+1 yılKöy hayatı, şehirde doğmuş büyümüş ve şehir hayatının getirdiği sinir stres monotonluktan dolayı şehirden bıkıp köy hayatına özenen insanların düşündüğü gibi değil. Zorludur. Kalabalık olmak gerekir öncelikle, yakın akraba bol olmalıdır. Zengin olmak gerekir yüzlerce dönüm arazin yüzlerce hayvanın olacak ki para kazanabilesin, zamanı öldürebilesin, köyün keyifli hayatından faydalanabilesin. Yoksa köye sonradan gelen şehirlilerin yapabileceği bir iş değildir bunu başaran insan sayısı bir elin parmağını geçmez.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Köy hayatı kadar muhteşem bir şey yok en azıdndan ben böyle düşünüyorum, önceden cumartesi işten çıkıp köye kaçardım ailemi alıp. Sabah kalk güzel mis gibi bir köy kahvaltısı mis gibi temiz hava hayvanlar mhteşem, hava muhteşem daha ne ister ki insan ama hayalim var biraz parayı bulursam köye yerleşeceğim
10 Yorumla
+1 yılBen köyde büyüdüm. Köy güzeldir sağlıklı ve huzurlu yaşamanın en güzel hali. Fakat Köy de yaşamak istemedim. Çünkü hayatın dışına çıkmak ve sosyal hayatın çeşitliliği adına Köy de yaşamak dezavantaj. Arada deşarj olmak için tatillerde gidiyorum sadece.
10 Yorumla
yaşayacağın bölgeye göre değişir.
Mesela benim köyümde hayvancılık ve sulu tarımla uğraşılır yazın herkes köyde iken kışın köyün yarısı şehirde yaşar
019 Yorumla
Soran+1 yılNeresiki
Soran+1 yılOralar iyidir
Soran+1 yılAynen avrupa farkı
Soran+1 yılAlakası bile yok kayseri
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılNasıl ya bana düzgün cevap veriyorlardı şehirde çingenelere denk gelmişsin belli
Soran+1 yılÇarşı sıkıntılı çünkü ordaki esnaflar bizi lekeleyen ağrılı kürtler ya da çingeneler hep
Soran+1 yılNeresiki orası genel olarak semtşere göre ayrılır maddi durum
Soran+1 yılYok oralar tam fakir mahallesi zengin yok yani
Soran+1 yılHe oralar ayrı mahalleler işte aynı değil caddeden ayrılıyor semtler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Merhaba
Köyde yaşamak temiz hava, her şey doğal, yeşillik vs kulağa hoş geliyor. Ama bir dönem köyde yaşadım zor tabi uyum sağladım bir zaman sonra geri döndüm şehir hayatına.20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞehire fazla uzak değilse ve güzel bir bahçesi ve biraz da sebze meyve için kullanılacak toprağı varsa köydeki ev 1000 tane apartman dairesine değer, ancak dediklerim konusunda sorun varsa tam olarak memnun kalınmayabilir
23 Yorumla
Soran+1 yılE ama köylerdedr apartman var
- +1 yıl
Köye gidip de apartmanda yaşama lütfen, öyle bir köy hayatını da ne işe ne de benimse, apartmandan köy evi mi olur
Soran+1 yılKayseride öyle köyler var işte ağırnas mesela mimar sinanın köyü yani orada evler apartman şeklinde
+1 yılYaşamadın mı hiç? Ben gidiyorum ara da sıra da güzel inekleri beslemek tavuklara yem atmak güzel Koyunları sevmek güzel At varsa tımar yapmak güzel Güzel yani :)
14 Yorumla
Soran+1 yılHangi köy ora
- +1 yıl
Bizim Konya'nın köyü noldu gelcen mi yoksa kskdkdks
Soran+1 yılKayseride öyle köyler yok işte kayseride merkez ilçeleye bağlı köylere apartman falan yapıyolar başka ilçenin köylerinide b*k götürüyo
- +1 yıl
Öğh o nolmuş öyle Allah korusun
Gizli Üye(25-29)+1 yılKöyü sevmiyorum çok çok ama gidilmesi lazım iyi bir yer aslında ama başarılı olmak için daha yükseğe çıkabilmen için şehir şart bu hem eğitim hem de çoğu konuda üstün olursun.
20 Yorumla
+1 yılYaşayan tanıdıklarım var. Bence hallerinden çok da memnun değiller. Sakin, doğayla iç içe, şehirden uzak olması bir yerin ideal güzellikte bir yer olduğunu göstermez. Herkes yapamaz köy ortamında.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Büyük şehirlerde yaşayan bizlerin hayalidir. Ancak modern köy özlemim var, yani bahçe, huzur, sakinlik tamam ama şehir yaşamında alışkın olduğum lüks de elimin altında olmalı.
10 Yorumla
+1 yılİnan bilmiyorum artışarı kadar eksileri de vardır şu dönrmde hazıra ve kolaylığa alıştığımız için çoğu şeyi kendin ğretip yapmak zor gelebilir başlarda
00 YorumlaZorludur herşeyi elin altında bulamazsın en ufak bir malzeme bile şehre gider alır gelirsin onuda bulabilirsen tabi
10 YorumlaHarika doğayla iç ice sakinlik, kapıda araban varsa , 10 dk sehirdesin. geç yaşlanır, kafan sakin olur. Huzurlu olursun.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormalde güzeldir ama insanlar çirkinleştirir.
bir yerleşim alanı ne kadar küçükse, insanlar birbirini o kadar çok tanır,
ne kadar tanırsa o kadar bokasarar10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoş şehir hayatında asgari ile karın doyuramayan adam yapacağı iş
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. köyde yaşamadım ama köy hayatını da biliyorum.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. ona yakin bir hayatım var üstelik deniz kıyısı
00 YorumlaKöy hayatı güzel alışık olmayan biri için biraz zor
10 YorumlaBi köy bi şehirdeyim yer ikisinin avantaj ve dezavantajları var
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKöyüne şartlarına göre değişir. Genel anlamda Zordur.
00 Yorumla
+1 yılKöyde yaşamak, bağımlılık yaparsa şehre gittiğin zaman insanlara farklı bir gözle bakarsın. Köy hayatı şehir hayatından daha iyidir derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilmiyorum ki. Hiç yaşamadım ama seksi geliyo bazen
00 Yorumla
+1 yılTr de bilmem ama Avrupa'da baya güzel, sakin, huzur verici
00 Yorumla
+1 yılmukemmel arada tatillerde gideriz ful huzur sessizlik kendini buluyor insan
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Ben ortaköy de oturuyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılAnkaramı
Köy hayati cok iyi cok sesiz
06 Yorumla
Soran+1 yılAma şehre yakın olmalı
Soran+1 yılHangi şehirdesin
Soran+1 yılBanliyömü
+1 yılköy havasi cok ayri bir olayyy💅🏻
00 YorumlaAlışık olmayanı çarpar denemeyin bile
00 Yorumla
+1 yılköyde yaşamıyorum
00 YorumlaKöy de Max 2hafta kalıp kafa dağıtıcaksın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. köy hayatı sevmiyorum ben ya
00 YorumlaBakırköy ve Mecidiyeköy güzeldi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yasiyorum gayet güzel
05 Yorumla
Soran+1 yılHangi köy
Cevap sahibi+1 yılAntalyada bir köy
Soran+1 yılHangi ilçe
Cevap sahibi+1 yılAlanya
Soran+1 yılHe oralar tatil yeri güzel zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorucu bir temposu var muğla da bir köydeyim
07 Yorumla
Soran+1 yılMuğla merkezde yaşayanı görmedim zaten
Cevap sahibi+1 yılMuğla'nın merkezi menteşe zaten minik bir yer :D
Soran+1 yılHangi ilçenim köyğndesin
Cevap sahibi+1 yılMarmaris bayır köyü
Soran+1 yılHemde tatil yeri
Cevap sahibi+1 yılYakın diyebilirz elbette :D
Soran+1 yılNeyi yorucu peki
+1 yılGuzel doğal ortam
10 Yorumla
+1 yılVar ben
08 Yorumla
Soran+1 yılHangi köy
- +1 yıl
Güzel köy
Soran+1 yılHangi ilde
- +1 yıl
Muğla’da
Soran+1 yılHangi ilçe
- +1 yıl
Gelcensen adres verim
Soran+1 yılYav ilçe sordum çokmu ley sordun
- +1 yıl
Geleceksen söylerim
Aile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. Vardır yaşayan ve köy hayatı güzel olurdu
00 Yorumla
+1 yılsakin huzurlu
00 Yorumla
+1 yılhiç sevmem
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYasadim sevmedim
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılberbat bence
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Şehire yakınsa süper
058 Yorumla
Soran+1 yılMesela neresi
Soran+1 yılHangü köy işte
Soran+1 yılGölbaşında gerdeli diye biryer yokki
Soran+1 yılOralarda villa var hep güzel evrt
Soran+1 yılYok kayseri
Soran+1 yılYok ya konya sınırına doğru olanlae uzak
Soran+1 yılAdı ne köyün
Soran+1 yılÇok uzak ora konya kuluya yakın
Soran+1 yılEvet haritadan baktım
Soran+1 yılSen nerdesinki
Soran+1 yılHe okadar kısamı sürüyor ciddeb
Soran+1 yılHe kayseride şehir içinde bile 1 saatte gidiyoz biyere
Soran+1 yılYok ama çevre köylerde bir bağımız var yaşanırmı diye merak ediyorum
Soran+1 yılAma işte ulaşım
Soran+1 yılGeçiyorda belli saatte birde belediye otobüsü her köy gitmiyor sadece merkez ilçelerin köylerine gidiyor
Soran+1 yılAnkaradadamı sadece merkez ilçelere gidiyo otobüs
Soran+1 yılE gölbaşı merkez ilçe
Soran+1 yılKayseride niye dolmuş yok ya
Soran+1 yılE başkent sonuçta ama dolmuş daha az gelişmiş yerlerde olur diye biliyorum
Soran+1 yılKayseride ilçe dolmuşları var merkez ilçe olmayan ilçelere gidiyor yol üstü köylerde inen oluyo
Soran+1 yılAnkaradan nefret ediyorum kafam kaldırmaz orayı o yokuşlar o trafikler kirli sokaklar falan
Soran+1 yılPursaklar mamak falan kötüydü hadi kiri geçtim çok yokuş var bide trafik kitli resmen havaalanından aştiye giderken sinir krizi geçirecektim
Soran+1 yılAma işte çankayadan kızılaydan falanda geçtik Ankara'da gölbaşı ile etimeskut hariö heryer varoş geldi bana
Soran+1 yılİşte Ankara'da trafik zor hiç sevmedim orayı ya İstanbul Ankara İzmir bursa bu şehirlerde hep aynı sıkıntıyo çektim
Soran+1 yılİşte çok yokuş var ciğerim kaldırmaz trafiğide kafam kaldırmaz
Soran+1 yılAraba yoksa biryerden biryere yürünmez
Soran+1 yılKöy olmasada olması lazım o yokuşlar yürünmez
Soran+1 yılBu sefer farklı bir derst giriyor trafik
Soran+1 yılBende kayseriden memnunum ama Ankara yokuşlu olmasa nüfus az olsa gideri var şehri yanlış yere kurmuşlar okadar düzlük var dağların arasına kurmuşlar
Güzeldir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü neden soruyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılMerak
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır yaşamıyorum
00 YorumlaBence sıkıcı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok güzel
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!