Kendimi bildim bileli ailem tarafından öteleniyorum. Hiçbir zaman beni onaylayıp beğenmediler. Hiçbir zaman benden memnun kalmadılar. Düşünce ve davranışlarıma önyargılı yaklaşıp hep en kötüsünü benden bekliyorlar. Neden bana karşı bu kadar yargılayıcılar? Mükemmeliyetçi oldukları için mi sizce? Artık hayatta bir anlam, bir amaç bulamıyorum. Depresyondan çıkamıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sal bacım. Ben 30u geçtim onlar yüzünden kafayı kırmaktan son anda döndüm. Bir an evvel evlenmeye bak. Ailesi eleştirel olan insanın başka çaresi yok. Kendini de onlar için falan sakın feda edeyim deme. Pişman olursun.
depresyondayım diyorum hastayken nasıl evlenebilirim
Şimdi demedim zaten. Kendine iyi geldikten sonra
kendime gelebilsem zaten döngü şeklinde çıkamayıp iyice saplandığım şey bu
Yapmak zor ama yok saymaya bak. kendine odaklan. Ciddiye alma bir bakıma. Sen onları ciddiye aldığın için kendini kabul ettirmeye çalışıyorsun ve bunun sonu yok. Kabul beklentisiz olur. Bana insandan başka her şey benziyorsun diyorlar sırf şişman olduğum için dur yere 😀 kalbim kırıldı aylarca kendime gelemedim. Çocukluğumdan beri vardı da o an daha bi yaraladı beni. Sonra şalter attı. Ben kendimin en iyisiyim. Bana ne ne istediklerinden ne dediklerinden. Öyle düşünmeye bak.
Çoğu öyle inan bana düşünmeye değmez
Takip atsana