Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlarla kanka olan bir erkeğe erkeklerle fazla kanka olan kızlara güven olmaz çünkü ateşle barut yan yana durmaz kimse kendini kandırmasın bugün arkadaş olan yarın bir bakmışsın koynuna girmiş
Arkadaş çevrem genel olarak erkeklerden oluşuyor, kız arkadaşlarımı kaybedeli seneler oldu. En eski erkek arkadaşım 12 senedir hayatımda ve bu zamana kadar aramızda ki ilişki arkadaşlıktan başka bir şey değildi. Hayır yani neden güvenilmesin?
Cevap
15Cevap
HAyır güvenmezdim.
"Sadece kankayız/arkadaşız ayaklarına gelmeyin kızlar!! Hiçbir erkek seninle bedavadan arkadaş olmaz bunun arka planında kötü şeyler var. O nedenle sadece kendine odaklan ve hiçbir erkekten sevgi/aşk talep etme. Sen kendine yeterde artarsın😌
Ok boomer
Kanka nedir biliyor musun her birseyi bilen haberi olan haber edilen olayları paylaşılan, arada sırada ya da sürekli görüşen, sürekli senden haber alan, yemek yediğin, aktivite yaptığın, evine gittiğin, dolaştığın ve liste uzar gider... Şimdi tekrar düşün bakalım böyle bir şeye KANKA adı altında izin verir misin? O Kanka ibaresini kim çıkarttıysa oraya gömerim. Fatiha okur geçer giderim
Bu eğer sevgilimse sınırlı bi kankalığı olabilir.
Benimde sınırlı durumda benimde erkek arkadaşlarım var. Herkes kendini yerini bildikten sonra mahsuru yok bence
Şahsen ben kız olsam bu bana hiç güven vemezdi. Kız çevresi bu kadar fazlaysa demek ki doyumsuz birisi, kesin aldatır beni diye düşünürdüm.
Hiç bir kız erkek kanka olamaz net sapık biridir kızlarla kanka ayağına iletişim sağlamaya çalışan bir sapık
Hayır ben olurum onun kankası. Her şey bende bulmalı.
Güvenirim ne var bunda insanlar arkadaş olabilir insanız sonuçta.
Kız kankitosu çoksa benimle hiç şansı yok sevmem gevşek tipleri.
Ne alaka ya kız kanka arkadaştır hatta güven vermesi nile gerekir
Erkekler cinsel olarak çekici bulmadığı kadınla elinden gelse aynı mahallede bile oturmaz. Bilimsel bi gerçek..
Kızlarla yakın olan erkek iyidir nerden bildiğimi sormayın daha anlayışlılar
Kişiye göre değişir, kız erkek arkadaşlığı mümkün diye düşünüyorum
Güven böyle ölcülmezki..
Pek güvenmem.
Güvenirim zararrsızdır😂
Erkeğin kadın kankası olmaz.
Test edilmiş bir gay değilse hayır
Kızlara yaranmak için herşeyi yapar böyle tipler.
Yok ya güvenmem eğer sevgilim ya da eşimse
Normal arkadaşlık iyidir
Kankalik ile guvenin alakasi yok
Ne demişler kanka ayağı gt ayağı.
Güvenirim
Hayır
Hayir
Asla izin vermem 🫣
Ateşle barut yanyana durmaz
Erkekler genel olarak güven verici değil
Lezbiyen olur musun
Hayır.