Kötü bir şey mi yapıyorum?

Merhabalar. Benim annem boşanmış bir kadın ve tek çocuğu var. Maddi durum olarak kendine ait evi ve bankada fazlaca yetecek kadar parası var ve birde maaşı var. Ben ona tek yaşamak istediğimi kendime ait bir evimin olmasını ve artık yalnız yaşamak istediğimi söyledim ve bunun üzerine kime el açayım dedi fakat maddi durumu cidden gayet iyi bende muhtaç olunacak bir durum yok ben sadece artık kendime ait bir hayat kurmak istiyorum dedim ve gözleri dolup sen zaten planını yapmışsın istenmiyorum ben dedi. İleride evlensemde tek de kalsam ben tek yaşamak istiyorum bir şeye ihtiyacın olursa hep yanindayim dedim fakat ne yaparsan yap deyip ağladı ama bende böyle daha çok mutlu olacağımı söylediğimde böyle mutlu değilsin yani dedi ama artık bana ihtiyacı yok bende kendi istediklerimi yapmak istiyorum hayatta ve sırf gönlü hoş olacak diye yanında kalmak istemiyorum yalnız kalmak istiyorum evlensem bile eşimle yalnız kalmak istiyorum kötü bir şey mi yapıyorum? Ve mesleki açıdan başka şehire taşınsam bile bana ihtiyacı olmadığının yanında zaten maddi duzeyden rahat olacak
Kötü bir şey mi yapıyorum?