Arkadaslar selam, sevgilimle tartışıp engellemişti beni uzak mesafe ilişkisi içerisindeyiz. Engellediği gece çok alkol alıp kadın pazarlığına oturmuş lakin şans ya işte dolandırılmış canım, buna ayrı bi gülüyorum o ayrida. O pazarlığa otururken bende uçak bileti aldım. Birbirimizden habersiz bi şekilde sabahı söyledim gelecegimi, özur diledi ve gittim. Ama bu durumu daha bilmiyordum beni havalimanından aldıktan sonra telefonunda yakaladım baya sinir krizi yaşadım. Artık itiraf etmek zorunda kaldı. Yüzündeki utanmayı sonuna kadar hissettim arkadaşı da aynı şekilde. Gidicektik ama dolandirildik falan filan mesajlarda da bu teyitlenmis bi şekilde. Özürler yalvarmalar gerekirse şu an herkesi silmeye hazır. Ama ben o şehirden kalbim kirik ayrıldım. Hatta son bi kez öptüm. Biter içimde sandim sevgim ama hala çok seviyorum ama midem kaldırmıyor, çocukta çok pişman hissediyorum ve 15 gün sonra bulunduğum şehre gelicek. Ne yapmalıyım yeniden denemeli miyim yoksa bitirmeli miyim. (Bu arada 3 aydır calkantidaydik yani o bişeyleri düzeltmeye çalışıyordu. Ama bu olayla sıçtı sıvadı)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
demek ki söylediği sevgi gerçek sevgi değil. gerçekten seven birisinin gözü başka birini görmez
Arkadaşım kanıma girdi diyor ağladı peki ağlaması sahte mi sence
bilemem abicim. ne roller kesiyor millet.
Ah erkekler
benden sana bir abi tavsiyesi, uzaktan ilişki olmaz. böyle şeyleri çok yaşarsın, üzülür durursun. bitir, yanında olan, kalbine de, eline de dokunan bir ilişki kur^^
Dimi ama pek inancım kalmadi gibi artık insanlara
hayır canım, bir insan yüzünden tüm insanlara inancını kaybetme. hayat mükemmel değil, olmayacak da. benim demeye çalıştığım mantığını kenara koyma. sana dokunamayan birine de kalbini verme. hayat böyle şeyler için çok kısa
Çok haklısın sadece bir buhrandayim ve çok teşekkür ederim verdiğin akıl icin
rica ederim
Bu hayatta bir insanın sahip olduğu ne değerli şey zamandır. onu iyi değerlendir, sahip olduğun tek yaşam bu. iyi geceler dilerim^^
Tavsiyene uyacagim, çok sağol tekrardan gecen güzel olsun
Bitir bir kere yapan bir daha yapar. Üstelik uzak mesafeden olmuyor zaten kafanı takma
Öylemi dersin
Öyle maalesef yaşadım
soru sormaya geldiysen neden cevap yazıyorsun mk sdfgsdfg
Dur bi kanka ortalık karışık zaten shdkskd dertleşiyorum iste
Ben olsam affetmezdim
Kanka midem kaldırmıyor zaten affetmedigimin farkında ama seviyorum napacağımı bilmiyorum
Kalbini sustur aklını kullan her tartışmada başkasına mı gidecek ya da her tartışmada birisinin kanına girmesine açık mı olacak
Çok saçma bir şey bu pişman olsa bile aranızda bu tarz uzun süren bir çalkantılı durum olduğunda bir kızın yaklaşmasına açık olabilecek anlamına geliyor bu pişman olsa bile yapılan şey bir kere yapılmıştır ve daha da yapılabilir bence
O kadar haklısın ki gitmek istediği kadının eskort olması daha bir iğrenç ama iyi ki dolandirildim diyor bana
Sadece olayın etkisinden çıkamıyorum. Sanki ben abartıyorum gibi duruyor
Dersini almış bir daha eskorta gitmez barda clubda karı kız avına çıkar
Yanlış anlamadıysam sana abarttığını mı ima ediyor
Eğer öyle bir şey varsa uzak dur
O değil ama arkadasindan öyle bi izlenim aldım masada ilk başta mal gibi kaldılar ama sonra anladılar naptiklarini ağrıma giden şey ben o saatlerde bilet alırken o eskort avında yatmamış olması aldatmadigi anlamına mi geliyor yoksa ben mi abartıyorum. Sonuçta sevismek icin gidilmiş ama dolandirilmislar
Aldatmak illa sevişmek değildir düşünmek hayal etmek konuşmak ya da o amaçla hediyeler vermek hepsi aynı yolun yolcusudur ve aldatmanın affı olmaz
Direnip acıya bitirmeliyim o vakit.
Dediğim gibi aklını kullan en fazla 3-5 ay acı çekmek mi yoksa bir ömür boyu aklına gelip sinirlenmek ya da üzülmek mi seçimini yap
3 5 ay, zaten ben bi şekilde affetsem bu aklıma gelip tartışma çıkarınca ilerde affetmeseydin denicek gibi hissediyorum hep böyledir ya bu
Yani insanoğlu nankördür dostum sen affedilmeyecek hatayı affedersin o gelir affetmeseydin der
Aynenn öyle çok teşekkür ederim gerçekten
Rica ederim ne demek sormak istediğin bir şeyler olursa aklın takılırsa ya da kötü hissedersen yazabilirsin buralarda olursam cevaplarım
Ekleyim mi seni
Olur
Sevgi falan yok ya kendini kandırma
Niye öyle diyosun ya
Seni engelliyor niye yani hiç mi kafan basmıyor adam seni aldatıyor işte Bal Gibi
Bana dedin sandım sevgi konusunu bende seninle aynı fikirdeyim aslında bunları görünce
Sana ulaşamıyorum neden
Konunun seksle alakası yok ki bu benim umrumda dahi değil sadece ona karşı masum bi sevgim var
Tamam Adam çatır çatır yapsın başka kadınlarla sen de seyret bu kadar mı yani masumluk bu mu ortak kullanmaya devam eder o zaman
Yüzünede çevresindeki herkese de bittiğini söyledim hatta orada annesi dahi ağladığımı görünce dayanamadı. Sadece şu an durumu düzeltmeye çalışıyor aklım karışıyor
Nereden buluyorsun böyle tipleri ya ne sevgisi Allah'ını seversen
Sonunu beğendim
O beni buldu ben onu değil be shdjdksk kafama tukureyim
Betül beni takipeder misin
Ayril