Güncellemeler
+1 yıl
Ayrica benle isi ne abisiyle gorusuyor ediyor ben karismiyorum bile beni kirdigi halde hala gelmis naptim diyor
Kadinin tripleri hareketleri yuzunden esimle aram acildi ben anlasmak istedikce alttan aldikca bana laf soktu esimin yanimda doldurmaya ustume salmaya calisti yaptida esimle birbirimize girdik hic unutamayacagim seyler yasatildi simdi kadin gelmis ben naptim diyor ben uzaklastigim icin bana kiriliyor manyakmi delimi ne bekliyorduki.@
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hangi şehirdesin
Manisa
Uzakmışız ya İstanbul bende gerçi akrabalaımım birçoğu orada da çok gelip gitmiyorum
Kim bilir ne yaptında sana laf soktu
Malmisinn?
Durduk yere sana sataşıcak değil ya !!
Lan oyle oylee kadinn benle ugrasiyor ben alttan aliyorum esimin yaninda neler soyluyor yaa kusura bakma mal ddim kizdim
Sen kusura bakma da eşin hiç bişey demiyormu o kıza o nasıl bir adam seni eziyor yani
Demiyor kardesiya laf etmiyor yani farkinda ama suc yine bende oluyor kadini alttan aldikca iyice boka sardi esimle beni kavga ettirdi yaa
O kıza hiç bişey deme uzak dur ondan mesafeni koy kaynanan nerde peki
Zaten koydum ama simdi ona bozuluyor naptin gibisine nerdyse bosaniyordum o diyor naptimm kaynanamda ortada biryerde
Yok hiç konuşma o kızla ne yaparsa yapsın görme onu dinleme bile
Simdi sey moduna gecmiss madur sanki hic bisey yapmadi ben neden ozaman esimle bosanma asamasina geldim canım nedir onun yuzunden kac aydir huzursuzum esimi zor affettim gelmis diyo nptim ki
Ayyyyyy sakın onla muhattap bile olma sakın
Valla canim ben uzaklastim esim konussun kardesi naparsa yapar ben uzak duruyorum ama hosuna gitmiyor tbi
boş ver gitsin gitmesin sen kendine eşine dikkat et
Ben zaten esimi onemsiyorum onu sildim buda zoruna gitti tabi esimle gorussun etsin bananee beni ilgilendirmez
❤️❤️
Sagoll canimm kusuraa bakma tekrar hakkini helal ett ❤️
Asıl sen hakkını helal et kuzuuu ❤️
Helal olsunn kuzuuu optum seni ❤️❤️👋
😘❤️❤️❤️
Görümcen bekar mı?
Eşine ilgisi olmasın
olur mu oyle sey
Olur da olur hayat bu her şey olabilir görümcen kaç yıllık evli ve de sen
Gorumcem 10 senelik ben daha 1 yil dolucak geldi ortaligi karistirdi simdi naptim diyor
Anladım yaşlar kaç kocan genç mi yaş olarak bilerek mi gelip eşin yanında taptı
Evet esimin yaninda ozellikle kizcagi seyleri veya beni fitiliycek seyleri yapiyor ki esimle aramda kavga olsun kocamla arasinda 8 yas var
Kocan yanında 8 yaş küçük demek istedin kocan hiç bir şey deniyor o üstüne yürüdükçe seni kızdırdıkça
Evet demiyor ya da demek istemiyor hatta onun yuzunden tartistik kopma noktasina geldik sonra esim ozur diledi hatasini anladi ama kadin sanki hic bisey yapmadida bu olaylar hic yasanmamis gibi takiliyor
Nasıl demiyor Eşine hiç yan gözle bakıyor o hiç beklenmedik hareket bekledin hiç
Kaç çocuğu var onun
O gorumceni var ya ☺️
Ben alttan aldikca iyice arsizlasti ya onun yuzunden esimle agir kavga ettik gelmis bana dariliyor manyakmi
Takma kafana bu konuyu burdan konuşmayalım istersen gel bekliyom yaz
Sustun
Yaa albendende okadar