Güncellemeler
+1 yıl
Ordan bir kız da yakışıklı adam demişti aama adama abi diyor gerçi
Patronu 42 yaşında Annem 53 yaşında. Kilolu kapalı biri. Aslında benim de eski patronum. Neyse konu ondan açıldı annem Yakışıklı ama adam karizma dedi. Genelde çoğu kişi ye yakışıklı der genç erkeklere falan da buna öyle demesi garip geldi. Patron genç kız avcısı zaten abla diyor anneme de garip geldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Beğendiği anlamına gelir, ama beğenmiş olması ona ilgi duyduğu anlamına gelmeyebilir.
Mantıklı yorum şükür
Mesela bir kadın aynı şekilde torununa, yeğenine falan da aynı şeyi söyleyebilir; ama bu ona ilgi duyduğu anlamına gelmez.
Yani yorumlara bak ya şaka gibi. Öylesine sordum cevaplara bak ünlü erkekler falan da yakışıklı diyor komşumuzun oğluna falan yaşlı kadınlar der böyle.
Buradaki birçok kişinin niyeti belli. Hiç ilgisi olmayan sorulara bile o tür yorumlar yapabiliyorlar. Yani o tür kişileri fazla dikkate almamak gerektiğini düşünüyorum. 😁
Birçok kişi aklıyla değil, başka bir yeriyle düşünüp yaşıyor.
Bence de hepsi ruh hastası ve dalga geçercesine cevap veriyorlar resmen. Çoğu abazannn.. kız tavlamak için burdalar o yüzden soruları ciddiliye almıyorlar
Ben bazen gerçekten bazılarının gerçek insan olup olmadığından şüpheleniyorum.
Bir insan o kadar da abazan ve canım olmamalı.
g. zekalı yazacaktım.
desin yakısıklıysa yakısıklı demek sucmu yalan sölememis demekki ha hos tipi varsa beyenmış olabilir beyendigi ona sulandıgı anlamına gelmez ha sulanırmı sulanmazmı o annenin tercihi bilemeyiz ne anlamda söledigini
ya olabilir adam çapkınsa belki annenle bişey yaşadı anen onu o zaman özel sayar
annen yakışıklı buluyor o zaman kötü bieşy değilki
Değil de sordum işte. Adam böyle sosyetik tipleri beğeniyor Instagram da hep öyle tip kadınları takıp ediyor modacı falan anneme değil kimseye bakmaz ordan genç bile olsa
işte olsun annen fikrini söylemiş bi anlam yükleme bence
Yok yüklemiyorum ya sevmiyor zaten arabaların altında kalır inşallah falan diyor çoğu zaman
hahah dğilkmiş :d
Annesi gibi söylemiştir. Bunun ardında kötü niyet aramamak lazım
Yani, ne bileyim garip geldi çoğu genç erkeğe yakışıklı der zaten ünlülere falan da der de
Sence bu çocuk annene bakar mi doğru olsa bile
Çocuk dediğin kişi 42 yaşında bakmaz tabiki mimar adam genç kızlarla aldatiyor karısını genel de. Tiskinerek bakıyor işçilere zaten
Yoksa senin gözün mü var onda
Evet belli ki ondan etkilenmiş hoşlanıyor
Ha aşık Allah'ım ya komşunun oğluna pek güzel yakışıklı diyor ona da aşık. Ünlülere de diyor onlar da aşık
Ben aşıktır demedim ki kadın onu beğeniyor içinden bir şeyler geçiriyor demek istedim
Annen patronu beğenmiş.
yakında farklı haberler verirsin
Tam beyinsizzzsinn. Adam sosyetik kadınları beğeniyor Instagram da öyle Tipo kadınları takıp ediyor ordan kimseyle olmaz işçiyle genç bile kibirli adam tiskinierek bakıyor hepsine
kendini tarif ettin.
Annen hormonlar ölmemiş
Sen kac yasındasın
Normal
Evlimi annen
der normal
Dul mu annen
Hayır tabiki de dul olsa derdim
Sen kaç yaşındasın
Anneye bak hele