Zarar verici insanlar yerine hayatınızda sıcakkanlı, size pozitif enerji veren kişiler olsun vs 😊Yüreğinizden dökülenlerin gerçekleşmesi dileğiyle 😊🌹🌹

Zarar verici insanlar yerine hayatınızda sıcakkanlı, size pozitif enerji veren kişiler olsun vs 😊Yüreğinizden dökülenlerin gerçekleşmesi dileğiyle 😊🌹🌹
Evet ister istemez hayatımıza bu tarz insanlar giriyor narsist, bencil, merhametsiz, ruhsuz egoist uzak durmak lazım insanın yaşam enerjisini bir vampir gibi emiyorlar.
Çoğunu açıklama da yazmışsın bende birkaç tane ekleyeyim.
Değersiz hissettirirler.
Yanlarında kendin olamazsın.
Şikayet ederler.
Dedikodu yaparlar.
Başarılarını küçümser ler.
Kendini sorgulamanı sağlarlar.
Herşeyin en iyisini onlar bilir. Senin bilgin, tecrüben bilgi değildir.
Yanlarından kalkınca enerjinin düştüğünü veya bir yerinin ağrıdığını falan hissedersin.
Bir insan neden zarar verici insanlarla bir arada kalır?
Bunu şöyle açıklayabilirim. Korkuyordur. Yüzleşmekten kaçtığı şeyler vardır.
Korkusu içini kemirip durur.
Hayır demenin kötü bir şey olduğunu düşünür.
Zarar verici insanların hayatından çıkması için bir şeyleri fark etmeye hazır olmalı insan. Fark edebilmeli. Korkularını sınırlandırmalarını kayıplarından bir çıkmalı. Engel olarak gördüğü şeyler engel değil.
Teşekkür ederim 😊
Ben güzel soruların için teşekkür ederim 😇
Rica ederim 🌹
Bencil, çıkarcı, yalan dolan, sinsi insanlardan her şeyi beklerim ben. Bu insanları hayatımda barındırmam. Barındıran da henüz o insanlardan darbe yememiş demektir.
Ortak özelliği sürekli olumsuz düşünmesi veya bir insanın mutlu gördüyse onun muhakkak mutsuz yapmaya çalışmasıdır aslında ortak özelliği.
Biz aslında o insanın zarar verici olup olmadığını baştan bilemiyoruz yaşadıkça ne olduğunu anlıyoruz bu ya erken ya da geç dönemde olabiliyor.
Rica ederim 😊
Cevap
12Cevap
Kötülük yapan insanlar.. cahil insandır.. yalancı insandır.. bunlara kötü derim ben ve daha saymadığım bir çok şey
En önemli özellikleri söz verip sonra u dönüşü yapmak
Bir gün ı sözlerde gerçekleşir inşallah senin adına temennim 🌹
Bilmukabele amin ❤️🌹
Toplumun geneline bakacak olursak, sağlıklı seçimler bizi yalnızlığa ittiği için kötünün iyisini seçmek zorunda bırakılıyoruz.
Zarar vermeyen insan yok diye düşünüyorum. Herkes bir şekilde zarar veriyor. İstemeden ya da isteyerek
Kan emer, ömür tüketirler. Kaostan beslenenler hayatında saklar. Bana uzaklar, tutmam.
Sadece kendini düşünür başkasına saygısı olmaz
Öyle insan virüs gibi sen kurtulmak istesen de kurtulamazsın çıkar karşına
Narsisistlerden uzak durun... Aile geçmişine ve ailesiyle ilişkilerine bakın...
manipülasyon tekniklerini iyi kullanırlar acıtasyon yaparlar
Tembel ve savurgan insanlar zarar vericidir. Onlarla yola çıkılmaz.
Hep negatif karamsar ve bunu sana empoze etmeye çalışan zarar vericidir ama bunu sadece kendine yapıyorsa zararsızdır
Bunlara insan demek benim varlığıma saygısızlıktır fakat bòyle tiplerle bazen mecburen bir arada durmak zorunda kalıyorum...
Benden sana zarar gelmez diyenler
Bazen gerçekten de öyle kişilerden zarar gelmez ki.
Yok hayır geliyor denendi onaylandı
Bu durum çevremde gördüğüm kadarıyla demiştim
Biz Türk halkına has bi durummudur bilmem ama kafamızda bişeyler kurmayı ve onu doğru kabul etmeyi en iyi bizim milletimiz bende dahil içine biz yapıyoruz ne alakası var kardeşim... Benden sana zarar gelmez diyen herkese acaba zarat vercek diyemi bakalım
Sakin hayatına aksiyon arıyor herhalde.
Seni öyle olmadığı halde suçlamalarj gibi 😊😊
Ağzı olan afkuriy işte 😂
Suçlasınlar. Bu beni daha da yüceltiyor işte 😊
Amenna 😊😊
Narsist olmaları, öyle birini barındırmam.
Kendin sormuşsun kendin cevaplamişsin😛😛😛
Aslında en büyük zarar kendilerinedir.
En belirgin özellikleri kötü olmalarıdır.
Acı çekmeleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?