Aile & Toplum Hiç unutamadığınız kalbinizi kıran o söz? aseldilan Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Zamanında bazı sebeplerden ayrıldığım biri çok uzun bı aradan sonra bana şunu demişti:"Kim kaybetti bilmiyorum ama artık umrumda değil." Güncellemeler+1 yıl Hep kızlarımızın canı yanmış 🥺 Hiç unutamadığınız kalbinizi kıran o söz? Cevapla Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. öyle bir söz söyleyecek biri bile olmadı. en çok da bu kırdı 0 1 Yorumla aseldilan +1 yıl Olmaması daha iyi yarası acıtıyor hala
ILoveman Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Hiç olmadi olumsuz çümleler bana söylediler ama umrumda değildi ya 1 7 Yorumla aseldilan +1 yıl Umarım hiç olmaz Yorumla ILoveman +1 yıl Eskiden yaptiklarim beni çok açitir- vicdan azabida çekerim- bana kötü söz söyleseler kalbimi kirsala sadece 1 gün düşünürm ama acayip kötü düşünürüm ona ölüm süzüne kadar düşünürm- Yorumla aseldilan +1 yıl Sana söylenmesede olur kendi kendine yetiyorsun 🤦bunu yapmamalısın hata insana özgüdür🙂 Yorumla ILoveman +1 yıl Nabim yani beynim çok farkli düşünüyor - ben çok kötü mafya filimleri izledim onlar yüzünden berbat ya keşke izlemeseydim diye düşünüyorum Yorumla aseldilan +1 yıl Ayy şu mafya filmleri önce her şeyi yaparlar sonra acı çekmeye de bayılırlar vicdan azabı çekmeyi çok seviyorlar mazoşist sanırım bunlar Yorumla aseldilan +1 yıl Özeniyor olabilirsin Yorumla ILoveman +1 yıl Onlarin yapdiğini genel hayata asla yapmam saçma gelir sadece izlemeyi severim ama brynime zarar veriyormu veriyor- çoğu insan bunun farkinda değil Yorumla
_azelya Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Öyle aklımda kalan kırıcı bir söz duymadım kimseden 0 2 Yorumla aseldilan +1 yıl Ne güzel umarım hiç duymazsın✨ Yorumla _azelya +1 yıl Umarım Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl O cümleyi yazamam ama ölsem unutmam.. 1 4 Yorumla aseldilan +1 yıl Biz insanlar yeri gelince çok acımasız olabiliyoruz ne yazık ki 😢 Yorumla Melioraa +1 yıl Merhamet etmeyene merhamet edilmeyecek kimse unutmasin.. Yorumla aseldilan +1 yıl Kıssasa kıssas o halde Yorumla Melioraa +1 yıl Yaradana havale ettim, ederim her daim. Zamanı gelince hesap verir. Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. seni baban sevmemiş ben mi sevicem. d 1 3 Yorumla aseldilan +1 yıl Onu hala seviyor musun bilmiyorum ama gerçekten çok kırıcı bunu söyleyenin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum Yorumla bsrtpl +1 yıl hayır çok oncedendi bundan bı 2 yıl önce felan Yorumla aseldilan +1 yıl Gaddarca gerçekten asıl sevilmeyen o olmalı Yorumla
ÇıtırBebek24 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Duygulandım kavgada söylenmez o🥺 1 1 Yorumla aseldilan +1 yıl Öyle bir söyledi canım çok yandı Yorumla
Ateştenöpücük Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl ‘’Biliyorum çok çirkin ama şirin gözükmek için bunu söylemeyemem ki sana’’ 1 0 Yorumla
ali__fly Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Bildiğim tek şey, kızlar üzer. Onlardan uzak durmaya çalışıyorum bu yüzden 0 3 Yorumla aseldilan +1 yıl Bizde aynı şeyi sizin için düşünüyoruz😢 Yorumla ali__fly +1 yıl Kızlar daha çok üzüyor ama Yorumla aseldilan +1 yıl Tartışılır bı durum belki de Yorumla
anonimkullanıcixf Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl "Sen kim ben kim " Dedi bana 0 3 Yorumla aseldilan +1 yıl Nasıl yani? Yorumla anonimkullanıcixf +1 yıl Sen bana layık değilsin sen kim oluyorsun beni kendine yakıştırıyorsun dedi Yorumla aseldilan +1 yıl Hadsiz! O nasıl biriyimişte buna karar verebiliyor 🙄 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum bakışları yetmişti zaten 0 1 Yorumla aseldilan +1 yıl Kalıcı izler bırakıyorlar umarım kalanıda unutur seni hakedecek birini bulursun Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Umrumda değilsin… 0 2 Yorumla aseldilan +1 yıl 😢 üzdü Yorumla MrConfused +1 yıl Zamanında ben de üzülmüştüm ama canı sağolsun 😇 Yorumla
sadecekimmm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Söylemem 0 1 Yorumla aseldilan +1 yıl Neden? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
öyle bir söz söyleyecek biri bile olmadı. en çok da bu kırdı
Olmaması daha iyi yarası acıtıyor hala
Hiç olmadi olumsuz çümleler bana söylediler ama umrumda değildi ya
Umarım hiç olmaz
Eskiden yaptiklarim beni çok açitir- vicdan azabida çekerim- bana kötü söz söyleseler kalbimi kirsala sadece 1 gün düşünürm ama acayip kötü düşünürüm ona ölüm süzüne kadar düşünürm-
Sana söylenmesede olur kendi kendine yetiyorsun 🤦
bunu yapmamalısın hata insana özgüdür🙂
Nabim yani beynim çok farkli düşünüyor - ben çok kötü mafya filimleri izledim onlar yüzünden berbat ya keşke izlemeseydim diye düşünüyorum
Ayy şu mafya filmleri önce her şeyi yaparlar sonra acı çekmeye de bayılırlar vicdan azabı çekmeyi çok seviyorlar mazoşist sanırım bunlar
Özeniyor olabilirsin
Onlarin yapdiğini genel hayata asla yapmam saçma gelir sadece izlemeyi severim ama brynime zarar veriyormu veriyor- çoğu insan bunun farkinda değil
Öyle aklımda kalan kırıcı bir söz duymadım kimseden
Ne güzel umarım hiç duymazsın✨
Umarım
O cümleyi yazamam ama ölsem unutmam..
Biz insanlar yeri gelince çok acımasız olabiliyoruz ne yazık ki 😢
Merhamet etmeyene merhamet edilmeyecek kimse unutmasin..
Kıssasa kıssas o halde
Yaradana havale ettim, ederim her daim. Zamanı gelince hesap verir.
seni baban sevmemiş ben mi sevicem. d
Onu hala seviyor musun bilmiyorum ama gerçekten çok kırıcı bunu söyleyenin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum
hayır çok oncedendi bundan bı 2 yıl önce felan
Gaddarca gerçekten asıl sevilmeyen o olmalı
Duygulandım kavgada söylenmez o🥺
Öyle bir söyledi canım çok yandı
‘’Biliyorum çok çirkin ama şirin gözükmek için bunu söylemeyemem ki sana’’
Bildiğim tek şey, kızlar üzer. Onlardan uzak durmaya çalışıyorum bu yüzden
Bizde aynı şeyi sizin için düşünüyoruz😢
Kızlar daha çok üzüyor ama
Tartışılır bı durum belki de
"Sen kim ben kim "
Dedi bana
Nasıl yani?