Güncellemeler
+1 yıl
Ya arkadaşlar saygı sevgi güven sadakat bunlar lütuf değil ki olması gereken zaten ben farklı cevaplar bekliyorum hobiler, meslek, kariyer, kişisel gelişim, davranış ve düşünce tarzı gibii
Eş seçiminde nelere dikkat ederler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
ben aşk ve sevgi beklerim sadece bir de güven
Evini, çoçuğunu emanet edebileceği akıl kapasitesine sahip olan, güven veren biri olmasına dikkat etmeleri en temeli ve mantıklısı olacaktır.
Tabi bu konuda cevaplar erkeğin "seviyesine" göre olacaktır.
Su tasarrufu
Peki, siz makineyle evlenin
Temiz bi geçmiş,
Güven anlayış bağlılık ve sevgi.
Peki sizin geçmişiniz temiz mi
Peki sen evleneceğim kız mısın?
Ne münasebet
Aynı şekilde senin sorunda benim için ne münasebet, saygısız.
Saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum☺️
Ne düşündüğünle ilgilenmiyorum.
Peki, siz bilirsiniz yine de fikrimi söylemek istiyorum geçmişin hiçbir önemi yok çünkü geçmiş. Tabiki geleceğimize yön vermediği sürece😌 Sorumu yanıtladığınız için teşekkürler.🤗
Rica ederim.
bunu tek bir kategoride cevaplamak yanlış olur. bu derin bir konu
Derin bir cevap da verebilirsiniz😌
bana göre hayat müşterektir. ev işlerinde ya da kendi alanında yapılması gerekenleri bir başkasından asla istemem. yemek vs çocuktan ötürü müsaitliğe göre yapılır ilaveten hafta içi tek tarafa yıkıldıysa hafta sonu mükemmel bir ziyafetle telafi edilir. akabinde her şeyi konuşabilen bir eş istenir. olması gerekende odur. saygıyı yitirmemek içinde her şey konuşulabilmelidir. söylemler mantıklı ve düzgün ifade edilmelidir. tartışmalar olabilir ama orada öfkeli bir hareket olmamalıdır iki taraf içinde. temiz ve titiz olması istenir erkekte de kadın da da tüy vs çok hoş değil. duş alınmalıdır. ev çift taraflı olarak düzenli tutulmalıdır. gelelim yatak odasına. evin her alanı yatak odasıdır. kadın bunun bilincinde olmalı ve ataklara karşı hazır olmalıdır. zaten Türkiye de evliliklerin çoğu kadından istenilmeye utanılan bazı durumlar yüzünden biter. ya belki söylese kadın zaten keyif alacak. bknz rimming, pegging. oral anal vb gibi gibi karşılıklı çözülmeyecek şey yoktur ayrıca konuşmak bile ayrı bir öz saygı katar heyecanlandırır. yani balım dışarıda asalet yatakta cesaret
katılıyorum fakat öfkeli bir hareket illaki olur olmamalı diyemeyiz fakat kesinlikle karşılıklı özür dilenip gönül alınmalıdır 😌
tatlı dilli güleryüz istekli ve libidosu yüksek olsun ister
Bence tüysüz olması güzel olması ve dişil dişil olması hoşlarına gider
Çift taraflı düşünebilme yeteneği en önemlisidir.
Çift taraflı düşünebilme yeteneğinden kastınız empatı mi
Evet sayılır. Erkek kadın ayırt etmeden insanlar her zaman kendi çıkarlarını ve güvenliğini ön planda tutarlar maalesef. Kantarın topuzu bir tarafa fazla kaçtığında işin içinden çıkılmıyo. Bunu hepimiz yapıyoruz bazen.
Bencil olmasın mı diyorsunuz
Yes of course
Burada hep söylicem sanırım bunu edep, adap
Ne konuda
İlişki de en önemli başlangıcın edebe adaba dayandığını düşünüyorum da
Bir insanın edepli ve adap bildiği nereden anlaşılır
Konuştuğu cümleden, kelime seçimlerine, düşünce yapısına, ettiği muhabbet içeriğine kadar detaylandırabilirsin.
Elbette herkes edepli biriyle hayatını birleştirmek ister. Peki sizin diğer kriterleriniz ne
İlk intiba olarak sigara, içki içerse, küfürlü konuşursa hiç bakmıyorum bile
Hmm. Sizin için edepli adaplı kötü alışkanlığı olmayan hanım hanımcık biri uygun bir eş adayı mıdır? Başka hiçbir beklentiniz yok mu
Hanım hanımcık tarzda oluşuna bir şey diyemem değişkenlik gösterir. Benimde onun görüşlerine saygı göstermem gerekir. Beklentiden daha çok konuşularak anlaşılacak noktalar bulmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum. İlk intibadan sonra aynı noktalara temas edebileceğimizi birbirimiz için istenilen şeyler için emek verebileceğimizi düşünürüm.
İlk intibada fiziksel özellikler dikkatimizi çekmez mi
Millet bakın benim çok güzel bir kız arkadaşım var diye çağrışım yapma derdim yok, kişinin kendini sevme haline odağım. Bu zaten güzel bir hal aldırıyor insana ve kendimde şey olsun isterim benim tercihlerime dokunsun ki daha güzelleşeyim gözünde makul görüş paylaşımları samimiyete temel olabiliyor.
Keşke açıklamaya güncellemeyi yazsaydın 😂😂
Nasıl
Anladım. Keşke😔
Neyse ona göre fikrimi yazayım o zaman
Yürümeyi gezmeyi seven yenilikçi fikre açık sürekli soran değil üretici fikir işlevini benimsemiş istediğinde ilişkiyi tutacak yönetecek kabiliyete sahip olması güzel olur. Yaşadığı evi geçindirmek şeklini düşünerek istediği gibi veya kendini mutlu hissettiği gibi meslek üzerine yoğunlaşabilir. Destek veririm yani zıtlaşmaya yönelik olmayan her türlü yenilikçi düşünceye saygım olduğunu bilen tarz güzel olurdu
İlişkiyi yönetmek ne demek ki
Eşinin yorgun düştüğünü hissettiğin zamanlar olur ne yaşadığını bilmez diye gözlemlediğin zamanlar düşüncelerini hayata geçirdiğin eşinin elinden tutarak kaldırdığım bu yönde bütün işlevleri eşine aldığın zamanlar
Hmm anladım sanırım
Örneğin aileni dışarda yemeğe çıkarmak istiyorsundur hadi kalk dışarı çıkıyoruz seni çok güzel bir yere götüreceğim diyen bir eş 😍
Erkekler bunu ister mii
Ben isterim
Yazdım bunu😃 teşekkürler
Ahaha ne demek 🙂
Sevgi
Saygı
Sadakat
Seks.
Bu kadar mıııı?
Evet
Birbirimizi kırmayalım
Üzmeyelim
Gerçekçi bakmak gerekirse herkes birbirini kırabilir, üzebilir önemli olan gönül alabilmek ve bunu çok sık yapmamaya çalışmak ve en önemlisi birisi ateşken diğeri su olabilmeli✨😌
Betüş peri tadında:))
Nasıl yani
Sihirli annem betüş peri karakterine bak demek istediğimi anlarsın:))
Sevgi, saygı, sadakat
Güven vermesini isterim
Detaylıca söylemem gerekirse hayata karşı istekli, davranışlarının doğal olması, tatlı davranması
El değmemiş Adriana Lima isterler
her şey dikkat ederim.
Her şeyden kastınız?
Bakalım ne istiyorlarmış hshsd
Bol miktarda seks
Başka başka
Başkaaaa dahada çok seks 😃😃
O zaman size kadın olsa yeter
😃😃😃 yok bee okadarda değil
Ne o zaman
Ben doyumsuz olduğum için öyle isterim yani
Nefes alsın yeter 🤣🤣🤣
Knk yetmiyor denendi
Şaka yapiyom zaten knk
Güldük eğlendik teşekkürler
Ciddi yanıtınız nedir
Evlilik düşünmediğim için bilemiyorum
Evlilik düşünen bi s@lak bulursan ona sorarsın bunu
Sadece evlilik düşünmüyorum gerekli bulmuyorum da diyebilirdiniz
Özür dilerim. Eskiden evlilik istiyordum. Ama artık sevgililerden ve evlilerden aşırı derece n3fret ettiğim için ve tiksindiğim için öfkeme hakim olamamış olabilirim
Sizi çok iyi anlıyorum🙏
Umarım beni bu şekilde nefret ettirecek insanlar girmez hayatıma
Sadakat..
Sadece sadakat yeterli mi?
Bir insanın uzun vadede sadık olabileğini bilemeyiz. Elbette herkes ister sadakat ama bunu eş seçiminde kriter olarak alamayız
Eş seciminde kriter olarak değil eşinden ne ister diyince cevap bu oldu.. Fazla bir beklentim yok açıkçası gülümsemeyi sevsin.. evine sadık olsun.. yüzü fiziği değil huyu güzel olsun..
İyiymiş. Ama genelde insanoğlu doyumsuzdur. Çok fazla şey ister
Fazla beklenti fazla hayal kırıklığı yaratabiliyor bazen.. Anları güzel yaşayıp anıları biriktirebiliyorsa insan fazlasına gerek yok diye düşünüyorum..
Senin beklentin nedir?
Anlayış saygı sevgi sadakat değerli hissettirmesi ve her şeyi beraber yapalımmm her şeyiii... Sürekli kendimizi geliştirmeye çalışalım birlikte yapalım tabiki farklı alanlarda olabilir habersiz hiçbir şey yapmayalım aramızda sır olmasın hiçbir şeyi geçiştirmeyelim hanımcı olsun bebek gibi hissttirsin
☺️☺️ umarım istediğin olur..
Umarımm🤗
Haklısın insan oğlu çok şey istiyormuş ☺️
Kim meselaa
Seks
O illaki olacak zaten🤦♀️
Olmayan var
Nasıl yaniii
Seks hayatı yaşanmayan var
Tuhaf geldi
Neden
Yemek