Akıcı bir şekilde anlattım lütfen okuyun.
Benim bir tane kız arkadaşım var ve onun vesilesiyle tanıştığım bir tane erkek arkadaşım var. Erkekle yavaş yavaş samimi oluyoruz. Kızla sabah telefonda konuşuyorduk. Erkeği de armaya ekledi sonra üçümüz konuşuyorduk ben de o sıra biraz meşguldüm yani pek konuşmuyordum ve konuşulanı pek duymuyordum.
Şöyle ki ben uzun yollar sosyal anksiyetesi olan biriyim ve depresyonla da uğraştım. Bunu yavaş yavaş aşıyorum. Hiç arkadaşım yok. Yavaş yavaş ediniyorum. Ve bundan kimseye bahsetmiyorum.
Benim kız arkadaşım erkeğe “sosyal anksiyetesi var” dedi, erkekte “o ne” dedi, kız da “Beyza’ya (ben) sor o bilir” dedi, ben salağa yattım “Google a sor” dedim. Neyse sonra o baktı Google’dan “sende sosyal fobi mi var” dedi. Ben o ara stres yapmaya başladım çünkü kimse bunu bilsin falan istemiyordum. Kız arkadaşım da “tabi var, ne arkadaşı var ne dışarı çıkıyor, insan yüzü gördüğü yok” dedi.
Ya ben bunu birinin bilmesini istesem söylerdim değil mi? Niye söylüyor ki? Kendimi çok rencide edilmiş hissettim. “Yok param olmadığı için çıkmıyorum” falan diyip konuyu şakaya vurmaya çalıştım. Ben mi abartıyorum yoksa beni küçük düşürmek için mi yaptı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Konu ne olursa olsun senin için hassas bir konuysa ve bunu senin için hassas olduğunu bile bile söylüyorsa arkadaşın art niyetlidir tek yapman gereken onla bir daha görüşmemek evet abartmıyorum görüşme bidaha çünkü bu küçük detayları görmezden gelip he he diyoruz sonra bin pişman oluyoruz keşke başta bu kızla bağımi koparsaydim diyeceksin çünkü ben dedim benim kiz arkadasimda senin arkadaş gibiydi ilk böyle ortamlarda beni rezil etmeye çalışıyor yani böyle belli bir sekilde yapmiyor ama küçük küçük şeyler gibi sonra ortamda bir erkek bana ilgi duysa ilgilense bana tavir alip ortamdan çıkıyor neymis sevmemis onlari bende o gitti diye bende gidiyorum ortamdan güya arkadaşım diye sonra sevgilisi beni hiç sevmiyordu sanki bana kötü **rospuymusum gibi davraniyordu uzak duruyordu tabiki arkadasim beni öyle yansıtmış arkamdan konusmus sonra ben cok agladim geçen onca zamana mi yoksa dost bildiğim kiz aslında kaşar pisliğin teki çıktı diyemi yanayim neyse demek istediğim bende küçük sorunlari göz ardı ettim o bundan faydalandi şimdi bin pişmanım keşke ilk sorunda s**ktiri cekseydim umarim sen yaparsın ❤️
boş ver çekerim ama sonra adım alıngana çıkar diye korkuyorum. o kız arkadaşım biraz çocuk gibi ağızından çıkanları düşünmüyor. O yüzden onu yıllarca görmezden geldim, maldır, ergendir, falan dedim geçiştirdim. Hatta eskiden bir erkek arkadaşı beni yolda görmüştü sonda o kız arkadaşıma mesaj atıp. “Senin arkadaşını gördüm zargana gibi ip incecik söyle de biraz kilo alsın” demiş. O da güle güle bana bunu anlattı böyle böyle dedi diye. O an o kadar zoruma gitti ki biri onun hakkında konuşsa ben o kişiyle tüm iltibartı keserdim oysaki. Ne diyeyim bilmiyorum ne tepki vereceğimi de bilmiyor çocukla çocuk olmayayım diyorum ama burama kadar geldi tam bir ilgi manyağı
Yani dediğim gibi ne derse desin irtibatı kesmelisin yok onun huyu böyle diyerek kendini daha fazla asagilatma bence sen bilirsin artık
Evet seni kucuk dusurmek icin yapmis benim param olmasina ragmen cikmayi cok sevmem banada oylendiyen bi arkadasim vardi ilgi budalasi bi lavuktu ucube karakterdeler
Ya çok utandım. Bir de bu tür anlarda nasıl tepki vermem gerektiğini bilmiyorum ya rezil oldum resmen
Rezil oldugunu dusunme kime rezil oldun ucube hepsi