+1 yılBence evlilik Her şeyden önce insanların mutlu bir hayat sürmesini bir sorumluluk sahibi olmasını sağlıyor bu konuda kimseyi itiraz edemez dolayısıyla evlilik de bugün bekarlık sultanlık diyen insanları sormak istiyorum, 30 yaşında bekarlık sultanlık diyerek yaşayabilirsin ama 40 50 60 70 yaşına geldikten sonra herkes çoluk çocuk sahibi olup torun sahibi olduğu zaman bir ayrı bağı oluşturduğu zaman seni evde yalnız başına oldun mu, o zaman da bekarlık sultanlık diyebilecek misin kendi yemeğini kendin yapacaksın Bir derdin olduğunda dinleyenin olmayacak anne baban ölecek yanında kimse kalmayacak o dakikadan sonra bekarlık sultanlık diye bilecek misin bence evli değil bu kadar olumlu yönleri var insanlar her şeyi olumsuz bakmayı sevdikleri için evliliği de kötü olarak düşünüyorlar. Bence her şeyden önce insana sorumluluk bilinci katıyor parasını harcama hiç birisi birikim yapmaya hiç birisi evlat sorumluluğu her şeyden gizlina etmiyorsun cinsel isteklerin söz konusu olduğu zaman helal olarak eşin ile yaşıyorsun.
O yüzden kimse boş konuşmasın bugün bekarlık sultanlık deyip de evlenemeyen insanlar yarın iki gün sonra evlendiği zaman da evlilik güzel diyecek
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 558 cevap paylaştı.
+1 yıl1. Evlenince madalya takiyorlar.
2. Bir zaman sonra eve geç gitmeye başlıyorsun
3. Bir zaman sonra dırdır etme diyip erken yatıyorsun
4. Bir zaman sonra sabah uyandığında hay cenenin yayına diyorsun sabah sabah tabi icinden
5. Bir zaman sonra istemediğin şeyleri çok istiyormuş gibi yapiyorsun yoksa 2 kelime ile moralin bozulur nasıl kavga çıkarsam diye düşünürsün
6. Bir zaman sonra bisey istersin oda olmaz
7. Bir zaman sonra sabah evden çıkarken parfüm sıkarsın hayırdır der
8. Bir zaman sonra bu kombin iyimi giyeyim mi dersin hayırdır kime kendini begendireceksin der
9. Bir zaman sonra geçim derdine düşersin sem beni artık sevmiyorsun der
10. Bir zaman sonra sen beni seviyormusun diye her dakika sorulmaya başlar
11. Bir zaman sonra işten yorgun gelirsin sadece sen mi çalışıyorsun diye trip yersin
12. Bir zaman sonra dışarı arkadaşların yanina gidicem dersin geçme gelme der 1 saat sonra saat geç oldu gel diye taciz baslar
13. Bir bakmış bir zaman sonra ben ne hale gelmişim dersin.
14. Ve en. son allah benim belami vermiş sanirim ondan evlenmişim dersin49 Yorumla- +1 yıl
Ahah tecrübe konuştu. Allah sabır versin 🙏
- +1 yıl
Amin umarım sana böyle bir sabir vermez
- +1 yıl
Sonuç olarak kadın sevgililik ve flört döneminde güzel onun haricinde nişanlılık evlilik kokain olsa çekilmez
- +1 yıl
Valla daha tecrübe etmeden, tahmin edebiliyor ve edebildiğim kadarıyla %100 hak veriyorum 😂 Allah sonumuzu hayır etsin, ne diyelim.
- +1 yıl
Amin biz hata yaptık sen yapma işte
- +1 yıl
Sizin ki çok net ticaret evliliği
- +1 yıl
At asil bir. hayvandir At a hakaret etme
- Aile & Toplum konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılNerden baktığına bağlı..
Ateşin varlığı hayır mı şer mi? Yağmurun yaratılması hayır mı şer mi mesela?
Ateşin binlerce faydası varken, senin ahmaklığın yüzünden yangın çıkması, ateşi kötü yapmaz.
Yağmurun yaratılması binlerce faydası, güzellikleri varken, senin tedbirsizliğin yüzünden sel oluşması, yağmuru kötü yapmaz..
Evlilik de böyledir. Binlerce faydası varken, kendine uygun, denk biriyle evlilik yapmış olmanız, üstüne düşünmmeden karar verip hemen evlenerek hatalı bir evlilik sonucu boşanmak, evliliği kötü yapmaz..
94 Yorumla- +1 yıl
Bence eig.
- +1 yıl
Güzel cevap olmuş. Eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
@Aşkın_Sonu eyv ✋
+1 yılEvlilik bence sadece sevdiğin kişiyle değil beraber eğlenebildiğin kişiyle yapılmalı. O yüzden belki evliliğin en güzel yanı her gününü en yakın arkadaşınla geçiriyormuşsun gibi hissetmek olabilir.
Tabii her evlilik böyle değildir ama umarım böyle olur...410 Yorumla- +1 yıl
Ağlayacağım o kadar doğru ki 🥺
- +1 yıl
Umarım öyle biriyle tanışıp öyle biriyle evlenebiliriz 😔 kaldıysa böylesi..
- +1 yıl
Zaten evliyim 😭
- +1 yıl
Mutlu değil misin:((
- +1 yıl
Boşanacağım inşallah
- +1 yıl
Umarım her şey gönlünce olur :((
- +1 yıl
Güzel bir cevap buldum 🥰 tenkü.
- +1 yıl
Beğenmene sevindim :)) sadece böyle olması gerektiğini düşünüyorum
- +1 yıl
Öyle tabi de... Kaç tane böyle evlilik var? Diğer arkadaş sana da mutluluklar dilerim 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet bir ömür sevdiğim kadınla yaşamak
11 Yorumla- +1 yıl
Bekarsın, değil mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi şöyle ;
1. Ihtimal
Bekarken kadınlardan fena talep görüyorsan, ev işlerini kendin yapabiliyorsan ve çocuk merakın yoksa ; evlilik bu tür erkekler için nereden baksan eksi. Bu yüzden bu tür erkekler, evlenmez. Ama bahsettiğim bu alfa erkeğin, çocuk merakı varsa ve seks yapmaktan bıkmışsa ; alfa erkekle olduğundan , eşiyle mutlu olur ve mutlu evlilik yapar. İstisnalar olabilir ama genel kuralı bozmaz.
2. İhtimal
Kadınlardan talep görmüyorsun, prestijli mesleğin var, seninle evlenecek kadın da senin kadar prestijli mesleğe sahip ve ortalama bir kadın olmasına rağmen ; seninle evlenmek istiyorsa seviyor demektir ve böyle evlilik güzel olabilir. Tabi kadın, senden sıkılmaz ise!!! Zira talep görmeyen beta erkeklerden, kadınlar kolay sıkılıyor ve aşk hemen bitiyor. Ama meslek sahibi kadın, boşanmak konusunda sorun çıkarmaz ve erkeği sömürmez .
3. İhtimal
Yine kadınlardan talep görmeyen meslek sahibi erkeksin diyelim. Sana vasıfsız kadınlar denk geliyorsa, kesin mantık evliliği yapmak istiyordur. Bu tür evliliklerde, erkek her daim üzülür. Çünkü kadınlar bu tür erkeklerin ; parasını sömürür, çocuk olduktan sonra memnun etmez ( çocuk olunca boşamak yürek ister sonuçta ) ve sürekli aldatır. Bu tür evlilik, cehennem gibi ; kesinlikle yapılmamalıdır.
Zira aldatmayı ve seks yapmamayı ispatlamak, çok zor. Ispatlayamazsan boşamaya kalksan; nafaka, altın paraları, yok bilmem mal rejimi davaları vs vs ölme eşeğim ölme.. zira vasıfsız kadınlar, sevmediği erkeği iliklerine kadar sömürür. Bir alfa Avukat olarak, bunların hepsinin gerçek olduğunu teyit ederim.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılYani şimdi şöyle izah edebilirim kendi yaşadığımdan yola çıkarak Ben evin oğluydum babamın evinde 5 kişilik bir ailede evin üç çocuğundan bir tanesi herkes kadar çocuk ama evlendiğim zaman Evin üyesi oldum evin babası oldu ben Vali iken başbakan olmak gibi düşün daha geniş bir hareket alanı daha özgür bir hareket alanı daha fazla sorumluluk alan Üstelik sorumluluk almaktan kaçma yani sorumluluk almaya çekinmeyen o mecburiyeti hisseden ama bundan da rahatsız olmayan bir hale geliyorsunuz önceden evdeki işleri başkasına atabiliyorduk ama şimdi işlerin de sahibi olduk yani Ben evlendiğimde daha özgür daha rahat daha konforlu bir hale geldim ekonomik olarak belki geriledim ama psikolojik olarak ilerledim
12 Yorumla- +1 yıl
Evlenin, iyidir diyorsun yani =)
- +1 yıl
Ben demiyorum Allah'ın emri
+1 yılGüzel olan tek tarafı çocuk sahibi olman. Onun dışında kendine ait keyifli bir hayat yaşamak hayal oluyor. Devamlı bir sorumluluk ve başkalarına koşturma durumunda kalıyorsun. En kötü yanı ise evdeki sorumluluklar öyle yakana yapışıyor ki eşinle başbaşa tatil, gezi, paylaşım, sohbet.. hepsi bitiyor. Sonra dışarıdaki insanlar daha cazip gelmeye başlıyor ve ve sonrası ihanet acısı
Hadi evlenin sıkıyorsa 🙄
43 Yorumla- +1 yıl
Tecrübeye dayalı bir cevap mı bu? Üzücü 🙄
- +1 yıl
Öyle evet
- +1 yıl
Üzücü. Böyle olacağına, evlenmemek daha iyi tabi.
+1 yılKocamda kocam diyebileceğim birisi lazım ilerde, evlenmeliyim😅😅😅
Şaka bu arada ne biliyim ya her şeyin kötü ve iyi tarafı vardır evlenince görürüz artık şu an ne desek boş kimine evlilik bayram yeri gibi oluyor kimine cenaze yeri gibi biraz da eşinden yana şansın önemli bu konuda23 Yorumla- +1 yıl
Genelde cenaze yeri gibi oluyor =) Hayırlısı
- +1 yıl
Yok yok Allah korusun öyle olmaz yani düşünceme göre ben öyle olmam😅😅
- +1 yıl
İnşallah olmaz da, ya olursa? :D Ya da olursan? :D
- Aile & Toplum konusunda 688 cevap paylaştı.
+1 yıl- Güzel yuva
- Dünyalar tatlısı çocukların oluyo
- Bir düzenin oluyo
- Erkekler evlenince kötü davranışlarından karıları uzaklaştırıyo onları
- Aşk evliliği yaptıysan her gün aşık olduğun kişiyi görürsün evde
- Birlikte şakalaşıp eğlendiğin biri olur
- Yakın arkadaşınla evlendiysen her zaman birlikte gezip eğlenebilirsiniz
13 Yorumla- +1 yıl
Her gün böyle toz pembe olacak diyorsun yani?
- +1 yıl
Yani doğru kişiyle evlenirsen ya da mantık evliliği yaparsan iyi biriyle böyle olur. Tabi arada kavga, tartışma, sinirlenme olabilir. Bunlar normal, şiddet aldatma olmadığı sürece iyi gider
- +1 yıl
@femmefatale67 takip edip mesaj atarmısın
+1 yılBunu evli insanlara sormak daha doğru olur gibi. Ama benim şahsi fikrim evliliğin en güzel yanı en yakın arkadaşının yani eşinin hep yanı başında olması. Herkesin lisede üniversitede arkadaşlarıyla aynı evde kalma hayali vardı işte o hayali eşinle gerçekleştirmek çok güzel (tabi doğru insansa) aşık olduğun insanla "her şey" olabilmek çok güzeldir eminim.
13 Yorumla- +1 yıl
Öyle kaç çift vardır ki?
- +1 yıl
Ben çok gördüm öyle çift. Bence çok kişi var öyle dengiyle evlenen ve mutlu olan ama benim gördüklerim hep çok bekledi nasiplerini aceleye getirmediler yani birini bulup evlenmek için
- +1 yıl
İyiymiş o zaman darısı başıma. Senin de başına. Mıza desem hoş olmayabilirdi 🤭
Olmaması için bi sebep yok bence. Düşünsene her şeyini eşinle paylaşıyorsun akşama kadar duvarla konuşacağıma onunla konuşurum daha iyi. Yalnızlık sadece bi yere kadar güzel ama sonrası inanın mutsuzluk. Yaźlandığında napcaksın? Ayrıca evlilik sünnettir imanın yarısıdır. Sonuçta insanız robot değil herkesin ihtiyacı var bişeylere
11 Yorumla- +1 yıl
Psikoloğa gitsek daha uyguna gelebilir sanki kank 🤭🤭
+1 yılamasız fakatsız
herzaman her koşulda güvenebileceğin, ve başarını kazancını kıskanmayıp en az senin kadar mutlu olan birisi var hayatında..
arkadaşların ve hatta annen baban kardeşlerin hepsi bi noktada değişmiş, kıskanıyorlar, menfaat bekliyorlar, kullanmak istiyorlar.
ama bi bakıyorsun seni sen olduğun için seven bir eşin var.
evlenene kadar herkes yalnızdır
ama evlendikten sonra iki ayrı bedende bir insan bir hayat aynı mücadeleyi veriyorsun10 YorumlaEvlenmek de nefrs almak gibi ama insanlar anlam yüklüyor sadece. Bir imzaya bu kadar alttan bakmayın altında kalırsınız. Kafanızda size evlilik hakkında ne öğretilmşse hepsini yakın ve evliliği felsefeyle süslemeyi bırakın sadece yaşayın. Hatta size bir vitamin takviyesi gibi bir tavsiye daha vereyim. Söz, nişan, kına… Yapmayın, sadece evlenin. Simply get married
11 YorumlaKafana göre bi eş bulursan kötü yönü yok denecek kadar az. En iyi arkadaş, en iyi dost, sırdaş, yoldaş bi sürü şey. Ama işte bunun tam tersini bulursan da vaz halineee. Dünyada cehennemi yaşamak gibi bişey.
11 Yorumla- +1 yıl
Ben kafama göre sevgili bulamıyorum ki. Tabi sen genel konuşuyorsun anlıyorum da. Ben kendime bahaneler arıyorum, ondan sordum 🤭
+1 yılyaşlılıkta hastalıkta yoksullukta yanında destek olacak kötü zamanlarda birlikte mücadele edecek biri olması derdim ama böyle bi eş yok. en küçük olumsuz bir durumda anında bırakıp giderler. her şartla destek olurum diyen varsa bulsun beni
11 Yorumla- +1 yıl
Heh onu diyecektim nerde kanka o diye 😂
Bence hiç bir güzel yanı yok. Tamamen toplum dayatması en basiti bekarken ev bulmak bile zorlaşıyor. Toplum bekarı in özgürlüğünü çekmediğinden dayatıyor resmen
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru 😂
İyi yanları; sorumluluk sahibi olunuyor, zamanı daha iyi kullanma zorunluluğu oluyur,
Çocuk sahibi olunuyor, bir yol arkadaşın, sırdaşın oluyor gibi baya sayabiliriz11 Yorumla- +1 yıl
Tenkü.
+1 yılEvlilik artık birileriyle bir şeyler paylaşmak için aile evinden çıktığın zamandır kendi aileni kurma zamanidir, elbette aşkta burada önemli ama anlaşmak en önemlisi beraber ortak bir şeyleri paylaşmak o yüzden aynı evde yasabilecegin insanı önce tanıman gerekir öyle herkes kolay evlenir ama yürütemez
11 Yorumla- +1 yıl
Tenkü.
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılVar tabii.. Hastalıkta sağlıkta, iyi günde kötü günde hayatı paylaşıyorsun. Ben memnunum ama evlilik herkese göre değil. Çoğu insan halinden memnun değil.
13 Yorumla- +1 yıl
Heh işte herkese göre güzel tarafı yok belli ki.
- +1 yıl
Herkesin her konuda aynı şeyi hissetmesi ve düşünmesi mümkün olmaz ki. 😊
- +1 yıl
Tamam iyi - kötü anlayışı öznel olabilir biraz... Ama hocam o kadar da değil yani 🤭🤭
- Aile & Toplum konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğim biriyle evli olsam çok eğlenirdik hiç mutsuz olmazdık en kötü günümüze bile hallederiz diyip gülerdik
22 Yorumla- +1 yıl
Fazla romantik bence bu düşünce ama sen inanıyorsan saygı duyarım tabi.
Aile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Hiçbir kötü yanı yok, nereye baksan sevdiceğin yanında ohh. Ağustos sıcağında klima etkisi gibi.
11 Yorumla- +1 yıl
Nereye baksam biri... Ve bu güzel? 🤔🤔
İnsanın kendi ailesini kurması çok güzel eşin kafadengi biri sen uyumlusun arada sevgi var aşk var daha ne isterk iinsan
11 Yorumla- +1 yıl
Varsa doğrudur tabi.
- Aile & Toplum konusunda 747 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik yaşlılıkta lazım. Yaşlandıkça insan yalnız kalmaktan korkar
Yaşlanınca evlenin
15 Yorumla- +1 yıl
Kaç yaşında mesela?
- +1 yıl
55 falan iyi
- +1 yıl
55'ten sonra sudoku çözeriz kanka beraber 😂
- +1 yıl
ne güzel işte sfsdfj
- +1 yıl
:D :D Doğru diyon. Hak verdim.
Her zaman yanında ve destekçin olarak eşin olması keşke benimde olsa
21 Yorumla- +1 yıl
Ee tam tersi durumlar da var, görüyoruz 🤭
+1 yılEvlilik uçurumdan atlamak gibidir atlayan ölüyor
25 Yorumla- +1 yıl
peki siz öldünüzmü?
- +1 yıl
@aşkadami_38 daha gencim ölmeye gerek yok bile bile
- +1 yıl
ben evlisiniz zannettim pardon, siz uçurumdan atlayıp oluyor deyince
- +1 yıl
Hiç gerek yok o zaman? :D
- +1 yıl
Hiç bir güzelliği yok boşuna hayatınızı mahvetmeyin
29 Yorumla- +1 yıl
Ya yaş aldıkça farklı düşünürsen?
- +1 yıl
Anladım. Üzücü olmuş. Umarım aşarsın bir gün :)
- +1 yıl
Ahah sebep?
- +1 yıl
Erken açılmış kank. İyi değil :)
- +1 yıl
Çok erken çok :)
Düzenli cinsel hayatın olması, kendi evin düzenin olması, çocuğun olması, koca parası yemek 🤣
21 Yorumla- +1 yıl
Cinsel hayat elbet biter diye düşünüyorum. Kendi düzenin hoş olabilir evet. Çocuğu da sadece seveceksem o da mantıklı 🤭🤭 koca parası yemek ihtimaller arasında yok.
+1 yılSevdiğin kiz hergün yaninda olduğunu düșün Abi yetmiyor mu özlemek hasret bi yere kadaaar agaaaaaa
21 Yorumla- +1 yıl
Sensin len abi. Yok sevmiyorum kimseyi, o yüzden mantıklı gelmedi çok 🤭 Ama saygı duyuyorum tabi.
+1 yılVar tabii, sinirlendikçe kum torbası niyetine kocamı döverim.
217 Yorumla- +1 yıl
Ya o da seni döverse? =)
- +1 yıl
O bana kıyamaz 🎀
- +1 yıl
Hıı bu lüzumsuz öz güvenin kaynağı? =)
- +1 yıl
Öz güven demeyelim öngörü diyelim 🤸
- +1 yıl
Ahah kaynak emojide gözüküyor zaten, anladım tamamdır 🤭🤭
- +1 yıl
Son heves bükücü...
- +1 yıl
Adımın hakkını vermeyeyim mi? 🤭
- +1 yıl
Ver ver :D
- +1 yıl
🤭 Senin acaba acelen neydi 21'de evlenecek? Sorması ayıp.
- +1 yıl
Ben evli değilim:)
- +1 yıl
Ahah neye dayanarak söylüyorsun o zaman? 🤭🤭
- +1 yıl
Öngörü diyorum yaaaa. İlk yorumum da bir dilek 😛
- +1 yıl
🤭🤭 İyimser, hadi bakalım inşallah. Allah gönlüne göre versin.
- +1 yıl
Evet birini kum torbası niyetine kullanmayı istemem çok iyimser ahahd. Teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Kum torbası alsan ya? Eminim daha az maliyetlidir 🤭🤭 üstelik karşılık verme ihtimali daha düşük.
- +1 yıl
Kum torbası acı çektiğini belli etmeyecek ama :D
- +1 yıl
Arkadaş nasıl bir ruh hastası çıktı 🤭 Allah düşman başına 🤭🤭
+1 yılBen çirkinim zaten benimle hiçbir kız evlenmez.
12 Yorumla- +1 yıl
Kısmet. Evlenmek için güzellik/yakışıklılıktan fazlası gerekiyor diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Evliliği sürdürmek için olabilir ama evlenmek için güzellik yakışıklılık yeterli.
Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. En güzel tarafı ölünce misafirlerle ilgilenecek birinin olması.
12 Yorumla- +1 yıl
Ben ölmüşüm ya. Bana ne misafirden 🤭 gelmesinler 😂
Her şeye tanık olacak biri çalışma saatleri dışında
12 Yorumla- +1 yıl
Ee bu iyi bir şey mi yani 😂
+1 yılKoşulsuz şartsız destekleyen biri, desteklediğin biri olması güzel olsa gerek
13 Yorumla- +1 yıl
Tamam da öyle birini bulamazsak? 😔
- +1 yıl
Tam adının hakkını veriyorsun yani 😀 niye bulamayasın ne demişler ölene kdr geçineceğin insan yorulmana kadar ara
- +1 yıl
Boşuna seçmedik o nick'i 🤭🤭 Tamam ben az bakınayım sağa sola, bulamazsam suçlusu sensin ama 😔
+1 yılEvlilik güzel birsey sevgi, uyum, sabir oldugu surece.
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle bulmak kolay mı 🤭
- Aile & Toplum konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılKaliteli ve merhametli bir insana denk gelirsen hayat arkadaşın olur.
11 Yorumla- +1 yıl
İnşallah diyelim o zaman 🙏
Sarılmak sevgi görmek
Herşeyi konuşabileceginiz bir insan olması14 Yorumla- +1 yıl
Olm hiç mi sarılmıyorlar lan size 😔
- +1 yıl
İnşallah, gönlüne göre versin Allah 🙏
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Doğru insanla ömürlük mücadeleci zihniyetiyle yaşamak sorunların üstesinden gelmek.
13 Yorumla- +1 yıl
İmanın şartlarını sayıyor sanki 🤭
- +1 yıl
😂😂
Fifti fifti diyelim, iyi yani da var kötü demeyelim de zor tarafı var
11 Yorumla- +1 yıl
Çok zordur o 🤭
Var tabi ki en en güzeli de evlat sahibi olmak bambaşka bir güzellik.
11 Yorumla- +1 yıl
Evli misin?
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Ev alın kardeşim ne kadar gecikirseniz o kadar pahalanıyor
12 Yorumla- +1 yıl
Doğru ev alınır, haklı adam.
+1 yılMalum is elinin altinda baska iyi bir yonu yok
13 Yorumla- +1 yıl
Tamam da kaç gün, kaç gün? 1 hafta, 1 ay, 1 yıl... Ee sonra? Yok gibi işte 🤭
- +1 yıl
Iste diyom ya, iyi bir yonu yok
- +1 yıl
Katıldım, hak verdim. Tenkü 🙏
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bence senin yanında biri olması seni dinlicem sana saygı duyacak biri
130 Yorumla- +1 yıl
Öyle biri varsa, mantıklı tabi 🙂
- +1 yıl
Ama yok 😃😂😂😂
- +1 yıl
Hee ben de onu diyorum 🤭🤭
- +1 yıl
😃🤣🤣demeki gerçekten yok 😒😒
- +1 yıl
Tamam hak verdim, evlenmiyorum 👍😂
- +1 yıl
Ben evlenicem ama şimdi değil 3 yıl sonra insalah😃😛😛
- +1 yıl
Bak sen kendin vaz geçtin🙃🙃😂😂
- +1 yıl
Ben bahane arıyordum zaten 👅
- +1 yıl
😃😂😂😂biliyordum yani tahmin etmiştim evlenmek istiyen kişi kimseye sormaz ki
- +1 yıl
Ahah farklı bir bakış açısı arıyorumdur belki yahu, neden öyle diyorsun =)
- +1 yıl
Nasıl bir bakış açısı arıyorsun bilmem ama seni dedenim ve evliliğe hazır değilsin gibi 😂🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
İşte idman yapıp, kendimi hazırlıyorum kank :D Çaktırma :D
- +1 yıl
Çaktırmıyorum kendini iyi hazırla piskolojik olarakta hazirla
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Şu an işin maddi kısmındayım =) Önce maddi birikimimi yapayım, sonrası Allah Kerim, bakacaz :D
- +1 yıl
🤣🤣🤣😂😂ok
- +1 yıl
Ablan kuzenin falan varsa cv bırakayım :P :D Sevgiler, saygılar <3
- +1 yıl
Kuzenim evli 😂😂😂
- +1 yıl
Ablanda yok 🤣🤣
- +1 yıl
Ahah tamam pislik olsun diye söyledim zaten :)
- +1 yıl
😂😂😂ben gerçek anlamda söyledim ama
- +1 yıl
Kuzeninin evli ve ablanın var olmadığı kısmını mı? Allah kuzenine mutluluk versin, ablan da olur inşallah =) Manevi falan idare et artık.
- +1 yıl
Süt ablam var istersen 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Ama oda almanyada
- +1 yıl
Almanya'da ise kesin kesin isterim. 1 taşta 2 kuş :D
- +1 yıl
Yanlız 18 yaşında 🤣🤣🤣bak yine olmadi
- +1 yıl
Valla beni Almanya'ya götürecekse olsun, büyüsün diye beklerim sıkıntı yok :D :D Tövbe tövbe.
- +1 yıl
😂😂😂😂..
- +1 yıl
Şu ara her şey Türkiye'de olmaktan iyidir diye düşünüyorum. Hayırlısı :D Kendine dikkat et, mutluluklar. İyi geceler.
- +1 yıl
Iyi geceler 👋👋👋
Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Sarılıp yatmak istediğin zaman seks yapmak harika değilimi
12 Yorumla- +1 yıl
1 gün öyledir, 2. Gün ne olacak? 😂
+1 yılBir gün yaşayınca uzun uzun cevaplarım bu soruyu inşaAllah.
11 Yorumla- +1 yıl
İnşallah cevapların güzel olur o zaman 🙏
- Aile & Toplum konusunda 899 cevap paylaştı.
+1 yılGece koynunda kadın ile uyumak sabah beraber uyanmak
12 Yorumla- +1 yıl
Sıkılırım abi ben şahsen. Her gün sıkılmıyor musun?
- +1 yıl
Neden sıkılayım kadının teni tenine değecek. Seks olacak
Minik hatunum her gün kollarımda… daha güzel tarafı olabilir mi zaten
11 Yorumla- +1 yıl
Kaç gün?
+1 yılBence evlilik sonsuza kadar yakın arkadaşa sahip olmak gibi
14 Yorumla- +1 yıl
Ya değilse kank 🤔
- +1 yıl
Öyle olmayan biriyle evlilik olmaz zaten
- +1 yıl
Görücü usulü falan hikaye diyorsun o zaman 🤔
- +1 yıl
Hayır görücü usulü evlenip de çok iyi arkadaş olanlar var
Her gün kafamın etini yediler ama gucrndigin biri yok
13 Yorumla- +1 yıl
Ne yok kank?
- +1 yıl
Heh tamam. Yok be kime güvenecen bu devirde 🤭
+1 yılEvliliğin tek güzel yanı bence çocuk evli değilim başka var mı bilemiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
+1 yılHaramdan uzak tutar, düzenli bı hayatınız olur. İnsanın kafa dengi bı eşi olması çok güzel hele birde dünyalar tatlısı çocuklarınız olunca daha da güzel oluyor.
20 Yorumla
+1 yılOlmaz mı :) bi kere aile baskısı yok istediğin zaman istediğin şekilde sevdiğinle berabersin hayatı gerçek anlamda birlikte yaşamaya başlıyorsun eğer bekarsan tavsiyemdir çok sevdiğin değil çok sevildiğin insanla evlen
11 Yorumla- +1 yıl
İkisi de yok kanka, olursa seçerim tamam 🤭
Çok var cocuklarını oluyor dünya duruyor onlar için yaşıyorsun ümidin kalmadığında dünya üzerimden geçti ama bir perens birde prenses var daha onlar içiön 300 yıllık işim var bu dünyada
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk, sürekli tek bir insanla ve seygiyle güvenle birlikte olmak kendinden fazla onu düşünmek onun için yapmak neredeyse herseyi ohooo daha coookkk
17 Yorumla- +1 yıl
Onlar eskide kaldı. Nerde şimdi öyle?
Cevap sahibi+1 yılŞu devirde gerçekten haklisiniz cok zor bu yüzden ben kendimden 17 yas büyük birisiyle evliyim kendimde 24 yasindaym
- +1 yıl
Maalesef. Yaş farkı çokmuş kanka. İnşallah mutlu olursunuz.
Cevap sahibi+1 yılÇok şükür mutluyuz 8 aylik gebeyim 2 bucuk senelik evliyiz
- +1 yıl
Allah daim etsin. Tabi şimdi mutlusunuzdur. Bir sorun olursa, ilerde olur diye düşünüyorum. İnşallah olmaz tabi yanlış anlama, temenni değil.
Cevap sahibi+1 yılOlabilir olmaz diyemem tabiki fikir ayriliklarina düştüğümüz illa oluyor ben sonucta 20 li yılların insaniyim o 90 ların insanı 🤷♀️ alttan almak gerekiyor genelde ben olsamda alttan alan mutlu olabilmem için biseylere hehe deyip gecstrmem gerek
- +1 yıl
Ahah ben de 90'larda büyüdüm ve şimdi sen söyleyince fark etmem :( :( Evet alttan almak önemli, ama hep sen hep sen olmaz tabi. Umarım bir orta yol bulursunuz.
Gizli Üye(36-45)+1 yılProfildeki kadının sutyeni 1 beden büyük söyle küçük alsın 😅
234 Yorumla- +1 yıl
Daha neler, nasıl diyeyim 🤭🤭
Cevap sahibi+1 yılValla büyük üstte boşluk var 😂😂😂😂
- +1 yıl
Doğru olabilir, bilgim dahilinde değil. De nasıl söylenir bu vicdansız 🤭🤭
Cevap sahibi+1 yılHahahaa
- +1 yıl
Belki büyük göstermeye çalışıyor kız, gitmeyin üstüne. Allah vurmuş zaten 🙄😂
Cevap sahibi+1 yıl😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@unik16 ederim detayciyim
- +1 yıl
Cahil cahil konuşma sana ne kimin ne ve nasil giydiginden
Cevap sahibi+1 yıl@aleynnaaa626272 kes sesini a. mk karisi
- +1 yıl
@aleynnaaa626272 sakin olun, BOŞ şeyler için kavga etmeyin :P :D
Cevap sahibi+1 yılS. iktirsin gitsin, işine baksın. Burası eğlence yeri,
- +1 yıl
Doğru konuş. Konuşma şeklinden belli zaten saygisiz birisi olduğun 🤣🤣 zaten senin gibi ancak hemcinslerini yargilayandan ne beklenirdi ki
Cevap sahibi+1 yıl@aleynnaaa626272 hadi len evli adamlarlA fingirdeyip hemcins korumacılıgı yapma basima.
- +1 yıl
Ben evli adamlarla fingermiyorum , hemcins korumacaligi da yaparım , senin gibi kendini bilmez hadsizlere yerini bildirmek gerekir çünkü. Sen kendini ne zannediyorsun ki gelmiş burada insanları yargiliyorsun? Sana mi kalmiş kimin ne yapib yapmayacagi ya da ne giyib giymeyecegi. Bu kadar çok detayciysan eğer git biraz da kendi üzerinde detaycilik yap saygisiz hanımefendi jsjsjsj
Cevap sahibi+1 yıl@aleynnaaa626272 benim görüşüme salca olma mezarlık papatyasi sanane burnunu sokuyorsun burası eğlence yeri sanane muhalefet oluyor b. ok küreği gibi
- +1 yıl
Öyle bi güzelde olurum ki. Sen nasil başkasinin giydigi şeye salca oluyorsan ben de olurum. Yorum yazdiysan eleştireyede açik olacaksin , saygisiz detayci seni jsjsjsj, max ergen olabilirsin jsjsjs
Cevap sahibi+1 yıl@aleynnaaa626272 hadi g. tü boklu seni.
- +1 yıl
G. tü Boku olan sensin jsjsjs aa pardon sadece g. tün değil kalbinde boklu sjajsj arada bi temizle istersen jsjsjsjs
- +1 yıl
@aleynnaaa626272 birbirinize hakaret edip duruyorsunuz :D Bir yere varmaz böyle bakın.
Cevap sahibi+1 yılYa ne hakaret edeceğim ne geliyor gorusumun altına , süt kedisi.
- +1 yıl
Saygisiz detayci jsjs
- +1 yıl
@SonHevesBükücü sana da söylenilecek kelime yok gercekten, eğer o fotoğrafta ki sevgilinse gerçekten çok şanssiz. Çünkü saygisiz detayci burada hakaret ediyor ona sende canım gibi katiliyorsun ona. Gerçekten kendinize sayginiz yok.
- +1 yıl
S**lak
- +1 yıl
@aleynnaaa626272 abisi saçma sapan konuşuyorsun. Kadın bir şey demedi, hakaret de etmedi. Küçük göğüslü olduğun için mi bu kadar alındın, anlamadım. Ama ben hakaret ile, hakaret olmayan şeyler arasındaki farkı anlayabiliyorum sorun yok.
- +1 yıl
burada benden konuşulmuyor o kadından konuşuluyor ve hiç birşeyede alınmadım. Fotoğrafta ki kadın hakkında s*lak saçma şeyler söylüyor sende onu destekliyorsun. Yani o saygisiz arkadaşıni yargiliyor sende allah vurmuş zaten falan ergen ergen şeyler s0yluyorsun. Ve bu hakaret. Gercekten hakaretin anlamını bilmiyorsun. Tanımadığın birisini yargilamakta bi hakaretdir zaten.
- +1 yıl
@aleynnaaa626272 yanlış anladın sen. Ne düşündüğünü sallamıyorum. Dilersen bir sonrakinde heceleyeyim? Anlaşılması kolay olur.
- +1 yıl
Yanliş anlamadım. Sadece sen kabul etmek istemiyorsun
- +1 yıl
@aleynnaaa626272 o kısmı da yanlış anlamışsın bak =) Şaşırmadım, büyüyünce geçer canım. Göğüslerini de çok kafana takma. Elbet büyürler. Mutluluklar dilerim, iyi geceler.
- +1 yıl
Bence sen yanliş anlıyorsun. Ve o kadar yanliş anlamissin ki konunun benim göğüsüm değilde , kadıni yargıladigi için bende ona haddini bildirdim. Tabi senin gibi erkeklerde bunu algilayacak beyin yok malasef
- +1 yıl
Hadi yalla.
- +1 yıl
@aleynnaaa626272 telaş yapma. Küçük göğüslü sevenler de var. Evde kalırım diye korkuyorsan, korkma bu kadar. Estetik yaptırırsın hiç olmadı :)
- +1 yıl
Bakiyorum benim memelerimden çok konuşuyorsun biraz da annenin memelerinden konuşalim istersen ya da senin cinsel organindan konuşalim. Galiba cinsel orqanın o kadar küçük ki simdi burada gelmiş benim vücudum hakkında kafandan atiyorsun. Sen de ameliyyat yaptira bilirsin. Ayıp bir şey değil sonuçta tamam mı tosuncuk 🤣🤣
- +1 yıl
@aleynnaaa626272 sakin ol, sinirlenince düzgün cümle kuramıyorsun. Tüm bunların temelinde kendine olan öfken yatıyor anlıyorum. Ama yanlış kişiye kızıyorsun. Sonuçta göğüs boyutu genetikle alakalı diye tahmin ediyorum. Endişe etme, annen üreyebilmiş bak. Sen de yapabilirsin. İnanıyorum.
- Aile & Toplum konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılgüzel tarafı 3 ay gerisi hikaye, evlilik insan doğasına aykırı bişey
11 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı, katılıyorum 😂
+1 yılYok 😏😏 evlenip balayına gideceğine evlenmeyip alayına git 👌👌
21 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı 😂
Sağlıklı ve mutlu evlilik için gereken bu karışımın dayandığı 5 ana bileşen vardır: Sevgi, saygı, hoşgörü, iletişim, bireysellik.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence en güzel yanı iyi kötü herşeyi paylaşmak kavgada güzel barışması da
13 Yorumla- +1 yıl
Ahah durduk yere niye kavga çıktı şimdi 🤭
Cevap sahibi+1 yılKavga olur sonuçta bir insanla birlikte yaşıyorsun tıpkı ailenle yaşarken sürekli kavga etmek gibi çok doğal ve olağan
- +1 yıl
Biliyorum da, ben yapmasam kim pislik yapacak 🤭
Eşin hayatını cehenneme çevirmiyorsa kötü değil, aksi durumda kötü. İyi demiyorum dikkat ettiysen. Çünkü ben de daha öylesine şahit olmadım.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılistediğin an beğendiğin adamla aynı evde başbaşa s2kişmek😍
15 Yorumla- +1 yıl
Güzel de kanka. Ne kader sürecek? 1 gün, 1 ay, 1 yıl... Sonra? 🤔
Cevap sahibi+1 yılgüzel olan yanı bu. ben zaten evlenmiyicem
- +1 yıl
@DEVIL111 😂😂
- +1 yıl
Evlenme kanka mantıklı değil 👍
Lira ödüyorsun 15 000
Ev masrafları 10 000
Öocuk varsa aylık 10 000
35 000 TL minimum güzelliği var
Başka güzellikleri bulan varsa anlatsın.12 Yorumla- +1 yıl
Ahah adam haklı 🤭
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstediğin zaman seks yapıyorsun başka güzelliği Yok 😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
Lan sırf onun için insanın başı yakılır mı 🤭🤭
Cevap sahibi+1 yılAğa gençken çok yapıyordum şimdi yaş 40 oldu pek olmuyor işin esprisi tabi ki eşimi çok seviyorum o kadar zaman kahrimizi çekti çoluk çocuk Allah razı olsun
- +1 yıl
Amin. Allah mutluluğunuzu bozmasın. Beline de kuvvet gelsin 🙏😂
Cevap sahibi+1 yılÖnceden çok geliyordu ama artık evlikte önce o gelmiyor çocuk her gün baba demiyor ara da mama da diyor eyvallah
+1 yılErseydir esinden ve cocugunla gerdiyin en guzel anidir yanlizsan bir bosluktasindir
10 Yorumla- Devamını Gör (90)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat