- Aile & Toplum konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılEvlendikten sonra eski bir sevgiliyi arayan bir erkeğin kafa yapısı çeşitli nedenlere dayanabilir:
Nostalji ve Özlem: Eski bir ilişki, kişinin hayatında önemli anılar bırakabilir. Evlendikten sonra bile, kişi eski günleri hatırlayabilir ve bu duygusal bağları yeniden canlandırmak isteyebilir.
İlişki Problemleri: Evlilikte yaşanan sorunlar veya mutsuzluk, kişiyi eski ilişkilerini tekrar düşünmeye ve başka bir zamanın daha iyisi olduğunu düşünmeye itebilir.
Onay Arayışı: Bazı insanlar, kendilerini değerli ve çekici hissetmek için eski ilişkilerden onay arayabilirler. Eski sevgilinin hala ilgileniyor olması, kişinin özgüvenini artırabilir.
Merak ve İlgilenme: Kişi, eski sevgilisinin hayatında ne olduğunu merak edebilir veya onunla iletişim kurarak geçmişi hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyebilir.
Affetme ve Barışma: Bazıları, geçmişte yaşanan olumsuzluklara rağmen, eski ilişkilerini kapatmak ve barışmak isteyebilirler. Evlendikten sonra bile, kişi affetme ve barışma arayışında olabilir.
Her durum farklıdır ve bu tür davranışların arkasındaki motivasyonlar kişiden kişiye değişir. Ancak, evlendikten sonra eski bir sevgiliyi aramanın genellikle ilişki problemlerini veya kişisel eksiklikleri yansıttığını söylemek mümkündür. Bu tür davranışlar, evlilikte güven ve bağlılık gibi önemli unsurları etkileyebilir ve ilişkiyi zorlayabilir. Bu nedenle, evlilikte bu tür durumlarla başa çıkmak ve iletişim kurmak önemlidir.12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim ayrıntılı yorumun için 👍
- +1 yıl
ben teşekkür ederim ne demek :)
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBu detaydan buradaki çoğu kişi olayı anlamayacaktır. Anladığım kadarıyla iki kere telefon çalıyor, ilkinde eski erkek arkadaşın arıyor ama aynı anda kurye geldiğinden telefona bakamıyorsun. Daha sonra ikinci kez çalıyor ama bu sefer açtığında telefona çıkan kişi ilk arayanın kişi değil, onun eşi olduğunu söyleyen ve arayanı tanıyıp tanımadığınızı soran bir genç hanım. Tek aydınlığa kavuşmayan şey ise telefonunuzu değiştirmiş olmanıza rağmen eski erkek arkadaşınız nasıl olup da numaranızı bulup aradı, tabii burada arayan kişinin kafa yapısı için çok bir şey söylemeye gerek o yok diye düşünüyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel özet geçmişsin 😊 yorumun için teşekkür ederim.. ortak arkadaşlardan aldığını düşünüyorum ama netleştirmek için onları tek tek arayarak bu nahoş durumu da açıklamak zorunda kalmayı istemiyorum açıkçası..
+1 yıldoğru anladıysam arayan eski sevgilinin "karısı" belki de sevgilisi... bence doğal davranıp olanı biteni anlatmak en iyisi.. kartların açık oynanmasından yanayım her zaman..
010 Yorumla- +1 yıl
bir de şunu anlamadım, numaranı değiştikten sonra ex. sevgili ile iletişim kurmadıysan, karısı veya sevgilisi nasıl oldu da doğrudan sana yöneldi.. sonuçta telefon rehberindeki tek kadın ismi sen değilsindir... bu durumda tek ihtimal seni karısına anlatmış olmasıdır.. Asıl bunu düşünmek gerek.. ikisinin arasında konu sana nasıl geldi.. böyle bir durumda ben olsaydım yeni ilişkime eski ilişkimle ilgili detay vermezdim.. eksik parçalar var bu hikayede ve bence önemli parçalar 🤔
- +1 yıl
İlk başta arayan kendi ikinci arayan eşi.. eşinin demesine görede kendi banyoya girdiği sırada eşi beni arıyor.. yine benim tahminime göre beni aradığını görünce kendi arayıp benimle konusmak istemiş.. dikkat ettigin noktayı ben de çok defa düşündüm.. ama bir cevabım olamadı.. Benim de tahminim benden başka kişilerce bahsedilmiş olacağı ya da dediğin gibi kendi de bahsetmiş olabilir..
- +1 yıl
içimden bir ses aralarında seninle ilgili bir konu geçtiğini söylüyor, yanılıyor da olabilirim tabii.. evli oldukları kesin mi?
- +1 yıl
Kesinliğini bilmiyorum.. eşi olduğunu söyledi.. şu an eşinin banyoya girdiğini ve ısrarla onu tanıyıp tanımadığımi , ismimi ve yaşadığım şehri sorup durdu..
- +1 yıl
hmm ortada kesin olmayan durumlar var.. acaba uykuda ismini filan mı sayıkladı? 😂
- +1 yıl
Tanımıyorum dediğimde kesinlikle inanmadı.. ve sanki kesin aramızda birşeyler geçiyormuş ya da ben sanki onu rahatsiz ediyormuşum gibi bir havayla konuştu kadın..
- +1 yıl
bence açık olmalısın ama sonrasında o kadınla iletişimi kesmeli ve bir daha da görüşmemelisin... kıskançlığın neler yaptıracağı hiç belli olmaz...
- +1 yıl
Bilmiyorum.. bu numaramı da değiştireceğim bu gidişle
- +1 yıl
evet, bu da olabilir
- +1 yıl
uyudun mu?
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe zor bir durum, nasıl çetrefilli bir durum, eski sevgili yüzünden, eski sevgilinin eşiyle/nişanlısıyla/sevgilisiyle muhattap olmak zorunda kalmak. O hanımefendiye durum nasıl izah edilebilir, neticede sen müsterih ol, olduğu gibi anlat,"telefonumu değiştirdim, buna rağmen numaramı bulmuş sanırım, o kişiyi tanıyorum, evet ve şimdi hayatımda yok, hanımefendi lütfen beni rahatsız etmesin, ben numaramı değiştirdim, böylesine nahoş bir durumun içine sokmasın beni, rica ediyorum kendisine söyleyin, aramasın beni"diyebilirsin lakin o kadın inanır mı, çirkef mi, insanın adını çıkarır mı, hakaretler eder mi. Tanımıyorum demek de olmaz, bu defa evvelden tanış olduğunuz ortaya çıksa tüm suç senin üzerine kalır, gerçeği söylemek en doğru olanı bence, belki de o kadın gerçeği duyarsa senden, o adamı da hayatından atar.
14 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru yorumun da.. kadınin sesi ağlamaklıydi açıkçası o anda tanımıyorum diyebildim.. gerçi inanmadı..
- +1 yıl
Kadına kıyamadın, doğru her zaman gerçekler söylenemiyor, belki intihar eder, kaldıramaz. Yaa intihar etse, kaldıramasa, karşıdaki kişinin karakterini de bilmiyorsun
- +1 yıl
Kesinlikle öyle.. hiç tanımadığım biri..
- +1 yıl
Teşekkür ederim.🌺
Yapay Zeka Cevapladı
Evlendikten sonra eski sevgilisini arayan bir erkeğin kafa yapısı genellikle kararsızlık, pişmanlık veya merak gibi duygular içerebilir. Bu durum, kişinin geçmiş ilişkisini tam olarak kapatamamış olabileceğini veya yeni ilişkisinde mutlu olup olmadığını sorgulayabileceğini gösterebilir. Önemli olan, eğer bir ilişkideyse, mevcut ilişkisine odaklanıp geçmişteki ilişkilere takılı kalmamaktır. Eğer böyle bir durumla karşılaşıyorsan, dostça ve dürüst bir şekilde partnerinle konuşarak duygularını paylaşman faydalı olabilir. Unutma ki geçmiş, geçmişte kalmalı ve anın tadını çıkarmak önemli. 🌟
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılAklı hala eskisindedir.. ve aldatacak karaktersiz türden bir insandır.. böylesi zaten sevgiyi de bilmez.. kalbi olan insan şu an sevdiği ile ilgilenir sadece.. eskileri düşünmez ya da eski sevgiliyi aramazlar..
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılEvlendikten sonra ne kafası yaşıyorsa o ex. Hoş bir durum değil. Daha da kötüsü eşi o numarayı arayıp sorguya çekmesi…
Ben ne ara açmak isterim, ne de ortamı germek. O iş öyle olmuyor işte. Söylenecek tek cevap, onu kocana sor. Numaram neden kala rehberinde kayıtlı ve beni arıyor olurdu.
Belki yuva yıkacak, morel bozacak ama gerçieği de bilmek zorunda. Hani eşi bende mezaret , şuç arayacağına hakiki suçluyu görmeli. Çok sinirimi bozardı böyle bir olay. Gerçeği söylemek en mantıklısı.
14 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel bir yorumdu.. sağol.. hislerime tercüman oldun fakat karısı ağlamaklıydi ve ben açıkçası sadece tanımadığımı söyleyebildim.. ama senin tavrın en doğru tavır olurdu.. söylemem gerekirdi.. çok teşekkür ederim gerçekci yorumun için 👍
- +1 yıl
Sende doğru olanı yaptın. Gözü yaşlı olana nasıl söylebilirsin ki… Yüreğim el vermezdi.
- +1 yıl
Aynen.. o anda o duyguyu yaşadım sadece..
- +1 yıl
haklısın. kötü olmuş.
Aile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. Sanırım eski eş hala unutamamış görüşmek istiyor. Ama şu anki eline yakalandı galiba…. Yanlış anlamadıysam, size bir kötülük yapmadığı sürece arasın arayabildiği kadar. Değiştirdiğin numarayıda bulmuş, gene ararsa engelle, farklı numaralardan ararsa gene engelle.
11 Yorumla- +1 yıl
Aramasın artık diye numaramı değiştirmiştim.. Bana vaktinde yaşattığı kötülükler az geldi ona demekki.. Haklısın
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. "men dakka dukka" "çalma kapımı, çalarlar kapını"Onu seviyor evlenmiş ama aklında sen, sende yaşadığını onda yaşayamamış ve seni arzuluyor. O senin kapını çalmış ama onunla yaşayan da onu bunaltıyor zahir ki, telefonunu karıştırıp o da çaldırmış seni.
16 Yorumla- +1 yıl
😑ve bana karısı şu an eşim duşa girdi dedi.. azelcan neden bunu bana yapıyo.. hâlâ neden bu eziyeti bana çektiriyor 😢
- +1 yıl
İnsan garip bir can, verdiği eziyete değil de etkiye müptela. Termit gibi ağacı kemirmek, seni etkisi altına almak ruhunu ele geçirmek arzusu aslında onların hepsini ona yaptırmak isteyen acımasız gaddar nefsinin arzusu..! Sana Ahmet Altanın Aldatmak kitabını tavsiye ederim. Bir erkek neden bir kadının ruhunu bedeni aracılığı ile sömürmek ister? Sorusunu anlatan kısa bir öykü. Bu bir savaş, nefisler savaşı ve bu savaşı sen kazanmalısın. Karşındaki bir zamanlar sevdiğin adam değil, irinlerin, iğrençliklerin içerisinde aklın olmadığı bir varık. Ona öyle bak ve umursama.
- +1 yıl
kendini hatırlatmaktan.. kafamı allak bullak etmekten... beni zor durumların içine düşürmekten başka yaptığı bir şey yok..🥺 bendeki bu sabrın nedeninin ne olduğunu bile bilmiyorum.. karısına çok üzüldüm ağlamaklıydi.. ne diyeceğimi şaşırdım.. yani kendini çok seven bir kadın daha bulmuş.. ve benim hayatıma bakar mısın azelcan.. sevip sevilmeyi bırak güvenemiyorsun bile.. okuyacağım o kitabı yarın alıp. sağol
- +1 yıl
Haklısın.. sağol
Aile & Toplum konusunda 976 cevap paylaştı. Böyle insanların sevdiklerini asla düşünmüyorum takıntılı olduklarını düşünüyorum olabildiğince uzak tutulması ve durulması gereken tipler gerekirse savcılığa gidilip şikayette bulunmaktan asla cekinilmemesi gerekiyor
21 Yorumla- +1 yıl
Devamı gelirse başka çarem kalmayacak sanırım 👍
+1 yılEskiye özlem adı altında ne istediğini bilmeyen dengesiz hayatındaki insanıda zihnen aldatması belki sonrası fiziksel aldatmayla baş gösterecek ne kadar kendini aşar bilinmez😏
12 Yorumla- +1 yıl
O kapasite var..
- +1 yıl
Kafa yorarak enerji harcamaya bile değmez
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ego tatmini muhtemelen ya da bir inat evlendi eski sevgiliye. Exe dönme takintisini anlamıyorum. Zamaninda bilmiyorlar kıymetini..😜
23 Yorumla- +1 yıl
Söyleyemedim.. kadınin gerçekten çok sevdiği belliydi.. sesi aglamakliydi.. hazır değildi ki duyacağı şeye..
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılNumara değiştiysen nasıl bulacak ya🤔 sen iletişime geçmediysen ya da ortak biri vermediyse bulamaz.
11 Yorumla- +1 yıl
Ortak birilerinin vermiş olma ihtimali var fakat bunu inan öğrenmek için onlarla iletişim kurmak istemiyorum
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılArama amacına göre değişir , herkes e evlendikten sonra yabancılaşmasın mesafeyi koruduktan sonra herkesle iletişim olabilir
12 Yorumla- +1 yıl
Yanlış bana göre..
- +1 yıl
Olabilir kişilerin görüşü bakış açısı saygı duyarım
+1 yılSadece... bunu koyabilirim, herkes dilediği gibi doldursun nxndnd
11 Yorumla- +1 yıl
😊👍.
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Tanımıyor isem tanımıyorum derim, tahmin yürütmem
14 Yorumla- +1 yıl
Olayı hiç anlamamışsin
- +1 yıl
Özür dilemene gerek yok.. hepimiz yanlış anlayabiliriz 😊👍
Aile & Toplum konusunda 900 cevap paylaştı. Aradığını evlendiği kadında bulamayıp eskiye dönme kafası
12 Yorumla- +1 yıl
Ve eski olanı zor durumda bırakıp.. yenisiyle muhatap etme kafası..
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Artık o saatten sonra kimseyle muhatap olunmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Beni karısıyla muhatap olmak zorunda bırakan kendisi..
+1 yılNumarasını ve fotoğraflarını silmediyse içinde hala birşeyler var demek ona karşı
12 Yorumla- +1 yıl
Ama evlenmiş 🙄
- +1 yıl
Kadın mı senin eşinde evli ama
- Aile & Toplum konusunda 783 cevap paylaştı.
+1 yılbence hic dogru degil ne geregi var gecmisi silemeyenden olmaz
12 Yorumla- +1 yıl
Evlenmiş üstelik
- +1 yıl
yani karakteri bozuk insanlar herkesi evlendirmiyceksin maalesef herkes evlenmeesin mümkünse hazır olanlar evlensin
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hergün ev yemekleri yemekten sıkılıp, arada dışardan kebap söyleyen ile aynı :D :D :D
16 Yorumla- +1 yıl
😅 yok be.. kebap olmayı isteyen kim..
- +1 yıl
Başkası beni ilgilendirmez
- +1 yıl
E tabiki öyle.. benden kime ne.. onlardan da bana ne..
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenelde eskisini arama sebepleri hazirda biri var ve yatak gecmisi de varsa bi kere daha yatma niyetli oluyor
16 Yorumla- +1 yıl
🙄 evlenmişse de mi..
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle
Ozluyolar o farkli seksi- +1 yıl
Mezara kadar özlemiyle gitsin o zaman..
Cevap sahibi+1 yılSana mi sulanmisti
- +1 yıl
Eskiden duygusal ilişki yaşadığım bir şahısti kendileri..
Cevap sahibi+1 yılCinsellik olmasa yazmaz mutlaka olmus :)
+1 yılAçıkta kalmamak için evlenmiş ama aklı hala onda. Biraz yüz verse kız ilk unutacağı kişisin demek oluyo
10 YorumlaSende aradıgını bulamamıs veya senle iyi olsa bile bir ikinci kişiyle gizlice görüsmek isteyen canı sıkılan aldatma yapısı olan bir tiptir
10 Yorumla
+1 yılEngeli başardım. Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir. son nokta. Sert olmalısın, ha unutamiyormusun? Başka birini bulmalısın.
10 Yorumla
+1 yılİkisi bir arada kullanmak istiyordur. Eşi cepte nasılsa eski sevgilisini de eşentiyon yapmaya çalışıyordur.
10 Yorumla
+1 yılAkılsız biri bence, çünkü akıllı bir adam evlendikten sonra karısına bağlı olur, eskiyi hatırlamaz.
10 YorumlaKafa yoktur. Daha ne istediğini bilmiyordur muhtemelen
10 Yorumla
+1 yılGerçekten Allah düşman başına vermesin. Ne denir ki pes
10 Yorumla
+1 yılPişman olmuştur, sadakatsiz bencil bir karakterdir, utanmazdir...
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Vazgeçememiştir bazı insanlar çok kafaya takıyorum bu tür konuları
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen hep mi çetrefilli işlerin içinde oluyorsun?
Herkesin ters yönde gittiğini düşünüyorsan ters yönde gidrn sensindir
16 Yorumla- +1 yıl
🙄 kendisi evlenmiş ve beni arıyor.. bu durumun sebebi ben miyim şimdi söyler misin ?
- +1 yıl
Sorularına bakıyorum, hep çetrefilli, alengirli işler seni buluyor. Hepsi tesadüf mü acaba diye düşündün mü?
- +1 yıl
Sağol be 😑 çok moral veriyorsun.. berbat çekim gücüme güç kattın
- +1 yıl
Öpüşme soruna da, arkadaşıyla tanıştırırken sevgilisi var diyen soruna da en ağır yorumu ben yaptım.
Ben cetvel gibi dümdüz bir adamım. Dosdoğru konuşuyorum. - +1 yıl
🙄 ne yapmamı önerirsin peki.. benim ne gibi bir hatam var sence?
- +1 yıl
Seni tanımadan yorum yapamam
Yanındakiyle yaşlanır, aklindakiyle ölürsün..
21 Yorumla- +1 yıl
Zor olacak o zaman onun için bu.. ne diyeyim.. kendi hatasıydi..
Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. tam olarak şudur 😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
🙄 sağol be
Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Haydaaa slkk bide yakalanmış 😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
😅 aynen becerememis
Aile & Toplum konusunda 968 cevap paylaştı. Bence beyin ölümü gerçekleşmiştir.
11 Yorumla- +1 yıl
😊.
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bir kafası y@ktur🙄🙃🙃
12 Yorumla- +1 yıl
😊.
- +1 yıl
😁😁
Sadakar erdemini öprenememiş erkek
16 Yorumla- +1 yıl
Bana yaşattığı şeyleri baz alınca hiçbirsey öğrenememiş bir kansız..
- +1 yıl
Sadakar ı nerde görsem tanırım 😊
- +1 yıl
Hiçkimsenin hayatı dört dörtlük değil.. şeklinde düzeltmek isterim..
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. karaktersiz diye yorumladim
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Gizli Üye(36-45)+1 yılNumaranı değiştirdiysen eğer nasıl oluyor da telefon numaran karşı tarafta oluyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Ortak arkadaş çevresinden aldığını düşünüyorum ama bu durumu netleştirmek için onları arayarak bu tuhaf durumdan bahsetmek istemiyorum
+1 yılBoştur teyzecim 😀
11 Yorumla- +1 yıl
Evlenmiş 🙄
eşiniz mi yaptı bunu size
11 Yorumla- +1 yıl
Hayır
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEngeli basar gönderirim
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Haklı olarak tanımıyorum derdim.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tanımıyorum derdim
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılUnutamamıştır
Heyecan arıyordur10 Yorumla
+1 yılKarakter yok bu adamda
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAdam eski fantezileri ozlemistir
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılKafasız karaktersizdir.
10 Yorumla
+1 yıl1 tutam zerdeçal 1 yutam kaya tuzu misali
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanma sebebi
10 Yorumla
+1 yılAklı onda kalmış eşini sevmiyor demekki
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. Cuckold tarzı bir kafa yapısıdır
10 YorumlaMalın tekidir..
11 Yorumla- +1 yıl
😅.
Mükemmel iletişim
19 Yorumla- +1 yıl
Neresi mükemmel geldi?
- +1 yıl
😊
- +1 yıl
Önemli değil..😅 olur öyle şeyler.. hoş geldin buraya da..
- +1 yıl
Gelmişken ayıp olmasın mı diyorsun 😊 önemli degil okumak istemezsen de..
- +1 yıl
Evet mantıklı.. bunun aynısını yapsam da karısını ikna edemedim..
+1 yılBoşan kanka
12 Yorumla- +1 yıl
Ben aranan kişi oldum. karisina gelince bilmiyorum ona söyleyemedim..
- +1 yıl
Bence soylemelisin karısı ne tepki verir tabi orasını bilemeyiz ama yinede kadın dayanışması ben olsam derdin
+1 yılkafası yerinde değildir
11 Yorumla- +1 yıl
👍
+1 yılkuma getirecek
11 Yorumla- +1 yıl
😅.
+1 yılSalla gitsin
12 Yorumla- +1 yıl
Onu sallayali çok olmuştu zaten.. de ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum hâlâ.. zaten yeterince travma yaşattı geçmişte bana..
- +1 yıl
Takıntılı kadınlar da uğraştırdığı oldu beni de sıkıntı oluyor zor oluyor bunaltıyor
+1 yılAffedersiniz ama kısacası güzel kardeşim
11 Yorumla- +1 yıl
😅👍
+1 yılDengesiz
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
u +1 yılYol verme sebebi
13 Yorumla- +1 yıl
Zamanında vermiştim zaten..
- +1 yıl
Yani yol vermiştim
- +1 yıl
anladım anladım
Bosan abicim arkandayim
11 Yorumla- +1 yıl
🙄 bence karısı boşansın ondan
+1 yılEşek kafası 👌
11 Yorumla- +1 yıl