SOSYOPAT MİYİM?

psikoloğum ve bazı arkadaşlarım da bunu düşünüyor oncelikle kendimle ilgili olayların hepsinde duygu hissediyorum fakat başkalarına karşı empati duygum çok çok az suana kadar aşırı önemsediğim tek bir insan oldu hoşlandığım kişi ona da yillardir takintiliyim evini bulup gizlice girdim bütün ailesiyle fake bir hesaptan konustum adını bacağıma kazidim vesaire. Bu kişiye gerçekten önem veriyorum. Fakat örneğin dün 15 senelik arkadaşım bütün diğer arkadaslarima onlar hakkında dediklerimi anlatarak hayatımı mahvetmeye calisti ve iliskimizi bitirdi benim ise arkadaslarimi kaybettim vesaire gibi hiçbir dusuncem ya da üzüntüm olmadı sadece inanılmaz bir şekilde hoşlandığım o kişiye yaptıklarımı anlatacak diye korktum. İnsanlarla arkadaş olma nedenim kendimi anlatabilmek kimsenin hiçbir derdini dinlemem bunları anonim oldugumdan bu kadar rahat yazabiliyorum yoksa gerçek hayatta beni görseniz o kadar iyi biri sanarsiniz ki çok iyi rol yapmayı da beceririm. Suana kadarki tüm arkadaslarim hakkında konustum. Babamla yıllarca konusmadim umrumda olmadi. Kendimi 5 yıl boyunca her gun kestim ki artik acı hissim de çok degisti. Fakat ben bunları tamamen kisiligime bağlıyordum, asla bunlarla övünmüyorum sadece bu gerçekten psikolojik bir rahatsızlık olabilir mi ne yapmam lazim?

SOSYOPAT MİYİM?