Bende de o level da tutukluk oluyor. Numara dedin mi bizim kızlara bi haller olduğu için artık telefon ve numara muhabbetini ortadan kaldırdım.
Tamamiyle numaramı istesin ve ben seekleyip vermeyeyim üzerine kurulu yaşam algıları bizim kehzbanların. Verenler de ya açmaz, ya da sen aramazsın o aramaz unutulur gider.
Ben balkona odun yığınağı yaptım, yanına da 3-5 güvercin aldım. Dumanla haberleşecem. Olmadı güvercin uçurıcaz artık.
13 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız ama Instagram vesaire de kullanılıyor sanki ismimi sordu ama soyadı olmadan bulamaz diye düşünüyorum
- +1 yıl
Valla ben buranın dışında sosyal zımbırtı kullanmam. Telefonuda yanımda taşımadığım için, denk gelirde biriyle tanışırsam, bir sonra ki buluşmayı o gün biyerde sözlenerek sağlayabiliriz.
Tamam eski usul ama en azından reel. Telefona girildi mi, mesaj mesaj, mesajlardan buluşmaya gerek kalmıyor mk.
Eleman istemeden sen versen yollu sanılırdın ki, klasik Türk toplumu zihniyeti. Durum terso biraz. Denk gelirse bidaha şansınız denersin. - +1 yıl
Ben adım atmam yeterince cilveliyim zaten accik cesur olacak karşı taraf sizinki de farklıymış ama telefon olmadan biraz zor bu devirde hayirlisi
En İyi Cevaplar
+1 yılRed edilme iç güdüsü
Neylersiniz
Toplum olarak bu hale geldik
Ben açık net şeffaf bir insanim denk gelsem neler neler söylerdim
Kaldı ki muhteşem ötesi güzel bir hanımefendi görüyorum profile bakinca14 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim çok naziksiniz
- +1 yıl
Büyüleyici baş döndürücü etkileyici bir güzelliğin seksepaliten var Maşallah bu konuda mütevazi olamiyacagim kusura rica ederim bakmayın onure ettiniz beni
- +1 yıl
Rica ederim o sizin zarif ve guzelliginiz
- +1 yıl
Zahidehanim
+1 yılBen olsam seninle tanışmak için can atardım yaşın veya evli olman umrumda olmazdı tek istediğim heyecanı istemen olurdu çünkü seninle her şey güzel olurdu
10 Yorumla
+1 yılAdam büyük şansı tepmiş 😅
12 Yorumla- +1 yıl
☺️☺️
- +1 yıl
EİG için teşekkürler ✌
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,7b cevap paylaştı.
u +1 yılUtangaçtır ya da o kız bakmaz diye düşünmüştür
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSıradan sohbet olduğunu düşünmüştür sonuçta çocuğunla ordaydın fazlasına cesaret edememiş olabilir sen adım atsaydın
14 Yorumla- +1 yıl
Ben adım attım yahu daha ne yapayım😋 dediğiniz gibi belkide centilmenlik alışkanlığı var iltifat etme gereği duydu ya da tam algilayamadi durumu
- +1 yıl
Tam algılayamamış olabilir yoksa sana kayıtsız kalamazdı
- +1 yıl
Sağolun çok naziksiniz
- +1 yıl
Gayet iyisiniz naziklik değil gerçekler
+1 yılDışarıda gördüğün birine niye adım atasın böyle bir ülklede ve zihniyette bu kadar gerkinken insanlar böyle bir riski çoğu kimse almaz.
12 Yorumla- +1 yıl
O kadar konuştuk ama😔
- +1 yıl
utandırmışsındır :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorkmuş olabilir haberlerde bu tarz şeylerin kötü sonuçlandığıyla ilgili örnek bişiy görmüştür her şey olabilir , çok beğendiysen sen adım atabilirdin niye atmadın kız? 🤔😚
16 Yorumla- +1 yıl
O zaman zevkli olmuyor 😂
Cevap sahibi+1 yılAaa o niyee? 🤔😚 illa diyosun kaçarım , o kovalasın? 🤔😂😂 öyle kaçar elinden iştee o zaman 😂😂😂😂
- +1 yıl
boş ver canım elimi sallasam ellisi ben çirkin seviyorum bu biraz düzgün bir çocuktu 😅
Cevap sahibi+1 yılİyi işte düzgün bulmuşken çirkin niye? 🤔😚
- +1 yıl
Daha iyi sevişiyorlar bu da benden sana hayat kurtaran tavsiye 😎
Cevap sahibi+1 yılOhaaa o ne alaka kızz? 🤔🤭🤭😂
Abest olur ama insan cesaret edemiyor öyle bir durumda karşısındakinin tepkisi hayırıdr ne alaka diyenler 100 kişide 99 olucaktır pat diye nasıl istesin bir kac zaman görüsme olmalı bir konu olmalı ortada en azından
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnşallah ömür boyu hiçbir erkek bakmaz sana amiiiinİnşallah ömür boyu hiçbir erkek bakmaz sana amiiiinİnşallah ömür boyu hiçbir erkek bakmaz sana amiiiinÇok aşık ol ama asla kavuşama ona amiiiiinÇok aşık ol ama asla kavuşama ona amiiiiinÇok aşık ol ama asla kavuşama ona amiiiiinÇok aşık ol ama asla kavuşama ona amiiiiin
01 Yorumla- +1 yıl
Seni kırmışlar kuzum psikolojin bozulmuş git tedavi ol
Çünkü genelde artık bu gibi durumlar erkeklerin sapık olarak damgalanması ile sonuçlandığı için tanışma olayı sosyal medyaya kayıyor
10 Yorumla
+1 yılAdam evli oldugu için olabilir veya o anki durumu musait olmamış olabilir
Sanırım sıradışı bir insana olmalı don derece anlayışlı ve düşünceli10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvli olma ihtimalinden ve kocandan dayak yemekten korkmuştur
20 Yorumla
+1 yılAcelesi olup da çok soramamış olabilir belki @Zahidehanim16
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü kadinlardan sacma sapan hakarete varan hallerle karsilasiyorlar o yüzden
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Numara istese bu sefer de sapik dersiniz. Ama fırsat vermişsin ona. Belki gene denk gelirsiniz.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılBen olacaktım çoktan adım atmıştım size karşı
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. oldukça da imkan vermişsin ama demekki fazlası içn bir beklentisi yok demekki
10 Yorumla
+1 yılBu tarz kadınlar aşırı antipatik geliyor. Ben gördüğümde sağlam ayakkabı değil kesin diyorum bu tarz insanlar için. Önyargı olduğunu düşünmüyorum :))
11 Yorumla- +1 yıl
Benmi antipatik davranmişin saygı duyarım
- Aile & Toplum konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılBunu olgunlukla karşılayacak tr de yaşıyan kaç kadın var?
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sapık gibi görünmemek istemis olabilir ya da ağırdan alarak bu sekil merak uyandırmak adına
10 Yorumla
+1 yılÇünkü sapık damgası yemekten korkuyorlar. Çünkü burası Türkiye.
10 YorumlaSende bi kaşarlık sezmiş demek ki kaşar sevmiyor, gerçi yorumlara verdiğin yanıtlar ile fotoğrafına bakınca anladımda evet kaśarsın süslüman bi kaśar
20 Yorumla
+1 yılbelkide bir sonraki karsilasmada numaranı isteyecek. d
10 Yorumla
+1 yılprofil fotosundaki gibi bi kadınsan bi daha denk gelmeyelim diye o markete bi daha gitmem 22cm içime kaçtı resmen büzüştü 2cm e düştü kadından soğudum bi anda bütün libidom yerlerde
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğun olduğu için cesaret edememiştir ayrıca cesaret etse ne yapacaktın hemen yataga mi atacaktin?
20 Yorumla
+1 yıl34 bedenli kalem etek stiletto giyimli bebeksi okşamalık yüzlü bir hatun isen eğer... Yapıştırdım koluna 😛
01 Yorumla- +1 yıl
Yavrum
+1 yılBen adım atıyorum çoğu kızı da böyle s*kmişimdir girişken olmak en iyisi 10 kadına yürüyorsam 6 si reddediyor 4 unu şak şak şakkkkk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlisin ya yürüse reddedilmekten korkmuştur ya da nasıl bir tepki vereceğini kestiremedi
110 Yorumla- +1 yıl
Ben elimden geldiğince cilveliydim evli olmam bahane değil diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılo zaman hazırcı bi adam sn adımı d senden beklemiş, peki hamle yapsa ne yapardın
- +1 yıl
Kabul ederdim telefonumu alabilirdi
Cevap sahibi+1 yıldaha önce eşin dışında başak birisi ile birlikte oldun mu peki
- +1 yıl
Cevabini biliyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılben yeni takipçinim bilmiyorum maalesef
- +1 yıl
Evet oluyorum
Cevap sahibi+1 yılhımm sen de cinsellik sever birsin benim gibi
ama eşin ile yaşaman en mantıklısı- +1 yıl
Benim biraz karışık her ahlaki olarak bakmiyorum benim hayatım mutluluğum heyecanım önemli sadakat gibi kavramlar bazen gereksiz geliyor tâbi ben her iki tarafı da yaşayan biriyim kişi kendi yolunu kendi çizmeli zira hayatın sefası da çilesi de kendi önce çekecektir
Cevap sahibi+1 yılanladım, duruma göre diyorsun, pp deki kendi foton mu peki
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli ve çocuklu birinin kocası olduğunu düşünmüştür
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Adım atsın diye baya baya içinden geçirmişsin, keşke sen yol açsaydın
10 YorumlaBen az once ne okudum hadi okudum ne gördüm hepsi tuaf şeyler 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRole play yapmışsın yine, 47 yaş değil miydi senin, bu kez 33 olmuş, bekârdın evlenmişsin 😂
115 Yorumla- +1 yıl
Bekâr derken 🤨
Cevap sahibi+1 yıldul bir kadındı pardon
- +1 yıl
Gerçek bilgilerimi niye vereyim ayrıca bu kadar takılmayın buraya maskeli balo burası üzülmeyin hani
Cevap sahibi+1 yılBurada anonimsin zaten, istihbarata çalışan biri de yok, en azından yalan söyleyip insanları kandırma, zaten yüzünde binlerce maske var
- +1 yıl
Neyse canım muhatap olmuyorum zaten kaparım bugün yarın sen de kına yakarsın bay gizli 🙃
Cevap sahibi+1 yılZaten kapatıp açmaya alışıksın. Ben senin zihin olarak sağlığını ve iç benliğini yavaş yavaş yitirdiğini, insanları kandırdığını, belki de onların paralarını aldığını düşünüyorum. Vicdan muhasebesi anlayacağın, senin idrak edebileceğin bir şey değil, onun için yazıyorum.
- +1 yıl
Bence her şeye maydanoz olma saçma sapan ithamlarla güya laf cambazlığı da ediyorsun seni de hatırladım hâlâ acısı geçmemiş anlaşılan yazık üzüldüm sana kendi hayatına odaklanmani tavsiye ederim canım üzülme bu kadar
Cevap sahibi+1 yılBen gayet hayatıma odaklıyım ve her şey yolunda. İnsanları manipüle etmeyi de çok iyi bildiğini zannediyorsun. Gün gelecek hayatın şaşacak, darmadağın olacak. Allah sana hidayet versin ne diyeyim
- +1 yıl
İki muhabbet edince aşık olan erkekler için hayat dersi veriyorum takılma bu kadar basit şeylere
- +1 yıl
Aminn cümlemize 🤲🏻
Cevap sahibi+1 yılAşık olmak mı 😂 Ne diyeyim ki sana, Allah akıl fikir versin. Umarım sonunda Allahtan büyük bir darbe yemezsin. Amin amin
- +1 yıl
Kadınlarla aran pek iyi değil galiba biraz sosyalleş, yaşın da küçük aklın ermiyor herhalde sen Allah'ı böyle basit işlere karıştırma benim canımı da sıkma saflıkta bir yere kadar üzerine vazife olmayan şeylere kafanı yorma ✋🏻
Cevap sahibi+1 yılİnsanlarla iletişimimin nasıl olduğu üslubumdan anlaşılıyordur. Sen zekâ olarak üst seviyede olduğun için tabi, profesyonelleşmişsin 😄 Allahı karıştırma diyorsun çünkü söylediklerim doğru ve ağırına gittiği için böyle konuşuyor olman normal. Allahın doğru bulmadığı çoğu şeyi yaptığını düşünüyorum. İnsanları kandırınca eline ne geçiyor, boş ver kendi hayatına bak, doğru yolda git, atışma derdinde değilim gerçekten.
- +1 yıl
Sana tavsiyem doğru olduğuna inandığın şeyleri başka insanların üstünde baskı araci olarak kullanma kimin ne yaptığını yarın ne yapacağını kimse bilemez atışma derdinde değilsen saldırgan bir üslupla laf sokmaya çalışmazsin hayırlı geceler
Cevap sahibi+1 yılSaldırgan değilim, sana karşı bir kötülüğüm dokunmadı, küfretmedim, aşağılamadım. Sadece insanları kandırmaman gerektiğini, doğru yolda olmadığını söyledim. Tekrar görünce kayıtsız kalamadım vicdani olarak bunları söylemem gerekiyor gibi söyledim işte. Hayırlı geceler sana da
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılYani böyle bir durumda adım atılırmış 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Evet artık atarsanız iyi olur😋😅
- +1 yıl
Olur denk gelirsen atarım 😂
+1 yılOğlun olduğu için olabilir mi
12 Yorumla- +1 yıl
Hiç aklıma gelmemişti 🙄 ama o küçük daha 6 yaşinda
- +1 yıl
İflah olmazsın
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Muhabbet re medeni durumunu sordu mu?
16 Yorumla- +1 yıl
Hayır sormadı
- +1 yıl
Konuşmadan da edemedi erkekler ilginçler bazen🙂
- +1 yıl
Beyaz şişme montum vardı özel bir elbisem yoktu
Gizli Üye(25-29)+1 yılpp yi görünce libidonuz eksilere düşüyor beyler dikkat edin
18 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha krize girdim
- +1 yıl
Kedi ciğer hesabı olmasın o beyefendi
Cevap sahibi+1 yılkedi olsam ciğer yemeyi bırakırım vejetaryen olurum
- +1 yıl
Fıtrata ters vejetaryan kedi olmaz başka bir hayvandır o🙂
Cevap sahibi+1 yılyandık okuduğunu da anlamıyor :D en iyisi sen nereliysen söyle o şehre gelmeyim ben
- +1 yıl
Soruya cevap vermeyerek huzura edebilirsiniz
Cevap sahibi+1 yıl@lafimiolurr yav hele şundaki özgüvene bak gülme krizine girilmeyecek gibi mi
- +1 yıl
Shahehsjs valla ya
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen o göğüsleri görünce kesin adım atardım😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMa. lmis b3n olsaydim simdiye senle cok manyak bi seksimiz olmustu bile
00 Yorumla
+1 yılBu ne biçim yokluk xkvj
51 Yorumla
+1 yılSendeki de iyi cesaret aslında:) şaşırmıştır
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvli olduğunu fark edince geri durmuştur.
10 Yorumla Vereceğiniz tepkiden korktuğumuz için
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Canım konuşmak istemiyor ondan
10 Yorumla
+1 yılYakında bir yemek yersiniz
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tedirgin olmus markette diye
10 YorumlaTabii ki dibimizde bitin
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 968 cevap paylaştı. Ne kadar zaman geçirdiniz ki
10 YorumlaNiye atsın sevdiği vardır
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılSeni doyuramaz diyedir
10 Yorumla
+1 yıloğlum var diyosun evli misin
17 Yorumla- +1 yıl
Evliyim üç kızım iki oğlum var
- +1 yıl
ama evlisin bosversene bakarsa baksin
- +1 yıl
Haklısınız uygun düşmez belki ama parmağımda yüzüğü görüncemi vazgeçti dedim acaba hâlbuki neler duyuyoruz evli olmasını önemsemiyor bazı adamlar
- +1 yıl
adam önemsemeyebilir sen önemse.. sen izin verirsen o iş olur izin vermezsen olmaz hersey sende bitiyo
- +1 yıl
Ben izin versem de bazen beyler değerlendiremiyor böyle işte sağol canım güzel yorumun için
- +1 yıl
rica ederim
- +1 yıl
Sağ ol böyle yazılır bu arada
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstemiştir ama evli olduğun için vazgeçmiştir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli olduğun için
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Bişey yapsa sapik demese neden
10 Yorumla
+1 yılİlgi çekici birisiniz
00 Yorumla
+1 yılBir çoğu korkakta ondan.
00 Yorumla
+1 yıl20 lik çıtırlar varken teyzelere kimse yanaşmaz
00 Yorumla
+1 yılSenin başını okşamalıydı heyecan yapmış
00 Yorumla
+1 yılBurası Türkiye her an hersey olabilir.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 455 cevap paylaştı. Bilemeyiz Nevzat Abicim.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlisin diye çekinmiş olabilir
12 Yorumla- +1 yıl
Olabilir belki bir daha denk gelirim diye düşündü
Cevap sahibi+1 yılYok ya denk gelse de açılmaz bir daha bence. Takip atsaniza konuşuruz
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılondan olmaz ben olsam senı kacırmazdım
10 Yorumla
+1 yılSen nerdeysen gelirim yanına ♥️
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 678 cevap paylaştı. İster miydin
10 Yorumla- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler