Ne uydursam da bu durumdan kurtulsam diye düşündüm ama yok. Nerden tutarsam tutayım elimde kalan bir durum ve hesabı açtığımdan beridir o yazı öyle demek ki ben bile fark etmemişim dur değişiyim sjsjsjdd😂😂😂😂😂
Ya hahahay😂😂 ben bunu fark edeli epey oldu ama söylemek istemedim vardır herhalde bir bildiği dedim 😂😂 neyse ki hallettik, rica ederim önemli değil teşekküre gerek yok lütfen ✋🏻😂
Bildiğim ne olabilir düpedüz yanlış yazmışım işte 😂😂 ama ben genelde o yazıyı okurum profilime bakıyorum çünkü demek ki yaşlandım hadi yazar kör olmuşum da okur kör de olmuşum 😂😂 AA teşekküre gerek yoksa tamam o zaman bir daha yaparsam yine söylersin 😂😂
Genelde okuyorsun ve nasıl dikkat etmedin? İlginç gerçekten. 😂😂 Böyle şeylere dikkat edelim ama gerçekten hoş olmuyor ayıp yani doğru değil.. Çok yanlış.. 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben çoktan açtım gadası
Yol kenarındaki çimenlikte egzoz gazı eşliğinde beyaz atletle mangal yapasım var.
😂😂😂😂
Daha değil 1 ayı var bizim buralarda en güzelde sevdiğiceğin ile yapılır.. 🤩😂
Hayır ya geldi bence bizim burası çok sıcak 😂 bence de sevdicekle yapılır 🥲🌞
Ne güzel.. 😌
Arkadaş ortamımla çok eğlenceli oluyo ya. Akşam üzeri gidip de gece döndüğümüz zamanlar ahh ah
Açılmadı daha bence. En iyi piknik arkadaslarla yapılır.
Kışında karda mangal yakan insanım ben her daim o sezon vardır.
Sezon açılmadı da piknik havaları var şu an. Valla ben piknik sevmem orada agalar ile ne sallamalı hikayeler anlatılır he
Piknik de seni sevmiyor 😂
Beni sevmeyenlerin hali harap yalnız 😎
Üstüne alınan alınsın 😂
Üstüne alınan bi zahmet battaniye de alsın üşütmesin sjsjsjs
Üf ne bu laflaaarrrr? 😂😂
Baştan söyliyim de burası ile alakası yok 😃
Bana demiyor arkadaşlar size diyor 😂😂
Arkadaşlar hepinize diyorum ve hiçbirinize demiyorum heh hadi bakalım 😃
Bak bakkkk hareketlere bakkk😂😂
Hareketlilik iyidir haha 😃😃
Senin profilde ki yazı da bir yanlışlık olabilir mi "beni yanlış tanışmışsan" tanışmışsan? 😂😂Tanımışsan olma ihtimali var mı? 😂😂
Ne uydursam da bu durumdan kurtulsam diye düşündüm ama yok. Nerden tutarsam tutayım elimde kalan bir durum ve hesabı açtığımdan beridir o yazı öyle demek ki ben bile fark etmemişim dur değişiyim sjsjsjdd😂😂😂😂😂
Ya hahahay😂😂 ben bunu fark edeli epey oldu ama söylemek istemedim vardır herhalde bir bildiği dedim 😂😂 neyse ki hallettik, rica ederim önemli değil teşekküre gerek yok lütfen ✋🏻😂
Bildiğim ne olabilir düpedüz yanlış yazmışım işte 😂😂 ama ben genelde o yazıyı okurum profilime bakıyorum çünkü demek ki yaşlandım hadi yazar kör olmuşum da okur kör de olmuşum 😂😂 AA teşekküre gerek yoksa tamam o zaman bir daha yaparsam yine söylersin 😂😂
Genelde okuyorsun ve nasıl dikkat etmedin? İlginç gerçekten. 😂😂 Böyle şeylere dikkat edelim ama gerçekten hoş olmuyor ayıp yani doğru değil.. Çok yanlış.. 😂😂
Elbet ben de senin bir yanlışını yakalarım gardını koru 😃😂😂
Kamp varken ne pikniği
O da olur onu da severim 😂
Doğa ile iç içe olup arkadaşlarınla sabaha kadar içmek ve eğlenmek işte güzel olan kısmı da bu
Sanki erken bunun için. Hasta edebilir. Biraz daha vakti var. Papatyalar bi kendine gelsin.
Ben ailem ile piknik yaparken eğleniyorum en çok
Henüz açmadık 😅
Brolarla
Dur daha erken bi Mart ciksin :d
Kardeşim ya da tek
kafa dengi arkadaşlarla yapılır tabiki
Mart geçmesi lazım
hemen hemen açıldı
Arkadaşlarla daha açmadık
açılmadı bence
Henüz yokk
daha değil.