Aile & Toplum Gece gece Bir şeyler Dönüyor.. mk? İmdat? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ya oruç tutarken Sahura kalkıp yemek yerken Nefes alıp verme Sesleri Geliyordu ya Şimdide Geliyor ne yapacam Altıma sı*tım bu ne ya Kulaklıkla bile duyuyorum... Korkudan ağlıyorum şuannn Çareee? düzenli olarak geliyor offffff :;((( Gece gece Bir şeyler Dönüyor.. mk? İmdat? Cevapla Kulaklık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Cinler ziyaretine gelmiş, ne var ki bunda. Özlemişler seni. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapacaklar bana? Kastınız ne? Yorumla BloodyGamer +1 yıl Sahiplenmişler seni muhtelemen. Yorumla Soran +1 yıl Dua et dua ne diyon yaw 😤 Yorumla BloodyGamer +1 yıl Geçmiş olsun. Yakında görünürler sana. Yorumla Soran +1 yıl Saol ya valla Yorumla
ZaxraI8 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Felak ve Nas surelerini oku sesli 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Okudum off çok pis korkuyorum ölsem keşke ya Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Wah yazık kafa gitmiş ruh hastası 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Senin ki gibi gitmesin şükür geçti Yorumla Serkan_87 +1 yıl Sana 3 harfli kaçmış olabilir orta harfi i Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet aynada poz vermeyi de unutmuyoruz 1 8 Yorumla Soran +1 yıl İnanma lan off sana bi dinlettiririm anlarsın gerçek mi Belli hiç yaşamamışsın Yorumla İnflames2626 +1 yıl Benim yaşadıklarımı gördüklerimi sen görseydin altına s... dın Yorumla Soran +1 yıl tamam anladım teşekkürler Geçti şükür rahatım Yorumla İnflames2626 +1 yıl 🤔 Yorumla Soran +1 yıl ? Anlamadığınız nedir? Yorumla İnflames2626 +1 yıl Hadi git uyu Yorumla Soran +1 yıl 1-2 dk sürdü şükür rahatım Yorumla İnflames2626 +1 yıl İyi uyu hadi Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yan komşular skişiyor olamaz mı 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Olamaz AQ bildiğin Düzenli çekip veriyor Yorumla BalalarBabası +1 yıl Yine yan komşunun sesidir, başka ne olacak Yorumla Soran +1 yıl Yanda komşu be ben mi bilecem sen mi Yorumla Soran +1 yıl Yok komşu yanda Yorumla BalalarBabası +1 yıl Sen illa cinli bir şey mi duymak istiyosun. Üstelik yalnızsın Yorumla Soran +1 yıl Ailem yattı üff Yorumla BalalarBabası +1 yıl Odanda yalnızsın ya onu diyorum. Hâlâ var mı var ses? Şu an Yorumla Soran +1 yıl şu an yok gibi yine gelir diye sıçıyorum Yorumla BalalarBabası +1 yıl Burada takıl biraz, zaten uykun gelir direkt uyursun Yorumla Soran +1 yıl Saol abicim Yorumla BalalarBabası +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Soran +1 yıl Saol Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl eyvah eyvah 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Ciddiyim dalga geçmez misiniz Yorumla KnightsSword +1 yıl geçmez miyim Yorumla KnightsSword +1 yıl Kafana takma bende de çok benzer şeyler oluyorduparanoyalaşıyorsun bir yerden sonra kendi kendine duyuyorsun Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bi dünyadayım ben mk çıldırırım şurda hemen Yorumla KnightsSword +1 yıl Evde kimse yok mu yav kaç yanına Yorumla Soran +1 yıl Babamı kaldırınca susuyor mk ben ne yapayım bu arada tek ben duymuyorum Kardeşim de duyuyor Yorumla KnightsSword +1 yıl allah sabır versin kötü ya biliyorum Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bir yaratık bu ya üfd başladı yine şu an dinletsem korkudan sıçarsınız çok kötüyümm 😩😫 Yorumla KnightsSword +1 yıl patlat bir müzük Yorumla Soran +1 yıl İddialı olayım yani MK gece falan çullanmaz üzerime inş. Bi kere kalçama bastırdığını hissettim. Çok kötü çoook Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Besmele çek 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ramazan başladı mı? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Başlamadı biliyorum heralde aynı ses tekrar geliyor acayip korkuyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl içinde üç kez “Atam sen kalk ben yatam” de geçer o sesler Yorumla Soran +1 yıl tamam Saol abacımmmm Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. Korkma dua et 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Cinler ziyaretine gelmiş, ne var ki bunda. Özlemişler seni.
Ne yapacaklar bana? Kastınız ne?
Sahiplenmişler seni muhtelemen.
Dua et dua ne diyon yaw 😤
Geçmiş olsun. Yakında görünürler sana.
Saol ya valla
Felak ve Nas surelerini oku sesli
Okudum off çok pis korkuyorum ölsem keşke ya
Wah yazık kafa gitmiş ruh hastası
Senin ki gibi gitmesin şükür geçti
Sana 3 harfli kaçmış olabilir orta harfi i
Evet aynada poz vermeyi de unutmuyoruz
İnanma lan off sana bi dinlettiririm anlarsın gerçek mi Belli hiç yaşamamışsın
Benim yaşadıklarımı gördüklerimi sen görseydin altına s... dın
tamam anladım teşekkürler Geçti şükür rahatım
🤔
? Anlamadığınız nedir?
Hadi git uyu
1-2 dk sürdü şükür rahatım
İyi uyu hadi
Yan komşular skişiyor olamaz mı
Olamaz AQ bildiğin Düzenli çekip veriyor
Yine yan komşunun sesidir, başka ne olacak
Yanda komşu be ben mi bilecem sen mi
Yok komşu yanda
Sen illa cinli bir şey mi duymak istiyosun. Üstelik yalnızsın
Ailem yattı üff
Odanda yalnızsın ya onu diyorum. Hâlâ var mı var ses? Şu an
şu an yok gibi yine gelir diye sıçıyorum
Burada takıl biraz, zaten uykun gelir direkt uyursun
Saol abicim
Geçmiş olsun
Saol
Nas filan oku aga
eyvah eyvah
Ciddiyim dalga geçmez misiniz
geçmez miyim
Kafana takma bende de çok benzer şeyler oluyordu
paranoyalaşıyorsun bir yerden sonra kendi kendine duyuyorsun
Nasıl bi dünyadayım ben mk çıldırırım şurda hemen
Evde kimse yok mu yav kaç yanına
Babamı kaldırınca susuyor mk ben ne yapayım bu arada tek ben duymuyorum Kardeşim de duyuyor
allah sabır versin kötü ya biliyorum
Nasıl bir yaratık bu ya üfd başladı yine şu an dinletsem korkudan sıçarsınız çok kötüyümm 😩😫
patlat bir müzük
İddialı olayım yani MK gece falan çullanmaz üzerime inş. Bi kere kalçama bastırdığını hissettim. Çok kötü çoook
Besmele çek
Uyu hemen
Ramazan başladı mı?
Başlamadı biliyorum heralde aynı ses tekrar geliyor acayip korkuyorum
içinde üç kez “Atam sen kalk ben yatam” de geçer o sesler
tamam Saol abacımmmm
Korkma dua et