9 yıllık evliyim, eşim olduğu gibi biri değilmiş. Dış görünüşüne önem vermiyor, ne yapmalıyım?

9 yıllık evlıyım. Esım resmen benı kandırmıs olmuyor mu 27 yasında evlendım. Aynı yaştayız. İlk tanıstıgımızda kendını 5 vakıt namazında sıgara kullanmayan biri olarak tanıttı. Neyse devam ettik ben farkedene kadar aylar gectı saçını boyadıgını gözlük kullandığını soylemedı. Yanımda 1 sene hıc gozluk takmadı. Sonra ogrendım sacları komple beyazmıs. Neyse sorun etmedım ama özellikle dedım bak ben bu kadar beyaz saç hoşuma gıtmez boyarsın dıye tamam dedı. Evlendık bır baktım kalın canlı gözlük takıyormus Allah ım gözüme bır tuhaf geldı. Adam cımrıymıs onuda ogrendım gözlüğün camını ınceltmıyo para gıtmesın dıye. Neyse 1 sene geçmeden sacını boyamayı bıraktı ben ısrar ettım o hayır dedı zaten aksi inatcı... Gözüme o kadar tuhaf geldiki komple beyaz saç kalın gözlük resmen yanımda başka bırı var. Üstelik kılık kıyafet ı bıle saldı. Dahası meğer beyfendı sıgara kullanıyormuş benden 1 sene gızlemıs yalan yanı. Namaz kılıyorum dedı baltım kılmıyor. Sız olsanız ne yapardınız şu an ona bakınca bıle içim almıyor çünkü benım begendıgım adam bu değildi.. Bana dıyorkı benı olduğum gıbı sev. Ozaman nıye öyle çıkmadın karşıma dıyorum cevap yok. Sacını boya dıye ısrar edıyorum gıt camı ıncelt Allah askına dıyorum soyledıgı yalanları gectım bana hıcmı sevgın yok dıyorum sen sus koğegımı arıyosun dıyo bana... Adam bıde aşırı cımrı doğum yaptım pantolon al dıyorum genıs gelıyor yok dıyor daralt gıy. Aılesı cevresıde bılıyor cımrılıgını. Bu sadece bır örnek. Uzun olacak yazmıyorum. Hastayken bıle ne arar ne sorar ne geldıgınde ılgılenır. Hatta bagırır kalk dıye. Oruç tutuyor aılesı ogretmıs ama oruç vs yok ya karısına değer vermıyor. 1 kere cıcek almadı neymıs boşuna paraymış. Daha neler neler. En önemlisi görünüş olarak kendını duzeltmıyor umursamıyor banane milletten ne düşündüğünden dıyor.

9 yıllık evliyim, eşim olduğu gibi biri değilmiş. Dış görünüşüne önem vermiyor, ne yapmalıyım?