Bürosuna çağırdı ekranda bir şey gösterecek zannettim normal konuştu ama gözlerini gözlerimden saniye çekmiyor ben sağa sola bakıyorum sonra ona o hiç bakışını çekmiyor en son ben başka bir yöne bakacakken ona döndüm gözleri resmen popoma baktı. Akşam hoşçakal dicem kız arkadaşından bahsetmeye başladı amaç ne? Zaten beraber yaşadıklarını daha önce söyledi ama ne alaka ya bu erkekler kapatılsın.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İlgi duyduğu yer olabilir o yüzden kendini alamamışdir
Erkekleri anlamakta
Hoşuna gitmiş olabilir değil mi
Bilmem ben artık anlayamıyorum herkes karışık imi yüzlü tuhaf
Senin kıyafet dikkat çekici miydi
Normal şok giyerim her zaman
Dar filan mı yani
Ben herkesinkine bakıyorum, ilgi çekici.
Hoşlammış olamaz mı wsıl siz kapatılın
Ne ara olmuş olabilir? Sevgilisinden bahsederken mi?
Ee olabilir birden olamaz mı duygusu var o da insan kadınlarda ki bu vidansızlıga tahammülüm kalmadı ya
Hoşlandığından kadına neden kız arkadaşından bahsedersin?
Senin tepkilerini ölçmek için falan yapmıştır kötü bi yol ama erkolar detay düşümeme
Nasıl bir tepki bekliyor sence? En son iyi haftasonları dedim lafını böldüm karşılık verdi ama şaşırdı gittim sonra
Neyse sen biraz yokla bakalım napcak
Benim yaptığım tek şey bakımlı olup sessiz sakin kendi işimde olmak başka bir şey yapmadım yapamam zaten
Anlik bakmis
Sen adamdan hoslaniyosunki ariyosun biseyler
Bakışları sinir bozucu ayrıyeten direkt arkama baktığını görünce hiç mi bu ne alaka diye sorgulamayım yani
Sana oyle gelmis
Gel buraya dedi bende ekranda bir şey gösterecek zannettim karşısına aldı beni konuşuyor anlatıyor bende anladım tamam diyorum sürekli yüzüne bakıyorum arada ekrana bakıyorum bahaneyle yüzüne bakmamak için ekrana dönünce resmen popoma baktı
Pff kafan guzwl
Ne alaka
Peki etek mi giymistin? Popon dikkat cekicimi
Kalın bir tayt giymiştim normalde etek giydiğim oluyor
Hm peki topuklu giymismiydin? Ve külot izi bellimiydi taytta? Bide bence popon dikkat çekici o yüzden bakmış
Bilmiyorum değil ya normal seksi bir fiziğim yok topuklu değil spor ayakkabı
Hm peki boyun kaç? Ve senin sevgilin olmadığıni biliyor mu kendisi?
1.60 ve onlar sevgili eşten konu açınca ben yorum yapmıyorum sevgilim olmadığını düşünüyordur doğal olarak
Kilon kaç? E sevgilinde yoksa sana bakmasindan neden rahatsız oldunki? Beğenmiş seni
1,60 ve 62 kiloyum sevgilisi var beraber yaşıyor gün içinde bakıyor etkilemeye çalışıyor akşam çıkışta sevgilisinden bahsediyor lafı ağzına tıktım iyi haftasonları dedim dondu kaldı iyi haftasonları dedi flan
İyi yapmışsın. dolgunsun kilodan belli dikkat çekicisin.. peki yaşlar kaç?
Ben 26 o 32
Özel soru sorcam kalcanla alakalı ama kizarmisin bilmiyorum? İstersen gizliden çıkım öyle konuşalım mı?
Eğer problem olur dersen burdan da sorabilirim
TM kızdın bana kusura bakma.. sadece popon hoşuna gitmiştir onun dicektim ve içinde olmak istemiştir dicektim
Hocam farkında mısın taciz oluyorsun
Kadınlar dan bakan var sırf erkekler değil
Tahrik olmuş çekicisin demek
Bilemiyorum ama tuhaftı sonradan sevgilisinden bahsetti sahada rahatsız oldum
Tkp edermisin
nasi bi popon varsa aklindan cikmamis
Yok be
sapik degilse kimse kuru g. ot e bakmaz hic yalan deme😁
Sapık mı yoksa popom mu güzel nasıl anlicam şimdi 😂
ne yani. poponu mu bilmiyon sen 🤔🤪🤪
Erkek gözüyle bilemem ki bana göre normal
kalkik ve top gibi az da dolgunsa iste iyidir.
Normal işte ne biliyim ben 😂
yaa metuavlizikten olde olcek 😁😁
Gizliden çıkar mısın
ok
Sapiklikran bakiyor
hoşlanmıştır
Sevgilisinden bahsederken mi
acaba o an aklında ne vardı onun
Bilmiyorum gel buraya dedi bende ekranda bir şey gösterecek zannettim karşısına aldı beni konuşuyor anlatıyor bende anladım tamam diyorum sürekli yüzüne bakıyorum arada ekrana bakıyorum bahaneyle yüzüne bakmamak için ekrana dönünce resmen popoma baktı
hayal etmiştir
Erkekler cidden manyak
hepimizi katmasan iyiydi
Ama daraldım inanki evli ve ilişkisi olan erkeklerin bu tür davranışlarından sonra çıkıp diyorlar aaaaa bekar kız evli adamı baştan çıkarmış oysa külliyen yalan onlar bekar kız peşinde it gibi
zaten bu evli insanları anlamıyorum evdekine sahip çıkamıyor sonra dışarı bakıyorlar evdekine baksaya
Cidden sorunlu şimdi karşılık versem ben suçlu olacağım demi onu baştan çıkarmış olacağım
hiç seviyeni bozma
Çok süslüyüm iş yerinde onun için olduğunu düşünür mü aynı bürodayız ya
illa süslenebilirsin süslü birisin diye de evli erkek bakma zorunda değil senin suçun yok
Demi ya sonuçta ben bir şey demiyorum bana bir şey söylemedikleri sürece iş harici muhabbete girmiyorum bile
bizim ofiste de bir sürü kadın çalışan var bekar olmama rağmen bakmıyoruz aynı ortamdayız diye bu ne cesaret
Yanına çağırıyor birde bürolarımız karşılıklı aynı odadayız 2 metre var yok aramızda o oturuyor ben ayakta onu dinliyorum normal mi bu
değil resmen seyretmek için çağırmış ayıp ama
Sen böyle söyledikçe ona karşı sinirleniyorum
ama öyle
istersen ekleyebilirsin beni dertleşiriz
Neyse takmiyim kafaya en iyisi
sen bilirsin
Rahatsız edici
Hemde çok
Haklısın valla. Tanıdığım insanlardan da biliyorum. Çoğu böyle. Kendi karılarına da böyle davrananları düşünüyolar mımmerak ediyorum
Hepsi canım ya
Erkolar kapatılsın
Evet ya
Erkolara lanet olsun
Ya Kahhar 😂
Arapçam yok görüşürüz
Bilmiyor musun kızılcık şerbetini
Yok ben inci tanelerini izliyorum 😂
Belli 😂
Neyse erkolara ölüm diyecektim en son 😂
Demiş kadar oldun 😂
Oldu o zaman hoşçakalın 😂
Hoşçakal 😂
Oha knk cok kotu dusunuyor
Nasıl yani resmen baktı gördüm o oturuyor ben ayaktaydım yanında baktı resmen
Yalkasma dostum sana soylemesi gece gece senide dusunuyordur
Gerçekten mümkün mü bu
Haberler kaynaklar cok dogru seni cok kotu seylerle kullanilir neler neler yapar knk insan oglu cok kotu yaklasma derim merhaba merhaba fazla yaklasma ona bide sinirle yaklas sana yaklasamasin
Zaten yakınlık kurmuyorum ki ama aynı büroyu paylaşıyoruz maalesef
Daha da kotu degistiremiyor musun peki eminimki sana daha cok yakinlascak cok eminim hapda - benim bacimada boyle gelmislerdi abla o isten cikmisti