Eşim babasına karşı suçum olmadığı halde gönlünü almamı istiyor?

Yaklaşık 2 hafta önce eşimle odamızda bi konu hakkında konuşuyorduk (eşimin ailesiyle yaşıyorum geçici) ailesi duyunca annesi odamıza geldi biraz yüksek sesle konuşuyorduk ama bağırış çağırış yoktu onlarda konuya dahil oldu ve kabahatli suçlu benmiyim gibi hep bana bişeyler söylediler oğullarına gelince tek tük laf ettiler bende alındım hep bana konuşuyorsunuz ona bişey demiyorsunuz dedim çok yalnız hissetmiştim ağladım bile dayanamayıp eşim o an bile elimden tutup çekmedi beni ben bunu da görmezden geldim ama bana günlerdir babama hediye al gönlünü al diyip duruyor ilk başlarda eşime de tripliydi babası sonra normale döndüler ama babası hala bana küs yüzüme bile bakmıyor daha 1 aylık evliyiz ona bi kusurum saygısızlığım olmadığı hal de küstü eşimde hediye al diyor ama içimden gelmediğini çünkü ona karşı bi kabahatim olmadığını söyleyince - haksızsın demiyorum ama büyüklük bizde kalsın babama hediye al sen ortam yumuşasın - diyor almak istemediğimi söyledikçe bana dik kafalısın diyip kızıyor gerçekten ailesine karşı beni ezdirmeye girer mi bu yaptığı zoruma gidiyor 😔

Eşim babasına karşı suçum olmadığı halde gönlünü almamı istiyor?