Çocuk için sevmediğiniz biriyle yaşar mıydınız?

merhaba biraz uzun yazıcam vaktiniz varsa okuyup bana fikir verirseniz çok sevinirim herşeyi dalgaya alanlar var ama benim için çok ciddi bi konu lütfen dalga geçmeyin ben 13 yıllık evliyim 1 tane 9 yaşında oğlum var 20 yaşında daha kendimi bile bilemeden aşık olduğumu sanıp evlendim evliliğe çok sans verdim ama eşimi asla sevemiyorum bana dokunmasını konuşmasını yüzüme bakmasını dahi istemiyorum sırf oğlum baba sevgisinden mahrum kalmasın diye sürdürüyorum çünkü benm annemle babam ayrı ve babasız büyüdüm oda öyle olmasın istiyorum ama hayata bakıyorum akıp gidiyo ve ben okdr mutsuzumki eşim bakıldığında iyi biri evine bakar aldatması vs yok bu insanlar için evliliği sürdürmeyi gerektircek özellikler ama ben sevmediğim için aynı yatağa bile girmek istemiyorum onun uyumasını bekliyorum yatağa gitmek için onunla yatak ilişkisi yaşamak bile bana zulüm gibi geliyo adeta tecavüz gibi öpmeden sarılmadan sadece o istediğinde olan bi birliktelik ötesi yok benim için ve bu şekilde ne kdr devam edebilirim bilmiyorum artık kendimide sevemez hale geldim hayattan hiçbi zevk almıyorum tamam iyi hoş arkadaşlarımla dışarı cıkmama bişe demeyen biri ama piskolojık siddeti var mesela ansızın en ufak hataya parlar hakaret eder veya bişeyi yanlış yaptığımda bas bas bağırır kızar iki dk sonra bişe olmamış gibi davranır ama bende çoğu şeyi kırmış olur böyle böyle hareketleriyle beni kendinden soğuttu şimdide sevemiyorum sorum şu sizce bunlar evlilik bitirmek için mantıksız sebeplermi toplumumuzu biliyosunuz dövmüyosa aldatmıyosa yuva yıkılmaz düşüncesindeler ama bana artık işkence gibi gelmeye başladı oğlumu bile düşünemicek raddeye geldim yorumlarınızı bekliyorum

Güncellemeler
+1 yıl
En önemliside eşimde gizli psikopatlık var boşanmak istediğimi söyleyemiyorum bana zarar vermesınden korkuyorum ailemle birlikte acıklamayı dusunuyorum nası yapcagımı bılemıyorum
Çocuk için sevmediğiniz biriyle yaşar mıydınız?