Aile & Toplum Düğünlerde oynamayı sever misiniz? Eskibiryalan Takip Et Yoda Yaş: 107 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben severim ya oyun havası horon felan Olsa da oynasak💃💃 Düğünlerde oynamayı sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. Ben düğünlerden nefret ederim 0 0 Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Her zaman halay başıyım hanfendi. 0 0 Yorumla
Sedefffe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Akrabalarimin dugununde oynarim Yakin arkdaslarim evlenirse oynarim bide bazi tanidiklarimda oynarim 0 2 Yorumla Eskibiryalan +1 yıl Ben horon tepeden düştüm 😂 kamera hususi beni çekti biliyon mu Yorumla Sedefffe +1 yıl Rezilikkkk bende cok korkuyom dugunlerde pat diye yere cakilirzam biraz sakadim bide topukli felan giyince cok dikkatli yururum😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevmiyorum yaa ben düğün sevmiyorumm bırak dans etmeyii😂😂 yarın kuzenin kına gecesi var ayağımımı kırsam diye düşünmüyo degilim gitmemek icin😂😂(mecbur gidicem🤷🏻♀️) 0 4 Yorumla Eskibiryalan +1 yıl Kız git boş ver enerjini dök deli zekiye gibi oynaBir daha düğünlere cagirmasinlar seni 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elime mikrofonu alıp herkese duyuru yapmayi düşünüyorum bakalimmm😂😂 Yorumla Eskibiryalan +1 yıl Hepinizin ağzına s.. deseneHepsi şok 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Linç mi ettirmek istiyon kız benii😂 Yorumla
MusHek-4116 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl utanirimmoynamaya hiç de beceremem 0 1 Yorumla Eskibiryalan +1 yıl E evlenince ne yapacaksin Yorumla
cansublahblah Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl alkışlamayı daha çok severim 0 1 Yorumla Eskibiryalan +1 yıl Yormasın seni alkışlamak 😂 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Severim ama utanırım çekinirim oynayamam 0 0 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 586 cevap paylaştı. Düğünleri oldum olası sevmem değil ki oynamak 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet severim sjjs. 0 0 Yorumla
Zatı_dehb Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Düğün fobim var 0 2 Yorumla Eskibiryalan +1 yıl Ne yaşadın kim bilir Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Yok beee düğünde oynamak özellikle damat olmak herkesin seni izlemesi çok geriyor ben aşırı rahatına düşkün birisiyim hareketlerini kısıtlamak istemem Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiç sevmem 0 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,4b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Just-can Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 755 cevap paylaştı. sevmem 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben düğünlerden nefret ederim
Her zaman halay başıyım hanfendi.
Akrabalarimin dugununde oynarim
Yakin arkdaslarim evlenirse oynarim bide bazi tanidiklarimda oynarim
Ben horon tepeden düştüm 😂 kamera hususi beni çekti biliyon mu
Rezilikkkk bende cok korkuyom dugunlerde pat diye yere cakilirzam biraz sakadim bide topukli felan giyince cok dikkatli yururum😂😂
Sevmiyorum yaa ben düğün sevmiyorumm bırak dans etmeyii😂😂 yarın kuzenin kına gecesi var ayağımımı kırsam diye düşünmüyo degilim gitmemek icin😂😂(mecbur gidicem🤷🏻♀️)
Kız git boş ver enerjini dök deli zekiye gibi oyna
Bir daha düğünlere cagirmasinlar seni 🤣🤣
Elime mikrofonu alıp herkese duyuru yapmayi düşünüyorum bakalimmm😂😂
Hepinizin ağzına s.. desene
Hepsi şok 😂😂😂
Linç mi ettirmek istiyon kız benii😂
utanirimmoynamaya hiç de beceremem
E evlenince ne yapacaksin
alkışlamayı daha çok severim
Yormasın seni alkışlamak 😂
Severim ama utanırım çekinirim oynayamam
Halay cekmeye bayılirim
Düğünleri oldum olası sevmem değil ki oynamak
Evet severim sjjs.
Bırak oynamayı düğüne gitmem bile
Düğün fobim var
Ne yaşadın kim bilir
Yok beee düğünde oynamak özellikle damat olmak herkesin seni izlemesi çok geriyor ben aşırı rahatına düşkün birisiyim hareketlerini kısıtlamak istemem
Hiç sevmem
utanmasam oynardım
Sevmem
Hayır
Hhic sevmem
sevmem
Severim oynarım ahahah
Sevmem