Yav insan neden öyle yapar?

20-30 senelik tanıdığıyla çok samimi diye bi başkasını ona şakayla şikayet etmek bazen ds cidden etmek. E o kişi onunla samimi olmak istemiyor neden meze yapıyorsunuz kaç yıllık arkadaşına sen beni değil mi? Akşam artık patladım Kadın diyor benimkine işin zor. Mk dedim işi zor değilde o bayılır birileri geldiği zaman benden bahsetmeye dedim. O kadın da öptürüp vermyn bilmiyorum yaptılar mi. Valla tümden kopardım iletişimi. Evimize gelse uğramam yanına. Benimki hata yaptı. Samimiyet kurmak istemediğimi anlaması gerekti. Ayrica zırt Pırt Kadını çağırması mesele değil ben ds yalnız bıraktım onları. Müzik açtım mutfakta takıldım. Ama benimkinden cesaret alıp bana fazla muhattap olmsı hala hınçımı alamadım. Ne halleri varsa görsünler. Akşam da kapıdan uğurlarken öpüştüler ahaha bunlar bişi değil ama terbiyesizlik yaptıktan sonra artık göze batacak her yaptıkları. Bugün dd buluşup hediye alacaklar benimkinin tanıdığına. Valla ayri yattım içtım falan benımkıyld ipleri koparmıcam onun yüzünden artık umursamaz takılıcam. Gerçi takılıyordum da artık her konu da kafama takmamaya çalışıxam. Akşam var ya nasıl kahkaha atıyor diziye. Normalde hiç böyle değildi. Bi de Kübra uyuyor mu dedi benimkine. Neyse ben umursamıcam böyle yapınca evrene pozitif şeyler yolluyoruz neyse yeter çok yazdim 😀

Yav insan neden öyle yapar?