Aile & Toplum En tehlikelisi hangisi olabilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Kıskanç bir akraba Kıskanç bir sınıf arkadasi Kafayi takmış bir ogretmen Kıskanç bir kanka Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En tehlikelisi hangisi olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı. bana göre hiç biri tehlikeli değil. kendimi savunurum 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Akraba kötü hepsiyle görüşmesen olur da akraba olmuyor 1 0 Yorumla
AslıHiçOlanlardan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kıskanç görümce elti mashai maranın en tehlikelisi baş porsuğu bizde elti görünce😃 1 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı. Unutmamak lazım, seni en iyi tanıyan bilendir o yüzden akaraba 0 0 Yorumla
Adam_gibi_adam27 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Kıskanç akraba en kötüsü diğer hepsininden kurtulabilirsin ama akrabadan asla 1 0 Yorumla
Nehir006 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kıskanç kanka en tehlikelisi çok çektim bundan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bana göre hiç biri tehlikeli değil. kendimi savunurum
Akraba kötü hepsiyle görüşmesen olur da akraba olmuyor
Kıskanç görümce elti mashai maranın en tehlikelisi baş porsuğu bizde elti görünce😃
Unutmamak lazım, seni en iyi tanıyan bilendir o yüzden akaraba
Kıskanç akraba en kötüsü diğer hepsininden kurtulabilirsin ama akrabadan asla
Kıskanç kanka en tehlikelisi çok çektim bundan
Hepsi