Saglik sorunları sebebiyle her seyi bir anda yapamiyorum. Simdi anne evindeyim. Benim yetemedigim yere o yetiyor. Iste bir odayı temizlediysem bir anda gucum tukeniyor rahatsizlik sebepli ve devam edemiyorum. Geri kalanini annem yapıyor. Agir kaldiramiyorum yasak.
Annem yoksa tek yapiyorsam bu seyleri bir gun supuruyorum. Diger gun esyalarin tozunu gucum yettigince aliyorum, diger gun pas pas yapiyorum falan.
Annem evde degilse ve yemek gerekiyorsa basit seyler yapiyorum hemencecik. Yoksa devamini getiremem yani. Hani 3 cesit yemek cikaramam bir anda. Bir cesit yaparsam ancak yaparim. Sonra hemen dinlenme, oturma, uzanma ihtiyacim oluyor.
Simdi bu durumlar pek goze batmiyor ama evlilikte ev isleri, yemek, cocuklar kadina kaliyor bu ulkede. Hepsini bir gercekten yapamam. Cocuga baksam diger isler kalir. Temizlik yapsam digerleri kalir. Hani diger kadinlar gibi yapamiyorum durum geregi. Her yerde var olamiyorum.
Çalışıyordum, zevkliydi de, parami kazanmak cok guzeldi ama devamini getiremedim. Okulumu da ayni sebepten uzatma durumum oldu. Nerdeyse kaydim silinecekti. Zar zor tamamladim. Allah can sagligi versin diye bosuna dememisler.
Bu yuzden evlilikten korkuyorum ve kaciyorum. Annem babam bana kiyamiyor ama elin oglu annem babam gibi olmaz gibi geliyor. Yeri gelir kadinligimi sorgularsa, görevini yapmiyorsun vs derse. Yani ben o evde surekli ve istikrarli sekilde yemek, temizlik vs yapamam. Elimden geldigini yaparim ama elimden gelen de bu yani. Bu sorun olur mu bilmiyorum.
Yani turk erkekleri yemek, temizlik, cocuk bakimini falan mukemmel istiyor gibi goruyorum ve hatta cogunun evlenme sebebi de bu oluyor işin gercegi. Ama ben bunlari surekli, kesintisiz karsilayabilecek biri degilim.
Yeri gelir haftada 2-3 gun yemek olmaz belki evde. Ya da yemek yapayim derken ev temizligi kalabilir. Ya da cocuklara bakayim derken yemek, temizlik kalabilir. Boyle olsun bende istemezdim ama elimden gelen kadarıyla hallediyorum boyle seyleri. Bu yuzden de evlenmekten de cekiniyorum. Ne olacak bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer