KIRINTI meselesi kimdir?

Upuzun zaman oldu yazmayalı , içimdeki beni dile getirmeyeli. Yeni üye görünebilirim fakat bir çoğunuz daha portakalda vitaminken yazıyordum buralara :) hafızamı ufak bi yokladım da tam 10 yıl olmuş. 10 yıl yazarken bile ufak bi anksiyetem tuttu yaş aldım , en deli çağlarımı geride bıraktım hayallerimi gerçekleştirdim ama yine de ben KS özlemişim 🥹Burayı bana hatırlatan onca kalabalığın içindeki yalnızlığım oldu. Hayat telaşımda koştururken bi haber gördüm ; Hayvanlara yem olarak verilen tavuk KIRINTIsını insanlar artık kendisi yemek için alıyor kilosu 7 tl oldu minvalinde … İçime öküz oturdu desem az kalır , çocukluğum geldi aklıma ayda bir tavuk kırıntısı ile yaptığımız şölene nasıl sevinir o tavuğun kemiğini , hatta kemiğin iliğine kadar nasıl somururduk. Meğerse o hayvanlar içinmiş ve bizim için ise sadece ayda 1 defa yapabildiğimiz şölen … Daha acısı bunu tam 30 yaşımda idrak ettim. Ve çok daha acısı bu hissettiğim derin üzüntüyü paylaşacağım onca kalabalıkta kimsenin olmayışı. Daha doğrusu o hissi asla anlayamacak olmaları. Bir haber bir kırıntı tekrar savurdu beni buraya :) çünkü 20 yaşımda en iyi arkadaşım sendin KS. Son olarak merak eden olursa çocukluğumun tam zıttı bi hayatım var kimbilir belki bir sonraki postum o olur :)
Güncellemeler
+1 yıl
Cinsiyeti yanlış seçmişim :) umarım düzeltme butonu vardır
KIRINTI meselesi kimdir?