Aile & Toplum Teyzenizi seviyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Teyzenizi seviyor musunuz? Evet Hayır Bilmiyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Teyzenizi seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Hayır sevmem.. 0 0 Yorumla
linkerboy1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı. Teyzelerimi severim ben ama nötr davranırım onlara çünkü siyasi görüşümü merak ediyorlar hep ama ben korkmadan söylüyorum. 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bilmiyorum dedim, seviyor muyum acaba onu, sevmiyor da değilim lakin bir teyze olarak görmüyorum, hep mutlu olmasını da isterim. 0 0 Yorumla
Tuubaaao6 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Evet çok ama halalarımı da çok özlüyorum zaten en sevdiğim halam vefat etti:/ 🥹☹️ 2 0 Yorumla
MrNiko Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Merhabalar Ben teyzelerimi sevmiyorum açıkçası 😅😅 0 0 Yorumla
Mariaariel Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Butun akrabalarimdan nefret ediyorum tek bir kisiyle bile iletisimim yok ve o kadar mutluyum ki 1 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hyr Bir tane teyzem var hiç hayır görmedim ondan 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. teyzelerimi seviyorum ama sadece bir tanesini sevmiyorum pek 0 0 Yorumla
ruby87 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 527 cevap paylaştı. Bi teyzemi seviyorum zaten yaşıt sayılırız kısmen abla kardeş gibi büyüdük 0 0 Yorumla
OtakuBilge Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 678 cevap paylaştı. teyzem yok olsa da buyuk ihtimalle sevmezdim cunku annemi de sevmiyorum 0 7 Yorumla Bakabos +1 yıl Pis kadin Yorumla OtakuBilge +1 yıl @Bakabos cahilsin Yorumla Bakabos +1 yıl Kuduruksun Yorumla OtakuBilge +1 yıl @Bakabos hala cahilsin Yorumla Bakabos +1 yıl Hala kuduruksun Yorumla OtakuBilge +1 yıl @Bakabos Olabilir en azindan annelik kutsaldir diye canileri yuceltmiyorum Yorumla Bakabos +1 yıl Aferin sana Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Normal ne seviyorum ne de sevmiyorum ne anne tarafıyla ne de baba tarafıyla samimiyim ikisine de oldukça mesafeliyim 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. 8 tane teyzem var hangisini seveyim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevmiyorum çünkü anneme değer vermiyor bize de öyle neden seveyim 0 0 Yorumla
DijitalŞizofren Takip Et Master Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok severim kendisini ve kızını 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. Teyze ana yarısı gibidir, severiz tabi. 0 0 Yorumla
aslı_ülkü Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 65% +1 yıl çok severim teyzemden çok ablam gibi bana 0 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Evet severim ama uzun zamandır görüşmüyoruz 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hiçbir akrabami sevmiyorum 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl 2 tane teyzem var. İkisini de çok severim. 0 0 Yorumla
TuruncuJaponBalığı Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Seviyorum bir tanecik teyzem var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Teyzemle beraberim 😊 1 1 Yorumla BilgeCeyl4n +1 yıl Bunu ben de istiyorum da biraz sohbet edebilir miyiz bu konuda Yorumla
Tartelette Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Candır can teyzoşum 1 3 Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl Evli misin sende Yorumla Tartelette +1 yıl @Benzersiz_zevkler 6. Kocayı arıyorum Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl Yaw hehe Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Biraz 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Seviyorum 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 520 cevap paylaştı. Teyzem yok 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. evet severim 0 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Seviyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Hayır sevmem..
Teyzelerimi severim ben ama nötr davranırım onlara çünkü siyasi görüşümü merak ediyorlar hep ama ben korkmadan söylüyorum.
Bilmiyorum dedim, seviyor muyum acaba onu, sevmiyor da değilim lakin bir teyze olarak görmüyorum, hep mutlu olmasını da isterim.
Evet çok ama halalarımı da çok özlüyorum zaten en sevdiğim halam vefat etti:/ 🥹☹️
Merhabalar
Ben teyzelerimi sevmiyorum açıkçası 😅😅
Butun akrabalarimdan nefret ediyorum tek bir kisiyle bile iletisimim yok ve o kadar mutluyum ki
Hyr
Bir tane teyzem var hiç hayır görmedim ondan
teyzelerimi seviyorum ama sadece bir tanesini sevmiyorum pek
Bi teyzemi seviyorum zaten yaşıt sayılırız kısmen abla kardeş gibi büyüdük
teyzem yok olsa da buyuk ihtimalle sevmezdim cunku annemi de sevmiyorum
Pis kadin
@Bakabos cahilsin
Kuduruksun
@Bakabos hala cahilsin
Hala kuduruksun
@Bakabos Olabilir en azindan annelik kutsaldir diye canileri yuceltmiyorum
Aferin sana
Normal ne seviyorum ne de sevmiyorum ne anne tarafıyla ne de baba tarafıyla samimiyim ikisine de oldukça mesafeliyim
8 tane teyzem var hangisini seveyim
Kara gönüllü bi dene teyzem garip severim tabi teyzemi
benim teyzelerimin üçüde leş insanlar sevmiyorum hicbirini
Sevmiyorum çünkü anneme değer vermiyor bize de öyle neden seveyim
Çok severim kendisini ve kızını
Severim hepsini 🧚🏼♀️
Teyzoşlarıma ölürüm ölürüm
Teyze ana yarısı gibidir, severiz tabi.
çok severim teyzemden çok ablam gibi bana
Evet severim ama uzun zamandır görüşmüyoruz
1 evet 1 hayır 1 orta.
Sınırsız sayıda tezyem var hangisi?
Teyze anne yarısı dinleyen
Hiçbir akrabami sevmiyorum
Ne yalan söyleyeyim sevmiyorum..
Emeksiz sevgi olmaz.
2 tane teyzem var. İkisini de çok severim.
Hiçbiriyle pek samimi değilim
Çok seksi bi kadın severim
Seviyorum bir tanecik teyzem var
Teyzemle beraberim 😊
Bunu ben de istiyorum da biraz sohbet edebilir miyiz bu konuda
Senin Erkek yeğenin mi var
Hiçbir akrabamı sevmem 🤢
ölürüm ölürüüm
Candır can teyzoşum
Evli misin sende
@Benzersiz_zevkler 6. Kocayı arıyorum
Yaw hehe