1) Sence kadın ve erkek arkadaş olabilir mi
2) Kadın gece dışarı çıkabilir mi
3 Kadınların çalışmasıyla ilgili ne düşünüyorsun
2) Kadın gece dışarı çıkabilir mi
3 Kadınların çalışmasıyla ilgili ne düşünüyorsun
defii sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Olabilir bence illa her şey cinselliğe aşka bağlanmaz. Sevgiliysek ve yanında güvendiğim insanlar ya da kız kızaysa çıkabilir ama uyuz olduğum biri varsa biraz zorluk çıkarırım. Kadın çalışmalı bence neden evde oturup başkasının eline baksın ki?
Kime göre neye göre sonuçta köle almıyoruz hayatımıza eş alıyoruz
Kız kıza evet dedim ama yanında ona asılan biri varsa buna evet diyen de ne bileyim 😂
Haklısın o konuda ama ya tam tanımadan evlenildiyse günümüzde çok var. Kendim için demiyorum ben. Ben zaten bunları düşündüğüm için veya öyle biri olmadığı için bekarım.
Elbette kadının ilkokulda ortaokulda lisede üniversitede arkadaşı vardır olur ancak evlenince o arkadaşlar ikimizinde wrkadasi olur. Gece güvendiğim bayan arkadasi ile çıkar güvenli yerlere gider. Calisabilirde
Soruların üzerine düşündün mü
Kadın ile erkek farklıdır iş arkadaşı olur işte
Ancak detlertlerini paylaştığın bir kız arkadaş gibi olamaz erkek
Herkes çalıyor çalışabilir
Dışarı eğlenmeye tabi çıkar
Kadın evliyse erkek arkadaşı olamaz bekarken de iş veya okul arkadaşlığından ileri gitmemeli
Kadın gece yalnız dışarı çıkamaz
Kadın eğer isterse uygun bir yerde çalışabilir
1-) Ülkemizde imkansız.
2-) Gece çıkabilir, erkek çıkıyorsa kadının da hakkı.
3-) Hayat müşterek, kadınlar da elbet kendi ayakları üstünde durabilir ve parasını kazanabilir.
1 evet
2 evet
3 bence her kadın kendi ayaklarının üzerinde durabilmeli ve kimseye muhtaç olmamalı.
1-Hayır olamaz
2- Hayır çıkamaz
3-Evin giderleri için eşine yardım amaçlı çalışıyosa çalışabilir kendi zevkleri için çalışıyosa gerek yok çalışmasın
Çalıştığı yer sadece devlet kurumu olmalı zaten atanmış felandır öyle yerlerde gözüm arkada kalmaz özel şahsa ait yerlerde zaten çalıştırmam
Arkadaş olamaz
Gece çıkarsa s.. rler
Çalışsın
Hayır
Hayır
Mesleğine bağlı çalışıp çalışmaması
İlk zamanlarda bu sorular sana hiç bişeye kazandırmaz, erkekler kendini iyi gizler
3 nu de yapabilir tabi
Senin cevapların ne bunlara
Ahiret sorularına yaklaşmış 😅
çok basit sorular
basit sorularla uğraşmıyorum
Evet. Evet. Normal.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?