Arkadaşlar yadırgamayın ama gercek Türkler orta Asya da bulunuyor Türkiye de Türk nüfusu sadece %7 onlarda Yörükler Çepniler falan Doğu Tarafı zaten direk Kürt Türkiye de ki insanlar
Rum, Ermeni, Bulgar, Arnavut, Makedon, Rus, Sırp, Arap, Fars, Gürcü, Kafkas, Balkan, İtalyan kökenli neredeyse Türk yok ben böyle düşünüyorum
Rum, Ermeni, Bulgar, Arnavut, Makedon, Rus, Sırp, Arap, Fars, Gürcü, Kafkas, Balkan, İtalyan kökenli neredeyse Türk yok ben böyle düşünüyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ya buna inanmayın türküz biz
Reis etnik köken testleri öyle demiyor ve gerçekten insanların tipine bakarsan hep başka irklara benziyoruz
Hayır bak sence yüzde 7 lik bir grup yüzde 93 ü nasıl asimille etmiş olabilir emin ol test yapsan en az yüzde 60 türk çıkarsın
Yaptım %78 Yunan çıktım
Nerelisin sen
Reis eskiden nüfus Anadolu'da kalabalık değildi Rumlar Ermeniler Kürtler Yerli Anadolular Italyanlar hepsini toplasan 5 milyon ederdi Türkler in çoğu İran ve Orta Asya da yaşıyordu Anadolu ya yaşaması için az insan gönderdiler zaten ve Osmanli döneminde erkekler ikinci es olarak hep yabancı kadın aldı Rum Rus Arnavut falan
Ben Kastamonuluyum
Türkler hep vardı 1071 den önce de vardı zaten Rumların çoğu gitti yahudilerde gitti Ermeniler rahat durmadığı için tehcir edildi
Sadece paralı askerler vardı ama sayıları toplasan 10 bini geçmezdi ve rumlar ermenoler yahudiler gitmedi Selçuklu hoşgörülü davrandı ve insanları tuttu gitmek isteyenler gitti sadece
Ermeniler tehcir edildi Rumlar ile mübadele yapıldı Yahudiler ise İsrail kurulduktan sonra İsrail'e gitti
Reis biz 1071 den bakıyoruz duruma sen 1920 lere nerden geldin
Ya 1071 den sonra Türklerin çoğu geldi Rumlar Ermeniler hiçbir zaman çoğunluk olmadı o seneden sonra sadece bir kısmı asimille olmuştur ama çok azı o zaman kürtlerinde çoğu kürt değil Ermeni
Reis sen iyi misin Anadolu Feth edilince Selçuklu halkının sadece 500 bin insanı yerleşti anadolu da hala rahat 3 milyon başka milletlerden insan vardı sonra Osmanlı Balkanlara yayılıp bizans ve Trabzon imparatorluğunu yikincs bir çok Rum Bulgar Ermeni ve Balkan ve Kafkas kökenli milyonlarca insan Müslüman olup Türküm diye gezdi ve cogaldilar o yüzden bugün Türkiye de Türk yok
Ya sadece o zaman mı geldi sence 500 bin insan 3 milyonu nasıl asimille eder bana mantıklı açıklamasını yapsana
Şöyle soyleyim bu insanlar zamanla Müslüman oluyor sonra kendilerine Türk diyorlar Türk ve rumlar arasında evlilik oluyor
Reis ben sana bisey sorucam ben kredi kartı başvurusu yaptım 2100 lira teminat bulundurmam gerektiği söyleniyor başvuruyu devam ettirmem için hesabımda 2100 lira bulundurmazsam sıkıntı olur mu 28 Mayıs a kadar
Kredi kartından hiç anlamam
Büyük oranda katılıyorum.
Ben kendime hep Türk derdim hatta gözlerim bile hafif çekik ama %78 Yunan çıktım sadece %7 Türk çıktım
Aslende İzmir veya Trabzonlu da değilim Kastamonuluyum eskiden Turklerin en çok yaşadığı şehirde buna rağmen Rum olduğumu öğrendim
Tabi Türklüğün para etmediği bu devirde de bu durum hoşuna gitti.
Ben de bugün İngiliz ve Rus kırması bir şey olduğumu düşündüm. Nerede yaptırıyoruz bu testi?
Hayır ben zaten Türk milliyetçisi zafer partili bir insanım ama çok şaşırdım
MyHeritage sitesinden sipariş edebilirsiniz
Tamam ben kaydoldum ama saçma sapan sorular soruyor. Aynı soruda hem annemin annesinin annesini hem de babamın annesini soruyor. Çıktım ben de.
Çıkma sonuna kadar devam et
Anlamadığım soruya ne diye cevap vereceğim
İşin sonunda fotoğraf yükleniyor mu
Hayır
Salla biseyler oralar önemli değil
Tamam da önemli olan ne o zaman neye göre anlıyor bunlar
Bunlar sana bir dna kiti gönderiyor ve bu kit de 2 kulak çubuğu var bu çubukları alıp ağzının içinin kenarlarına 1 dk 2 dk sürüyorsun sonra dna dan bakıyorlar
Anladim peki gündüz sipariş edeyim o zaman.. Bu kiti nasıl yapmışlar acaba?
Ayrıca ben sipariş edebilirsin kısmını görmemişim
Teşekkürler
YouTube dan detaylı videolar izleyebilirsin zaten sarışın mavi gözlü iseniz yüksek ihtimal Rus veya Balkan kökenlisinizidir dedeniz ya Rus balkan iskandinav kökenli bir köle ile evlenmiştir soyu öyle devam etmiştir ya da direk baba tarafından kökeniniz Rus balkan veya iskandinavdir
Osmanlı zamanında Avrupa da Müslüman olanlar Osmanlı ya yerleşiyordu veya köle olarak gelenler çalışmaya gelenler Müslüman oluyordu Osmanlı balkan ve Slav dünyasına da feth etti ve ordan çok sarışın mavi gözlü Rus Slav balkan kökenli insanı köle yaptı Müslüman olanlar özgür oldu veyahut sarışın mavi gözlü kadınlar Türk erkekleri tarafından satın alınıp cariye yapıldı
Bayağı karışmış desene
Evet öyle
Biz insanız insanca gibi yaşayan yok ama
Dayı yanlış yere geldin