Aile & Toplum Kaç çoçuğunuz olucak söyliyim mi? S2minkeyfi Takip Et Yoda Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Gelecekten geliyorum ben gelin bakim sjsbsbsbs Güncellemeler+1 yıl @Mr_KaoS bir ovuspucocugudur arkadaslar😍 Kaç çoçuğunuz olucak söyliyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. 1 kızım olmasını isterdim. 1 1 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Sifir
Tekbaşınakız Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Onla olamadık. Evlenmemişimdir ben. Çocuğum da yoktur. 1 7 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 3 Yorumla Tekbaşınakız +1 yıl Onunla olamazsam ikimiz de evlenmeyiz eminim. (O evlenir de bilemem) Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Lan tek erkek o mu yav Yorumla Tekbaşınakız +1 yıl Yok ama ya uzun hikaye ama teşekkür ederim 🤗✨💞 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 😘 bir erkek icin canini sikma Yorumla Tekbaşınakız +1 yıl Teşekkür ederimmmmm💞💞🥹🥹 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Rica ederim🥰🩷 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Sen üreyecek kadar zeka seviyesi düşük bi' adam değilsin #Oluştur abi de abine 1 1 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Cocuk senin onun babasi oldugunu ogrendiginde rahime geri kacar zaten😁 Yorumla
SonHevesBükücü Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 46% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Sen dün de flörtöz müyüz değil miyiz, onu söylüyordun :D Sen kahin misin? =) 1 7 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Kahinim😎💅🏻2 cocugun olucak Yorumla SonHevesBükücü +1 yıl :D Aralarında kız çocuk var mı? Kız yoksa yapmam. Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 2 si de kiz Yorumla SonHevesBükücü +1 yıl Olur o zaman. Erkek çocuk istemiyorum alerjim var benim :D Tamam tenkü. Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Haahaahahaa rica efem Yorumla SonHevesBükücü +1 yıl Erkek çıkarsa sana getiririm, ona göre -.- İyi geceler. Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Beni bulursan😆😆 goodnighr Yorumla
MrDreamer Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl hadi söyle çok merak ettim :) 2 3 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 3 tane Yorumla MrDreamer +1 yıl ooo İnşa"Allah 2 kız 1 erkek :)) Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Hadi insAllah Yorumla
Sema_Foster Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 93% +1 yıl 1 kız 1 erkek istiyorum ama bakalım ne çıkıcak 1 4 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 4 cocuk 2 tane ikiz Yorumla Sema_Foster +1 yıl oh biraz fazla gibi Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Yok kiz orta seker Yorumla Sema_Foster +1 yıl qwlxy Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Hadi bakalım.. 1 1 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 1 tane Yorumla
zsrndr Takip Et Guru Yaş: 76 , eic 97% +1 yıl Hayır buna hazır değilim 1 5 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 10 cocuk Yorumla zsrndr +1 yıl Yok baba çıkmaz Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Cikar anam Yorumla zsrndr +1 yıl Kati surette mümkünatı yok Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Varrr Yorumla
Şişkolettaa Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle evet 1 7 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 3 tane Yorumla Şişkolettaa +1 yıl 2 oğlan 1 kız demi Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 2 kiz 1 oglan Yorumla Şişkolettaa +1 yıl İyi düşün 😏 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Sus kiz lafimin ustune laf soyleme😏😏 Yorumla Şişkolettaa +1 yıl Ama ben kızımın nazlı kalmasını isterim 🥺 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 1u nazli digeri memati olucak zaten Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. bende kürt değilim söyle bakalım 1 1 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Nasnwnsnsnsnnssns 5 cocuj Yorumla
yoruldumaw Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kürt değilim söyle bakalım 1 21 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl JSJSJSNSNSJSSNSNSNSNS ulan ya haahahhahaa Yorumla yoruldumaw +1 yıl önceden belirteyim Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 3 tane Yorumla yoruldumaw +1 yıl cinsleri ne şimdiden plan yapayım Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 2 erkek 1 kiz Yorumla yoruldumaw +1 yıl o 2 erkeğin birini Ronaldo birini Messi yapıcam kız çocuğunu da güzel avukat yaparım bana küfür eden olursa şikayet ederim tazminat alırım güzel Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Nssnsjsnssnansn sen gorecen mi bakalim avukat olduguju Yorumla yoruldumaw +1 yıl inşallah görmem Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Tovbe ee lan mal kiz cocugunun babaya ihtiyaci var Yorumla yoruldumaw +1 yıl hee doğru azrail git git gelme Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Azrail az musade et Yorumla yoruldumaw +1 yıl ben gideyim yakışıklı güvenlik dinleyem ah sana vah sana Yorumla S2minkeyfi +1 yıl JSBWJWNNWNWNWNWJA Allahim snaa geliyorum Yorumla yoruldumaw +1 yıl a yok gitme bebişlerin annesiz kalır huu Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 🥹🥹 Yorumla yoruldumaw +1 yıl ay aşko senle kafalar fena bombing yapıyor Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Sen benden kucuk mussun ama asko ya ufff Yorumla yoruldumaw +1 yıl ay aşko sen yoksa satanist efe misin onu söyleyemiyoruz maalesef Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Jahahhahaahhaahahahahaahahaahahahhaa onu soyliyemiyoruz maalesef Yorumla yoruldumaw +1 yıl https://youtu.be/KLLt3izCIo4?si=qZNcUWtXyyj6ni-r Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 😆😆😆. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Djdosdmzosjs söyle bakayım 1 6 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 2 tane furbol takimin olucak bebegim senin sjsnsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nereden biliyorsun la xkssomxzosod Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Gelecekten geldim dedim ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benden gelmiş olabilir misin kdsoxnxoskx Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Simdi bir sey yazicam sapik olcak neyseee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dksosmdossksod neyse Yorumla
essekfaruk23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 56 tane 2 1 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 18 cocuj Yorumla
__Justimagineit Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Olur söyle shrek 1 1 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 2 tane Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. Olur ✋🏻😅 1 3 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 3 tane Yorumla Semih6934 +1 yıl Gayet mantıklı bence de 😅 Teşekkür ederim 😊✨ Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Rica Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Olurrr 1 1 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Iki tane Yorumla
kafasıkarışık131415 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 574 cevap paylaştı. Sööyle 1 2 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 4 Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl Yuhhh Yorumla
judebellingham Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Söyle 1 2 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 2 Yorumla judebellingham +1 yıl Bende 2 tane çocuk istiyorumHadi inşallah Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Söyle 1 3 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 2 tane Yorumla İnflames2626 +1 yıl Bilemedin Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Bildim Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 940 cevap paylaştı. Ne alaka ki 1 2 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Sifir Yorumla terziayca +1 yıl Ya çok kötüsün Yorumla
gölgedeyürüyenkız Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Söyle0 1 1 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 3 cocuk Yorumla
NeganLucille Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 528 cevap paylaştı. 😂 lütfen 1 1 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 0 cocuk Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Söyle 1 1 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 1 tane Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Olanı söyle😄 1 2 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 2 tane Yorumla Kaunis +1 yıl 👍 Yorumla
nazzll56 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Söylee 1 2 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 1 tane Yorumla nazzll56 +1 yıl İyidir iyi Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Söyleyin buyrun 1 1 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 2 cocuk Yorumla
Mr_Kaan_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Söyle 1 3 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 3 tane Yorumla Mr_Kaan_ +1 yıl S2min keyfine bağlı artık Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Hayir benim lafima bagli Yorumla
anatolian_Mongol Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Söyle bakalım 1 2 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 4 cocuk Yorumla anatolian_Mongol +1 yıl Olabilir😄 Yorumla
Mr-Wednesday Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 624 cevap paylaştı. Evet? 1 3 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 1 tane nue topu gibi evladin olucak Yorumla Mr-Wednesday +1 yıl Sağol Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Rica Yorumla
FeelsGoodMan Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ya kısırsa? 1 3 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 1 cocugun olcak, (sonra sen kisir olcan) Yorumla FeelsGoodMan +1 yıl Kesin bilgi mi? Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Evet oyuzden yap yapabildigin kadar🤥 Yorumla
Fth1998 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 595 cevap paylaştı. Söyle 1 4 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 3 cocuk Yorumla Fth1998 +1 yıl Nereli olacak kadın? Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Russ Yorumla Fth1998 +1 yıl Wow Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Soyle 2 1 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 2 tane Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kalkmıyor ki nasıl olsun 1 11 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Mal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanıştığımıza memnun oldum bende insanım Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Hayir sen o sun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet bende onu diyorum ben bir insanim Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Hayir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Hayirr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evvet Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Hayyr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evetttt Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Hayiiir Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Söyle 1 6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelecekten geliyorsan söylesene o slakla birlikte olucak mıyız tekrar Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Yok knk olmiyacaksiniz. Onan daha cok deger veren biri cikacak karsina 4 tane evladin olucak masalllah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 4 kedin demek istedin heralde Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Cocuk cocuk velet bebe child Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur olur hepsini camiye bırakıp kaçarım Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 🤣🤣🤣 bari kayit yap yetimhaneye birakip buyuyunce aramasin garioler naasini Yorumla
fire-girll Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl söyleee 1 2 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Sifir Yorumla fire-girll +1 yıl doğru Yorumla
Neboo Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Söyle 1 3 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 5 karida 5 futol takimi bekliyorum en az Yorumla Neboo +1 yıl Doğru bildin Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Her zaman Yorumla
KaynanamKalbim Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Söyle 1 7 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 1 tane Yorumla KaynanamKalbim +1 yıl Kimle? Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Karinla Yorumla yoruldumaw +1 yıl kayınbabanla Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Ajsnssnsnsnsjs Yorumla KaynanamKalbim +1 yıl Kaynanamla 4 cocuğum olsun istiyorum☹️ Yorumla yoruldumaw +1 yıl kızını aldın yetmiyor mu abicim Yorumla
_WhitESharK_ Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl bir kafi 1 3 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 7 tane Yorumla _WhitESharK_ +1 yıl yok 11 tane futbol takımı Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Basket takimi snein ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
1 kızım olmasını isterdim.
Sifir
Onla olamadık. Evlenmemişimdir ben. Çocuğum da yoktur.
3
Onunla olamazsam ikimiz de evlenmeyiz eminim. (O evlenir de bilemem)
Lan tek erkek o mu yav
Yok ama ya uzun hikaye ama teşekkür ederim 🤗✨💞
😘 bir erkek icin canini sikma
Teşekkür ederimmmmm💞💞🥹🥹
Rica ederim🥰🩷
Sen üreyecek kadar zeka seviyesi düşük bi' adam değilsin #Oluştur abi de abine
Cocuk senin onun babasi oldugunu ogrendiginde rahime geri kacar zaten😁
Sen dün de flörtöz müyüz değil miyiz, onu söylüyordun :D Sen kahin misin? =)
Kahinim😎💅🏻
2 cocugun olucak
:D Aralarında kız çocuk var mı? Kız yoksa yapmam.
2 si de kiz
Olur o zaman. Erkek çocuk istemiyorum alerjim var benim :D Tamam tenkü.
Haahaahahaa rica efem
Erkek çıkarsa sana getiririm, ona göre -.- İyi geceler.
Beni bulursan😆😆 goodnighr
hadi söyle çok merak ettim :)
3 tane
ooo İnşa"Allah 2 kız 1 erkek :))
Hadi insAllah
1 kız 1 erkek istiyorum ama bakalım ne çıkıcak
4 cocuk 2 tane ikiz
oh biraz fazla gibi
Yok kiz orta seker
qwlxy
Hadi bakalım..
1 tane
Hayır buna hazır değilim
10 cocuk
Yok baba çıkmaz
Cikar anam
Kati surette mümkünatı yok
Varrr
Kesinlikle evet
3 tane
2 oğlan 1 kız demi
2 kiz 1 oglan
İyi düşün 😏
Sus kiz lafimin ustune laf soyleme😏😏
Ama ben kızımın nazlı kalmasını isterim 🥺
1u nazli digeri memati olucak zaten
bende kürt değilim söyle bakalım
Nasnwnsnsnsnnssns 5 cocuj
Kürt değilim söyle bakalım
JSJSJSNSNSJSSNSNSNSNS ulan ya haahahhahaa
önceden belirteyim
3 tane
cinsleri ne şimdiden plan yapayım
2 erkek 1 kiz
o 2 erkeğin birini Ronaldo birini Messi yapıcam kız çocuğunu da güzel avukat yaparım bana küfür eden olursa şikayet ederim tazminat alırım güzel
Nssnsjsnssnansn sen gorecen mi bakalim avukat olduguju
inşallah görmem
Tovbe ee lan mal kiz cocugunun babaya ihtiyaci var
hee doğru azrail git git gelme
Azrail az musade et
ben gideyim yakışıklı güvenlik dinleyem ah sana vah sana
JSBWJWNNWNWNWNWJA Allahim snaa geliyorum
a yok gitme bebişlerin annesiz kalır huu
🥹🥹
ay aşko senle kafalar fena bombing yapıyor
Sen benden kucuk mussun ama asko ya ufff
ay aşko sen yoksa satanist efe misin onu söyleyemiyoruz maalesef
Jahahhahaahhaahahahahaahahaahahahhaa onu soyliyemiyoruz maalesef
https://youtu.be/KLLt3izCIo4?si=qZNcUWtXyyj6ni-r
😆😆😆.
Djdosdmzosjs söyle bakayım
2 tane furbol takimin olucak bebegim senin sjsnsj
Nereden biliyorsun la xkssomxzosod
Gelecekten geldim dedim ya
Benden gelmiş olabilir misin kdsoxnxoskx
Simdi bir sey yazicam sapik olcak neyseee
Dksosmdossksod neyse
56 tane
18 cocuj
Söyle
2 tane
Olur söyle shrek
2 tane
banada söyle 🤩
4 tane
Olur ✋🏻😅
3 tane
Gayet mantıklı bence de 😅 Teşekkür ederim 😊✨
Rica
Olurrr
Iki tane
Sööyle
4
Yuhhh
Söyle
2
Bende 2 tane çocuk istiyorum
Hadi inşallah
Söyle
2 tane
Bilemedin
Bildim
Ne alaka ki
Sifir
Ya çok kötüsün
Söyle0
3 cocuk
😂 lütfen
0 cocuk
Söyle
1 tane
Olanı söyle😄
2 tane
👍
Söylee
1 tane
İyidir iyi
Söyleyin buyrun
2 cocuk
Söyle
3 tane
S2min keyfine bağlı artık
Hayir benim lafima bagli
Söyle bakalım
4 cocuk
Olabilir😄
Evet?
1 tane nue topu gibi evladin olucak
Sağol
Rica
Ya kısırsa?
1 cocugun olcak, (sonra sen kisir olcan)
Kesin bilgi mi?
Evet oyuzden yap yapabildigin kadar🤥
Söyle
3 cocuk
Nereli olacak kadın?
Russ
Wow
Soyle
2 tane
Kalkmıyor ki nasıl olsun
Mal
Tanıştığımıza memnun oldum bende insanım
Hayir sen o sun
Evet bende onu diyorum ben bir insanim
Hayir
Evet
Hayirr
Evvet
Hayyr
Evetttt
Hayiiir
Söyle
Gelecekten geliyorsan söylesene o slakla birlikte olucak mıyız tekrar
Yok knk olmiyacaksiniz. Onan daha cok deger veren biri cikacak karsina 4 tane evladin olucak masalllah
4 kedin demek istedin heralde
Cocuk cocuk velet bebe child
Olur olur hepsini camiye bırakıp kaçarım
🤣🤣🤣 bari kayit yap yetimhaneye birakip buyuyunce aramasin garioler naasini
söyleee
Sifir
doğru
Söyle
5 karida 5 futol takimi bekliyorum en az
Doğru bildin
Her zaman
Söyle