Güncellemeler
+1 yıl
Uyumadan 1 gün önce aksamleyin en yakın arkadaşım devamlı olarak yaşadığı bir paranormal olaydan bahsetmisti yıllardır yaşadığı birsey. onun hakkında konuştuk ama ben korkutmamak için biraz alaylı konusmustum
Akşam 19.30 civarlarında uyurken fotoğrafım çekilmiş. ben olamam çünkü fotoda uyuyorum ve arka kameradan çekilmiş fotoğraf. evde ben dışında 2 kişi vardı sadece sordum beni rahatsız etmemek için odaya bile girmediklerini söylediler cam falan kilitliydi zaten. ev halkının bana şaka yapmadığına eminim. ama o zaman fotoyu kim çekti?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O iki kişiden biri yalan söylüyor gadası
Biri bebek zaten o yapamaz. digeri ise yaşlı biri ve tel kullanmayı bilmiyor bile
C inler gelmiş falan dicem olmicak şaka bi yana eskidir sen farketmemişsindir uyku sersemi çekmiştir arkadaşın
Eski değil yeni bir fotoğraf ve evde bir bebek ve yaşlı biri vardı yani yaptıklarını düşünmüyorum
Seninle eğleniyor o iki kişi.
70lerinde olan biri ve bir bebek nasıl benimle eglenicek
Aklına gelen şey çekemez ondan eminim. Yabancı biriside senin telefonundan çekmez seni.
Ee kim çekti o zaman? Tel kullanamayan 70lernde biri mi yoksa bebek mi
Fotoğrafı nasıl fark ettin?
Uyandım telefona baktım galerime girdim bir fotoya bakmak için direkt gördüm zaten
Whatsapp üzerinden gelen fotoğraflar otomatik kayıt ediliyor galeriye whatsaptan arkadaşın wp den atıp geri herkesden sil yapmış olabilir.
Fotoğraf o gün benim giydiğim kıyafetlerdi yani eski değil. anlik çekilmiş bir fotoğraf ve wp mesajlarında herkesten silindi ibaresi görünüyor tüm sohbetlere baktım yok.2 tane fotoğraf var galerimde
Anladım ama onlar çekemez bunu biliyorum.
Bende dusunmedim ama guncellemedeki olay aklımı karistirdi
boş ver. Çok da takma kafana bişey olmaz ama onların öyle şeylerle işi olmaz yani
İyi güzelde kim çekti o zaman fotoğrafı ve neden çekti yani? Boşlukta kalıyorum
O 70 yaşındaki telefonu almıştır bilmeden çekmiştir
Sordum odama bile girmemiş ve telefon tam bana odaklı yani uğraş gerektiriyor 70 yaşındaki biri için bana yalan söylemek için bir nedeni de yok
Valla kardeşim ne diyim ki anlattığın şey imkansız yani , olmuş ama pek de kafa yorma sil fotoğrafı yatmadan önce ayet el kürsi oku bir daha olacak mı ozaman düşün
Senin telefonundanmı
Evet
Telefonun orada duruyorsa hacklenmiştir belki kameranı ele geçirdiler fotoğraf çektiler
Öyle bir şey değil. fotograf ortalama bir hizadan çekilmiş yani biri cekmis. hacklenme olduğunu sanmıyorum
fotoyu nerde gördün
Galerimde
Yalan söylüyorsun
Yahu yalan söylesem korkar miyim bu kadar? Ciddi birsey soruyorum