Bence kadın baskın olmalı sizce?
Kadın
Erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence kadın baskın olmalı sizce?
Erkek olmalı. Ben ilişkimde erkek baskın olsun isterim. Çünkü kendimi kadın gibi hissetmek istiyorum. Kadının baskın olduğu ilişki ne ya öyle. Biraz dişil enerji olması gerekir kadında.
İlişkide basan taraf baskın olsun 🤫🤣
Şaka, şaka.. Ama şu var ki özellikle toplum içinde kadının, erkeğe baskın tavırlar sergilemesi hiç hoş görünmüyor.
Ve genelde eşlerden birinin net olarak baskın görünmesi de hoş değil. Baskın taraf umumiyetle bundan faydalanıp karşı tarafa baskılayıcı, adil olmayan tavırlar sergiler. Böyle çiftler bana itici görünüyor. Dışardan bakıldığında en güzel görünen ilişki, karşı tarafa nazik, anlayışlı, güler yüzlü, onure edici yaklaşımlar içerenidir.
Cevap
16Cevap
ilişki de baskın taraf tabi ki de kadın olmalı.. ben sevdiğim kadının baskın olmasını isterdim her zaman.. ilişkiyi o yönetmeli
Merhaba
İlişkide baskın taraf bana göre kadın olmalı çünkü erkekler baskınlık konusunda dengeyi ayarlayamıyor ve kadını oldukça bunaltıyor.
Niye bir taraf daha baskın oluyor ki eşit olmak varken?
Bence kesinlikle erkek olmalı kadın olursa ilişkideki dengeler bozulur eril enerji dişil enerji çok önemli
Erkek olmalı. Erkekligini hissettirsin biraz.
Demokratik ilişkiden yanayım.. Üstümde tahakküm kurulmasından hoşlanmam..
Kadını erkeği yok her iki taraf da baskın olmalı..
Tek ve baskın taraf her zaman sadece kadın olmalı. Erkek köşede yok olup gitmeli bi zahmet 😃
Tabiki erkek. Delikanlı adamız biz looo. Elimizdeki tesbihin bi namı vardır. Buna leke getirmeyiz. Kılıbık dedirtmeyin kendimize looo
Yöneteceğim adamla uğraşamam. Erken biraz daha baskın olmalı.
Erkek her zaman baskın olmalı,
Kadınlar güçlü ve baskın karakterli erkek isterler
Pısırık beta erkeğe acırlar, tiksinirler
Erkek tabi ki. Hanımcı kılıbık adamları kadınlar parmağında oynatır ve aldatır mal olmayın hemcinslerim
her iki tarafında durumdan duruma değişmesi lazım baen kadın bazen erkek
Kimin gücü yeterse o.
kadın baskın olmalı diyenlere bi tarafımla gülüyorum. erkeğin baskın olmadığı ilişkilerde erkeğe saygınız kalmaz ve ilişki yürümez
Dışarda erkek içerde kadın
Erkek baskın olmalı emretmeli
Değişken, genelde kadın
Erkek olmalı elbette
Erkek olmalı.
Kişinin karakterine göre değişebilir bir şey bu
yatakta erkek normalde erkekk
Kadın
Duruma göre baskın taraf değişmeli.
İki tarafta
Erkek
Erkek olmalı.