karşıma.
Ne yapacağımı bilmiyorum, şikayet etmeli miyim ben de? Dava bir sonuca ulaşıyor mu? Boşu boşuna ugraşıp kendimi rezil etmek de istemiyorum daha fazla üzülmek de...
00 Yorumla
+1 yılBunu yapacak tek sorunlu var sitede tahta kıran diyorum ben ona.. iki gün özür diler üçüncü gün gelip söver.. tahta kıran seni
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılZaten ben senin onu adam sanmana çok şaşırıyordum. Samimi olmana ona merhamet etmene filan, seni az tanıyorum ve normal birine benziyorsun haliyle o tarz insanları adam yerine koyman bana gülünç gelmişti.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYukardaki arkadaş ta iyi savunuculuk yapmış başka işi yok muydu djjd
- Aile & Toplum konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılOlay nedir? ben avukatım, arkadaşım rica etti bakmamı istedi, rica etsem anlatır mısınız? size yardımcı olacak bir şeyler söyleyebilirim.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlaylardan haberdar değilim. Lakin bahsettiğiniz şahıssa normal bir insan değil.
Elinizden geleni ardınıza koymayın!!
10 Yorumla İnşallah sonuçlanır ve böyleleri elini kolunu sallayarak istediklerini yapamazlar.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSöz konusu kadın olunca 1 ya da 2 ayda sonuçlanıyor hanımefendi
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Uzatma pişman olmus zaten derdin ne senin sapiksa sapik suçlu oldugu bile kanıtlanmadı mahkemece özürde diledi kapayin konuyu gercek bi sapık gormemissin sen
08 Yorumla
Soran+1 yılNe yaptığını biliyormusun sen. Sadece burada gördük lerinle görüş yapma bence, aynı şeyi kız kardeşine yapsaydı böyle dermiydin merak ettim, suçlu olduğunu kabul etti zaten benden özür dilemesin. 2 gün sonra yine yapcak zaten adliyedim şu an.
Soran+1 yılBak bakalım attim sana
Soran+1 yılMesajlarına baksana
Sıkıntılı 😤 korkudan bence paylaşmış herkesten özür diliyorum diye 😅
10 Yorumla
+1 yılCinsel taciz olayı ne kadar sürede sonuçlanır bilemiyorum. Geçmiş yıllarda benim bi dolandırıcılık olayı oldu bir sonuç çıkmadı. Sadece ifade verdim o kadar.
10 YorumlaDaha önce bunu söyleyen başka kadinlarda oldu taciz etmiş. Sizin aranız iyi diye biliyordum sana da mı yaptı
13 Yorumla
Soran+1 yılMesleğim gereği ona değer verdim ogrencilerim gibi sandım değilmiş.
Soran+1 yılP. orno fotosu attı sorular a, bana değil başka bayan üyelere de, kendi hesabı dışında bir hesap la, yani hem asıl hesapla canim gulum hemde diğer hesapla gizli olarak kötü görüşler
+1 yılSukur bununla ugrasan cikti mi sonunda. Elinden geleni yap gerci bu yine hesap acar, aliskanlik olmus bunda cunku gercegini yasiyamadigi icin.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Karaktersiz cok sevgili arkadasim.
Hakkinizi herdaim heryerde arayiniz.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. site de neler dönüyor allah'tan uzak duruyorum herkesten 😳
10 Yorumla
+1 yılHaddini aşan çok oluyor maalesef sonrada şekil a da ki gibi kuzu pozisyonuna giriyorlar...
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. Hocam gerçekler ortaya çıktı, geçmiş gitmiş olsun.
22 Yorumla
Soran+1 yılSonunda patladı iste değer verdik al sana v. olkan
Ya benim de namusuma dil uzattı herkese veriyorsun diye yazdı
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. ben bu elemana nedensizce ayardım zaten iyi olmuş
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyy noldu hzjzjjsjsj
110 Yorumla
Soran+1 yılValla ünlü volkan aslan sonunda yaptığı pislik lerle sert kayaya çarptı.
- +1 yıl
O kim hatırlayamadım aşkom ama ellerine sağlık tebrik ederim🧡🧡🧡
Soran+1 yılEngelli bir çocuk vardi sürekli hesap değiştiren o , farklı hesapla, ben ve diğer fenomen arkadasima. P. orno içerik resim ve sözlü kelime yazmış, yemek sorusuna birde.
Bende şüphelendim üstüne gittim sonuç bingo.- +1 yıl
Aaa şaşırdım güya yorumlarda vs efendi efendi takılıyordu ben şoke. Cidden güvenmicen kimseye ya
Soran+1 yılBide hem asıl hesapla efendi şekilde yorum yapıyor, ordan çıkıyor fake hesapla gizli üye olarak, pislik yapıyor böyle patlarsin işte.
Soran+1 yılYazim şeklinden anladım yani hissettim bi yem attim ele verdi kurcaladikca zaten itiraf etti.
Soran+1 yılEklemeyin gelirse pisliği
- +1 yıl
Kadınlar hissederse yanılmaz zaten🧡🧡
- +1 yıl
Ben onu engellemiştim zaten daha önceden diye hatırlıyorum
Soran+1 yılKaç tane hesap açıyor 😂engelle başka hesapla gelir ahaha
Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Allahından bul de bence. Tamam nor al değil ama işte
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHesapları kapattıysa zor bişey yapamaz mahkeme ajsjjsj
16 Yorumla
Soran+1 yılEninde sonunda gerek adlı gerek zorbalık vazgecmem.
Soran+1 yılBitti bu saatten sonra korku ile yaşasın milletin anası ağlattı
Cevap sahibi+1 yılBu kim bende onunla uğraşayim oyle psikolojik şiddet uygulayanlari kesmek farz
- +1 yıl
Kılıçkıran mı neydi nicki
Cevap sahibi+1 yılLink yokmu o... c nun
- +1 yıl
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/i-ic-ira
Fotoğrafını filan kaldırmış korkudan
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsonuçlanır bence bunlar delil sayılır
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kendine baktinmi? , oyle ya da boyle bu kiside dogru degil
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. R nasıl yapılırın kanıtı 👍
21 Yorumla
Soran+1 yıl😂
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAcıma boş ver ödesin bedeli..
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
u +1 yılUmarım davayı kazanırsın.
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum uğraşırsan olur belki
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılKim bu eleman
11 Yorumla- +1 yıl
Acıma gereğini yap bari
+1 yılOlayı anlamadım bu kişi ne yapmış şimdi
11 Yorumla- +1 yıl
P. orno resim le sözlü taciz yapmis yemek sorunlarına
+1 yılBoyle büyük bir karaktersizlik görmedim. Nasıl bir yokluktasin
01 Yorumla- +1 yıl
Gittin mi savcılığa. Takipciniz
- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!