Size bi 2 yil önce bi komik bi anımı anlatayım 😂😂😂?

Bir gün gece ben ve kardeşim bir de iki kuzenimiz vardı gece yarısı gibi bir şeydi sonra biz babaanneme dedik ki çatıya çıkıp oturacağız Babaannem de sendeki balkona çıkıp oturacağız

Evet gidin oturun dedi Sonra gidip kapının önündeki ayakkabıları alıp giydik Sonra babaannem dedi ki galiba ayakkabılarla oturacaklar terlik vardı dışarıda ama biz giymedik Sonra işte çekirdek falan aldık çöp poşeti falan aldık 5 kattaydı ev😂😂

sonra biz komşuların evinin üstünden yürüyüp evin üstüne çıkıp sonra çatıya çıkıp oturuyoruz ben dedim ki onlara ben böyle kirli oturamam gidip bez getirip serelim dedim

onlar da tamam dedi Ben de gittim Babaanneme söyledim Babaanne ben oturamam bize bez verir misin dedi niye yere oturacaksınız ki koltuk var gidin oturun koltuğa Sonra dedim ki babaanne Sen biliyor musun Biz nerede oturacağız diye sordum

babaannem dedi Nerede oturacaksın dedim ki koltukları nasıl yukarıya alalım yani onlarla taşıyamayız ki zaten 😂😂😂

Babaannem de dedi ki Nerede oturuyorsunuz ki siz Ben de dedim ki babanne çatıda oturuyoruz babaannem bir çığlık attı aşağıya inin diye 😂🤣🤣🤣

Size bi 2 yil önce bi komik bi anımı anlatayım 😂😂😂?