Seven insan neden yapar bunu?

Arkadaslar selam, sevgilimle tartışıp engellemişti beni uzak mesafe ilişkisi içerisindeyiz. Engellediği gece çok alkol alıp kadın pazarlığına oturmuş lakin şans ya işte dolandırılmış canım, buna ayrı bi gülüyorum o ayrida. O pazarlığa otururken bende uçak bileti aldım. Birbirimizden habersiz bi şekilde sabahı söyledim gelecegimi, özur diledi ve gittim. Ama bu durumu daha bilmiyordum beni havalimanından aldıktan sonra telefonunda yakaladım baya sinir krizi yaşadım. Artık itiraf etmek zorunda kaldı. Yüzündeki utanmayı sonuna kadar hissettim arkadaşı da aynı şekilde. Gidicektik ama dolandirildik falan filan mesajlarda da bu teyitlenmis bi şekilde. Özürler yalvarmalar gerekirse şu an herkesi silmeye hazır. Ama ben o şehirden kalbim kirik ayrıldım. Hatta son bi kez öptüm. Biter içimde sandim sevgim ama hala çok seviyorum ama midem kaldırmıyor, çocukta çok pişman hissediyorum ve 15 gün sonra bulunduğum şehre gelicek. Ne yapmalıyım yeniden denemeli miyim yoksa bitirmeli miyim. (Bu arada 3 aydır calkantidaydik yani o bişeyleri düzeltmeye çalışıyordu. Ama bu olayla sıçtı sıvadı)
Seven insan neden yapar bunu?