Yeni tanıştık arkadaş değiliz arkadaş ötesi bu çocuk sadece canı isteyince arar sorar yazar ben isteyince hep bahanesi var ben yazarım normalde hal hatır şu bu ama bu gün geri durdum merak etsin diye en son gece 3 de yazmışım şuanda gündüz 4 mesaja bilerek cevap vermedim merak eder diye fakat ne yazdı ne merak ertdi ne aradı hatta mesajına cevap vermedim aksama kadar beklimi yoksa cevap verimi bilmiyorum yazar mi sizce napim
Çocuk seni istemiyor öylesine zaman geçiriyor neden zorluyorsun ki? Dışarda belki de seni seveni bulacaksın?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sazan mısın kızım yaşında büyük awkk hem beni umursamaz canı isteyınce yazar arar diyon hem de yaziyim mi napıyım diyon niye enayisin bu kadar sen lan beynınj nerde kızımmm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eğer sen arayınca bahane bulup kendiai isteyince yazıyorsa yedekte vardır biri
Cidden mi çirkin biri değilim ama 😞
Olsun yedekte biri vardr bazen sana bazen ona zaman ayırıyordur
Nabza göre herkese geç cevap hatta bazen hiç cevap verme gıcık tipler ya bunlar insana iyi gelen taraflarıda olmuyor:))
Çocuk seni istemiyor öylesine zaman geçiriyor neden zorluyorsun ki? Dışarda belki de seni seveni bulacaksın?
Sazan mısın kızım yaşında büyük awkk hem beni umursamaz canı isteyınce yazar arar diyon hem de yaziyim mi napıyım diyon niye enayisin bu kadar sen lan beynınj nerde kızımmm
Dertleşmek için yazdım buraya haklısın
Engeli bas canım erkek mi yok o mâla fırsat verme bin kisiyle konusuyo o yuzfen sallamıyo seni
Yazmaa ya canı isteyince seni arayan soran adamla ne alakan olabilir 🙄
cevap felan verme hiç bir şeyi hak etmiyor bunlar
Sence neden merak etmiyor 😔😞
Yazma umursamıyor seni bile
Tamam yazmayacağım o yazarsa napim
Yazacağını sanmıyorum ama yazarsa görüldü at. Umursamaz ol. Genelde erkekler umursamaz kızların peşinden koşarlar
Beklemeye devam. Kalkınca ulaşır sana 😂
Yazmak istiyorsan yaz
Yazma tabii ki neden yazasın?
Tamam o yazdı sabah 10 da cevap vermedim ama
Günaydın yazıp sussaydım ama sen de yanlış zamanda taktik yapmışsın ya 🤭
Oda KS kullanıyorsa görebilir sorunu 😄