Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu çok güzel bir soru sormuşsunuz yürekten katılıyorum bu düşüncenize evet çevremize çok fazla insan var ama bizim zor zamanımızda elimizden tutabilecek bir kişi diyebileceğimiz çok az sayıda insan var işte o insan doğru insandır ve de yaşamda kaliteli olabilmek hayatınızda alacağınız insanların da sizinle veya sizden bir tık daha yukarıda kültür olarak yukarıda olmasıdır e kadar çok insan o kadar çok huzursuzluk oluyor zaten çünkü insanlar genellikle kendilerini bilmiyorlar Ve de yüzünüze gülüp arkadan işçi ve bu kadar çok insan var ki her zaman az ve öz kaliteli olsa her şey
Doğru düşünce. Az insan , az sorun en basitinden. Çok huzur meselesi biraz karışık az olanlar da huzuru bozabilir ancak çok yakın insanlardır aile fertleridir, çok seversin ama çekilmez yanları da vardır.
Az ve öz kesinlikle
Aynen reis
Rica ederim reis abim🩵
Aynen öyle vallahi ne kadar çok insan olursa o kadar karmaşa oluyor
Cevap
45Cevap
Evet az insan çok huzur.. ben çok arkadaş yerine bir tane dostum olmasını daha çok isterdim
Bazen en çok olduğun dönemde garip bir ruh ürpertisi seni uyarır, hiçliğin yadırgamasıdır bu. Azım sandıkça da göğe yükselir insan. İnsanlar çift parçalı bir puzzleda bile dehşete düşebileceği bir tablo ile karşılaşabiliyor. Sen on parçalı bir puzzleda olsan, yüz parçalı yahut bin parçalı bir puzzleda olsan, doğru parçaları doğru yerlere yerleştirdikçe rahatsızlık duyacağın bir sebebin olmayacak.
insana insan lazım. herkes az insan hatta yalnızlığa özeniyor. benim tek bir arkadaşım bile yok ve yalnızlık sizin sandığınız gibi bir şey değil ayrıca madem az insan istiyorsunuz fazlasını bana gönderin
Ya tamam az insan çok huzur da ben sıkılıyorum ya bence çok insan doğru insan olursa her türlü çok huzur sağlanır.
Ters orantılıysa yalnızlık huzurun nirvanası olurdu. 😂
Seni destekleyen ve geliştiren, olumlu etkisi olan, motive eden, rahat çevre diyorum.
Tabiki. Gün içinde çok fazla insana maruz kaldığımda bunalıma giriyorum, hele o insanlara bir de laf anlatmak, konuşmak zorunda olmak bana tam bir zulüm
az insan sevmiyorum çok insan ve kalabalık severim
Az ve öz arkadaşlar daha iyi nerde çokluk orada bokluk vardır
Evet ne kadar az kişi tanırsak o kadar çok huzur buluruz bence
Hayatımda çok insana yer vermeye gerek yok. Az olsun öz olsun yeterli
Kesinlikle öyle. Kalabalığa dahil oldukça kafam hep bir karışık hep bir curcuna
Benim için öyle evet. Herkesin farklı bir bakış açısı var bu yüzden ne kadar kalabalıksan o kadar sorun yaşarsın, boş ses çok olur bu da gereksiz baş ağrısından başka bir şey değil
Kafa dengi sırdaş herseyi paylasabilecegin 1 tane olsun yeter napacan 10 taneyi nerde cokluk orada …
Yüzde yüz doğru bir söz "Az insan çok huzur" hatta "Az eşya çok huzur"
Uzun zamandır uyguladığım mottom, kesinlikle öyle az insan çok huzur kafa rahat...
Öyle değil o , İnsanlarla iletişim de resmi ve dengeli olmak gerek
Aynen öyle.
Her an arkandan iş çevirebilme olasılığı olan kalabalıktansa güveneceğin birkaç kişi yeter.
Kesinlikle katılıyorum huzur istiyorsan hayatında az insan olacak
Boşuna dememişler nerde çokluk orada b. kluk diye ))
Hayır doğru insan çok huzur
Benim iki tane arkadasim var
Sıfır insan tek başına olmak
Yıllardır öyle benim için
Kesinlikle evet.
Kesinlikle öyle olduğunu düşünüyorum
Sevdiğim insanlar değilse huzursuz olurum.
Kitap gibi yazmişiniz valla tebrik ederimm :d
Kesinlikle çok olunca huzur rafa kalkıyor.
Her daim öyle. Kafa rahat
Evet nerde çokluk orada pokluk olur zaten
Öz ve nitelikli insan
O insan sana zarar verecekse hayatında hiç olmasın daha iyi. onun için az insan çok huzur:)
Öyle tabi
Tabi öyle
kesinlikle az insan öz insan
Bazen evet bazen hayır
Az ve guzel kalpli olan insan huzur.
Aynen öyle az insan çok huzur..
Hayatında insan sayısı arttıkça huzur azalıyor
Cok insan olsun
Olmasın
Olsun
Evet, aynen öyle
Hiç insan çok huzur